|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
lista marzeń ~iwci~ zabacz i daj znać jak masz ;)WĄTEK NIEAKTUALNY!!!!! lista tak ![]() WITAJCIE jeśli macie coś z tego co szukam to piszcie mi o tym w wątku wymiankowym ![]() Kochane szukam: WAŻNE - szukam filiżanki ze spodkiem która dołączana była w zeszłym roku do herbat Lipton były w dwóch kolorach białym i czarnym i po złączeniu tworzyły znak Yin i Yang. Ja potrzebuję białego zestawu zdjęcie czarnego zestawu na dole i wiele wiele innych: ![]() KOSMETYKÓW: - czarnego tuszu do rzęs Maxfactor Macterpiece złote opakowanie - mus do ciała Farmona Tutti Frutti figi & daktyle - żele pod prysznic o zimowych zapachach (korzenne, cynamonowe itp.) UBRAŃ: - klapki na basen najchętniej reebok, nike lub puma - granatowe haremki - marynarki czarnej jak w załączniku - płaszczy i kurtek czarnych na jesień/zimę ale nie z ortalionu itp. - sportowego stanika nowego - nowe majteczki typu figi lub bokserki niemal każdy wzór i kolorki ciemniejsze - stringom mówie NIE ![]() - dżinsowych rurek i każdych innych - szarych, długich spodni dresowych albo całego dresu może być też granat - złotej biżuterii (łańcuszki,kolczyki, przywieszki, bransoletki) - kardiganów długich i krótkich (czarne, białe, szare, granatowe, fioletowe, śliwkowe,malinowe, ładną zielenią nie pogardzę również) - długich bokserek koniecznie bez nadruków i napisów - krótkich spodenk dżinsowych - dużych toreb z bardzo dużą ilością kieszonek -kijki trekingowe -wszystko co mi wpadnie w oko ![]() KSIĄŻEK:
- książek Cejrowskiego
Edytowane przez ~iwcia~ Czas edycji: 2011-11-03 o 21:53 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Dot.: lista marzeń ~iwci~ zabacz i daj znać jak masz ;)
- nowe majteczki typu figi lub bokserki niemal każdy wzór i kolor
- dżinsowych rurek ( nie granatowych) - kardiganów długich i krótkich (czarne, białe, szare, granatowe) - długich bokserek bez nadruków i napisów - dużych toreb z bardzo dużą ilością kieszonek szarą pragnę a z getrów (bo tak to sie nazywa ) mam w paski nowe ale poza watkiem. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana z nieba mi spadlas
Po poludniu, po pracy lece przeszukac dom i na pewno znajde jakies torby turystyczne! Przesle Ci zdjecia, jesli jestes zainteresowana ok? Bo jesli chodzi o plecak to takiego duzego turystycznego juz nie mam...szwagrowi oddalamAha, jak chcesz to jeszcze dorzuce te białą bokserkę, widze ze jestes wysoka, to powinna fajnie na Tobie lezec, bo jest dosyc dluga A widze, ze tez szukasz
MOJE CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=829444 MOJE KSIĄŻKI ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=402033 Edytowane przez irish77 Czas edycji: 2010-02-22 o 11:42 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
u mnie 2 torebki z maasą kieszeni
zapraszam.
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Mam Pottera i krótkie spodenki dżinsowe ![]() Foto na życzenie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452362 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
A może stanik za samo bolerko? Albo bolerko i krem za staniczek i coś jeszcze( mam w wątku "zimowy" mus do ciała karmel i cynamon a poza wątkiem próbeczki cacharel amor amor, mogę zrobić odlewkę na spróbowanie malinowego balsamu do ciała The Body Shop, może coś Cię zainteresuje?).
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w watku książkowym dwie części Harrego Pottera: więzień Azkabanu i Kamień filozoficzny, twarda okładka, stan b.db
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

zdjęcie czarnego zestawu na dole