![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Armani, Loreal, Estee Lauder, Avon, ubrania
zamkniety
MOJA WYMIANKA http://www.smaczny.wizaz.pl/forum/sh...d.php?t=620954 Edytowane przez toya2006 Czas edycji: 2012-06-07 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Armani, Loreal, Estee Lauder, Avon, ubrania
Mam też kilka ciuszków i biżuterii do oddania. Jeśli interesują Was dokładne wymiary, proszę pytać
![]() PEPE JEANS LONDON- granatowa koszula, bardzo oryginalna, ozdobiona naszytymi paskami i kolorowymi przeszyciami, na napy, nigdy nie noszona, dużo kosztowała, S H&M- sukienka trykotowa, fason kopertowy z paseczkiem , kolor oliwkowo-szary, śiczna, pieknie układa się na ciele, 38 2 SYLWESTROWE BLUZECZKI- z lycry, z brylancikami, marszczeniem z przodu, wiązane na szyi, mocno czerwona i czarna, nowe, S,małe M SANDAŁKI SATYNOWE Z CZARNYM KAMIENIEM- piekne,raz założone po domu, z ozdobą- kamieniem i małymi kamyczkami, super na sylwestra,wesele 38 ZARA SANDAŁY NA KOTURNIE-z czarnego płótna, wysokie ale wygodne, koszt.ponad 200zł, 38 SATYNOWE PEEP TOE-śliczne, z wygodnym beżowym obcasem, ale za ciasne dla mnie, 38 HM EKO SKÓRKA NA KOTURNIE- raz założone, mega wygodne, idealne na jesień 38 NEXT czarny satynowy gorset, roz 14 ESPRIT- koszulka z fajnym napisem ("rzucę na ciebie czar, urok") kilka razy noszona, M DOROTHY PERKINS- brak ZARA- biodrówki zielono khaki z mięsistego materiału, 38 czarna torebeczka na aparat ORSAY brak LEVI'S jeansy nie spierane, 38, mogę podac wymiary na życzenie ZARA brak PASH top o ciekawym wzorze, w kolorach ziemi, S CD W NASTĘPNYM POŚCIE
MOJA WYMIANKA http://www.smaczny.wizaz.pl/forum/sh...d.php?t=620954 Edytowane przez toya2006 Czas edycji: 2009-11-11 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ATMOSPHERE- najmodniejsza teraz czarno biała kratka, rękawki można podwinąć i spiąć pagonem, 38
HOUSE i CROPP- granatowa tuba z nadrukiem, nigdy nie noszona z metką, L, zielony przezroczysty golfik, cudny, można nosić z samym staniczkiem lub pod kamizelkę. L wg mnie M JP COLLECTION- zielona koszula na guziki, niegniotąca i elegancka, S kolczyki z turkusowo niebieskich muszelek- brak kolczyki niebieskie plastikowe kolczyki czerwone plastikowe korale w kolorze srebra naszyjnik z "brylancikami" super na sylwestra grafitowy naszyjnik z jakichś kamieni, metaliczny 5 bransoletek z Indii- 2 złote 3 fioletowe, błyszczące i efektowne (przywiozłam tyle bransoletek że nie mam ich gdzie nosić) bransoletka z zielonych koralików z Tajlandii kolczyki "kulki" w kolorze czekoladowym granatowe kolczyki z koralików w różnych odcieniach- brak dwie bransoletki z Indii, z mleczno błękitnych szlifowanych kamieni, jedna na gumce, jedna zapinana na haczyk naszyjnik drewniany naszyjnik beżowy z koralików HM sweterek z rękawkiem 3/4 kość słoniowa/czekolada 2 razy założony S ADIDAS oldschoolowa bluza z weluru, beżowo oliwkowa, z brązowymi wstawkami, przecudna, niestety mi za mała, rozm. 10 wiz 13 RERSERVED złoty cienki paseczek C&A czarny pasek z ciekawą klamrą, nie noszony marszczony szeroki czarny pasek na dwie klamerki HM- wełniana kamizelka bezrękawnik w super szaro grafitowych kolorach, ze srebrną nitką, fajna do białej koszuli, L szukam: świeżych cytrusowych lub kwiatowych zapachów (nie odlewek) Sensi Moschino Couture balsamów perfumowanych tuszu Rimmel volume flash zawsze farby Belle Color naturalny rozjaśniający blond zawsze demakijażu Amor Amor, Kenzo amour Alchimie, Venezia Pastello odżywek, masek do suchych zniszczonych włosów Kerastase Ciment nablyszczacza do włosów np Avon błyszczyka Watershine cafe au lait/Bourjois les nudes brun poetic serum do końcówek Avonu żeli pod prysznic antyperspirantów w kulce Avonu płynnego korektora medium srebrnych kolczyków kół czarnych lub opalonych rajstop rozm 3 i innych rzeczy ![]() Zapraszam ![]()
