![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
SZYBKO wymienię rurki 36 (New Yorker, Stradivarius),płaszczyk C&A, trampki Street!!!
WĄTEK NIEAKTUALNY PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE
NAJCHĘTNIEJ PRZYJMĘ (RACZEJ TYLKO ZA TO SIĘ WYMIENIĘ ![]() -dobry podkład w żółtej tonacji -jeansy rurki 34/36 elastyczne, chętnie z sieciówek, za firmowe typu Lee, Wrangler, Levis poszukam poza wątkiem!!! -kurteczki (BRĄZOWA, JASNA, KARMELOWA,BEŻOWA EKO SKÓRA), --płaszczyki xs lub s -ciekawe komplety bielizny (góra 65,70 A, małe B, push-up, dół s) -kozaczki, botki jesienne na lekkim/śrdenim obcasie czy koturnie rozmiar 37 1. Jasne jeansowe, błękitne rurki New Yorker są prześwietne, niestety na mnie za duże , baardzo żałuje bo są super , miałam je na sobie 2 razy, stan ideal, rozmiar z metki 27, ok 36 pas: 37 cm rozciągają się nawet do 43 cm biodra 43 cm (rozciągają się nawet do 48 długość całkowita ok: 102 cm 2. Rurki Stradivarius rozmiar niby 34 ale to zdecydowanie 36! mam z wymiany, przezemnie nie noszone, ponieważ niestety za duże, lekko sprane, ale są świetne, mięsisty materiał, pas: 38 cm biodra, oklolica kieszeni:44cm nogawka na dole: 13 cm długośc całkowita ok. 102 cm 3. Przepiękny dwurzędowy płaszczyk C&A w kratę, krótki, pagony, mega cieplutki (z domieszką wełny) ale nie gruby!, podkreśla talię, bardzo twarzowe kolory, rozmiar 36 ja nosze xs/s i jest ok ma jedyną wadę-zmechacenia, ale mogę go ogolić przed wysyłką wymienię na coś naprawdę MEGA 4.Trapki DooDogs ze Street'a klasyczne czarne za kostkę, ubrane raz więc praktycznie nówki , rozmiar 37, bardzo porządne dałam za nie stówę więc najchętniej za rurki/inne buty
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-09-27 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: SZYBKO wymienię rurki 36 (New Yorker, Stradivarius),płaszczyk C&A, trampki Stre
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: SZYBKO wymienię rurki 36 (New Yorker, Stradivarius),płaszczyk C&A, trampki Stre
1?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za rurki stradivarius?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
o te chodzi mi
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1283874890 i podoba mi sie tez pasek ten https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1283874890 tylko prosze o wymiarki spodni jeszcze
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
coś za . Rurki Stradivarius rozmiar niby 34 ale to zdecydowanie 36! mam z wymiany,
przezemnie nie noszone, ponieważ niestety za duże, lekko sprane, ale są świetne, mięsisty materiał ostatnio podobały Ci się u mnie rurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Jasne jeansowe, błękitne rurki New Yorker są prześwietne,
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś za czarne rurki ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
niestety nic oprócz rurek wiec jesli była byś chęta mogę oddać perfumy za nie
Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2010-09-22 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
nie masz żadnych drobiazgów a perfum ma mały ubytek wiec myśle ze tak bedzie ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Kurcze te rurki byly boskie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
długość wkładki 24
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Niestety nic, ponieważ najbardziej zależy mi na kosmetykach.. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
nic
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej, wiem że to już negocjowałyśmy(:P) ale dorzuciłam kilka rzeczy, więc może znajdziesz coś za płaszczyk w kratkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
O rzeczywiście, jakoś mi umknęło
![]() Wiesz co, jeśli masz ochotę się wymienić, to ja jestem chętna. Ale przy komputerze będę dopiero jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ok ale moze cos innego nzi koszulka bo mam chetna na nia
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
spodenki niestety za duze beda
![]() a podoba mi se to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1283874890 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1283874890 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1283874611
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.