MOJA WYMIANKA http://www.smaczny.wizaz.pl/forum/sh...d.php?t=620954 Edytowane przez toya2006 Czas edycji: 2010-02-02 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej cos za
Sensi Armani- odlewka- zmysłowy, kwiatowo-waniliowy zapach, ciepły ale świeży, przyjemny i delikatny, subtelny, lekko mydlany. za coś fajnego Rimmel Sun Shimmer- puder brązujący, kolor medium shimmer. Bronzer nadaje ładny, niesamowicie brązowy (nie pomarańczowy) i naturalny kolor. Jest bardzo wydajny, gdyż wystarczy jedynie odrobina, by uzyskać lekko opaloną cerę. Ma delikatne drobinki. Zużycie minimalne- widać jesczze słoneczko na pudrze! Ziaja tonik ogórkowy, do cery normalnej, tłustej i mieszanej. Nawilża i odświeża skórę, ma bardzo przyjemny zapach. (2/3 z 200ml) ? Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2009-02-05 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Escada Sunset Heat- cytrusowo-egzotyczny zapach, swieży, rześki i optymistyczny. Dla wielbicielek owocowo- wakacyjnych zapachów. ok 10 z 50ml
Estee Lauder pleasures- miniatura z atomizerkiem. ok 2.5 z 4ml Euphoria Calvin Klein- odlewka- seksowny, owocowo-kwiatowy, kobiecy i wyrafinowany, lekko słodki. Ming Shu- perfumowany dezodorant w spray-u. Zapach wodno-transparentny. Ta rodzina zapachów charakteryzuje się przejrzystym zapachem, który łaczy wodną świeżość tych morskich nut z nutą kwiatu Nymphea Stellata, o słodkim, czystym zapachu z delikatnym odcieniem roślinnym. 0k 1/4 z 100ml Szampon Biras, niedostepny w Polsce! Szampon z piwem, 400ml, nowy, pochodzi z Grecji z ekskluzywnego domu towarowego Hondos Center. Lancome L’extreme, tusz, zostało około 30-40%- Tusz maksymalnie wydłużający rzęsy. Tusz zawiera opatentowaną formułę Fibrestretch, dzięki czemu możliwe są wspaniałe efekty, nawet przy bardzo krótkich rzęsach, nie kruszy się i nie tworzy grudek na rzęsach. wspaniale wydłuża,nie skleja, lekko podkręca i pogrubia. Kultowa firma La Mer oil absorbing lotion, 50ml, zostalo około 20% (za cos super, 50ml kosztuje 640zl) uważany za jeden z bardziej prestiżowych kremów na świecie. Używany i uwielbiany przez gwiazdy. Link do emulsji: http://pl.strawberrynet.com/productD...d=34087#DETAIL http://www.cremedelamer.com/template...CT_ID=PROD2463 Avon, Planet Spa, South Pacific, Daily Face Lotion (Emulsja do twarzy z morskimi algami)- Lekki krem do twarzy, zawiera morskie algi. Wygładza i nawilża, koi i odświeża cerę. Ma beztłuszczową formułę, zawiera filtr SPF15.- prawie cały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
coś za
Avon- matowy cień w kamieniu- jasny beż, odcień classic canvas. użyty może z 3 razy, ma jeszcze folijke na cieniu. Ruby Rose Deluxe Make Up Kit- paleta 4 cieni: oliwka, zgniła zieleń, żółto złoty, jasna zieleń- nieznaczny ubytek Avon- srebrny eyeliner, została połowa można zdjęcia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hej,
interesuje mnie: Estee lauder Projectionist, tusz do rzęs, 2,8ml - Tusz pogrubiający, wydłużający oraz podkreślający/rozdzielający każdą rzęsę. Tusz nie obciąża rzęs, podnosi je u nasady, jednocześnie je mocno podkreślając. Nie skleja rzęs. Zawiera polimery, które doskonale odseparowują rzęsy. Szczoteczka potrafi wyczarować nawet z najkrótszej rzęsy tę długą i gęstą. może znajdziesz coś u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307392 mam nabłyszczacz do włosów oraz jedwab i odżywkę od włosów suchych i zniszczonych. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny odpisane
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
avon fire me up
Nuty zapachowe: nuta głowy: grejpfrut, czerwona pomarańcza, wiśnia, granat nuta serca: fiołek nuta bazy: ambra, wanilia a his to hmm są takie slodkie sory, ale tylko takie zdjęcie udało mi się zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307392
czy ten tusz Estee lauder Projectionist, tusz do rzęs, 2,8ml jest nowy, nieużywany? jeśli do tuszu dorzucisz Acqua Di Gio Armani -odlewka + Euphoria Calvin Klein- odlewka - to za Clarins - to możemy się wymienić (jest tylko mały problem nie mam flakonu, u mnie wszystkie po zużyciu niestety lądują w koszu). |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mnie interesuje:
Douglas 6 kulek do kąpieli zielonych Douglas Bettina Barty Botanical, masło do ciała rice milk and bamboo. Pięknie pachnący balsam w słoiczku zamykanym jak weki, bqrdzo dekoracyjnym. 400ml, nowy. (kosztował 29zl) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
cos za : Escada Sunset Heat ?
![]() |
#15 |
Lady of Harley-Davidson
|
Szampon Biras, niedostepny w Polsce! Szampon z piwem, 400ml, nowy, pochodzi z Grecji z ekskluzywnego domu towarowego Hondos Center.
Clinique high impact mascara, zostało około 60%- Mascara podkręca, delikatnie pogrubia, lekko wydłuża rzęsy. Efekt ten zapewnia specjalna, opatentowana szczoteczka. Rzęsy wygladają naturalnie, nie sklejaja się. Przetestowany alergoiogicznie, oftalmologicznie. W 100% bezzapachowy. Łatwo się zmywa, nie podrażnia oczu Douglas 6 kulek do kąpieli zielonych Douglas Bettina Barty Botanical, masło do ciała rice milk and bamboo. Pięknie pachnący balsam w słoiczku zamykanym jak weki, bqrdzo dekoracyjnym. 400ml, nowy. (kosztował 29zl) czy cos u mnie prosze?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
dziewczynki odpisane
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
hej, no właśnie nie wiem jak tu na targowisku jest z odlewkami. Ponieważ jestem nowa, proszę zaproponuj w jakiej ilości możesz zrobić odlewki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cos za Escade?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hm, nie wiem co byś chciała ode mnie, ale u Ciebie wypatrzyłam:
1. Douglas 6 kulek do kąpieli zielonych 2. Douglas Bettina Barty Botanical, masło do ciała rice milk and bamboo. Pięknie pachnący balsam w słoiczku zamykanym jak weki, bqrdzo dekoracyjnym. 400ml, nowy.
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie odlewka Acqua di Gio, w zamian mogę zaprponować to to co w moim wątku:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=308618
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Toya, nie wiem, czy się dobrze zrozumiałyśmy, moje amour edp to oryginalne próbki, a nie podróbki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
hop
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej
Podoba mi się rozpylacz do ampulek, kulki do kapieli i ewentualnie maslo do ciala.. a co Ci się u mnie podobalo ?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
czekaj... a jakie trampki ?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Niestety nike juz wymienilam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.