|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Luty u Make Up Mouse zapachy, kolorówka...
NIEAKTUALNY, ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU
Zasady : * już wymienione zaznaczam na szaro, zarezerwowane na fioletowo; * NIE ODMIENIAM SIĘ, WIĘC PROSZĘ O PRZEMYŚLANE DECYZJE, PO WYMIANIE ADRESÓW W MIARĘ MOŻNOŚCI OD RAZU PAKUJĘ I WYSYŁAM PACZKĘ, NAJPÓŹNIEJ W CIĄGU 2 DNI; * WYMIENIONE PRZEDMIOTY WYSYŁAM W KOPERCIE BĄBELKOWEJ, ZAWSZE POLECONYM PRIORYTETOWYM; * preferuję większe wymianki, chyba, że na czymś mi zależy; * wszystkie moje kosmetyki są utrzymane w bardzo dobrym stanie - jeśli używane, to czyste, zadbane, higienicznie przechowywane i użytkowane i tego samego oczekuję w zamian; * moje lakiery do paznokci, które wstawiam na wymianę, są pełne lub prawie pełne, co zaznaczam w opisach; są w idealnej kondycji - nierozwarstwione, o wyjściowej konsystencji i tego samego oczekuję w zamian; * chętnie przyjmę w drodze wymiany mascary, ale wyłącznie nowe, nieużywane, lub użyte do jednorazowego testu; * miniatury perfum przechowuję w chłodnym miejscu, bez wystawiania ich na światło, wiec zapachy są w stanie wyjściowym i tego samego oczekuję w zamian; - miniatury zapachów : D&G 6 L'AMOUREUX EDT 5ml, w kartoniku, Be GIVENCHY EDT 7ml, w kartoniku, Salvatore Ferragamo, F for Fascinating, 5ml, w kartoniku - wszystkie miniatury nieużywane; - Dior MIDNIGHT POISON roll-on, EDP 7,5 ml w ozdobnym etui, nieużywane; - lakiery do paznokci : ORLY Coquette Cutie z kolekcji Pin-Up, 5,4ml, użyty 1 raz; ORLY Lemonade z kolekcji Sweet, 5,4ml, użyty 2 razy; REVLON Scented Perfume 345 Peach Smoothie, 14,7ml, użyty 2 razy; Art De Lautrec, nr423, 12ml, użyty 1 raz; DELIA Coral Prosilk nr137, 10ml, użyty 1 raz; - tusz do rzęs BELL Bomb Lashes, carbon black, 9gr, użyty 1 raz; - SMASHBOX baza PHOTOFINISH, 6ml, nieużywana; - cienie : ESSENCE 15 Celebstyle metallic effect, maźnięte 1 raz celem sprawdzenia koloru; BOURJOIS 07 Noir Emeraude, użyte 2-3 razy; - SMASHBOX Creamy Cheek Color z kolekcji UNTAMED, piękny brązujący, delikatny róż w kremie, 3,5 g, w kartoniku, użyty 1 raz; - ESSENCE Vampire's Love Volumizing Lash Powder, użyty 1 raz; - ESSENCE Crystalliced cień w kremie 01 It's a snow woman's world, 4ml, użyty 2 razy; - Fred Farrugia - wkład/tester do palety, Duo Poudre Levres nr 06, kryjąca pomadka + puder do warg (lub do policzków), piękny intensywny róz, nieużywane; - SEPHORA pomadka Sephora Rouge R03, użyta 1 raz na dłoni celem sprawdzenia odcienia; - ESTEE LAUDER Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser Normal/Combination Skin, 30ml, nieużywany; - REN Neroli and Grapefruit Body Cream, 50ml, nieużywany; W zamian chętnie: - BB Cream'y Missha, Skin 79, próbki, produkty, miniatury; - kosmetyki z limitek Essence; - mascary - miniatury/testery/produkty; L'Extreme Lancome, Artistry, MUFE, Max Factor Masterpiece, Dior Diorshow Unlimited... - lakiery do paznokci; różne, ale poszukuję zwłaszcza OPI (np. Tickle my France'y, kolekcje Touring America i inne) i Essie; - palety cieni/pigmenty; - kosmetyki ELF; - miniatury/odlewki zapachów; ale jestem wybredna zapachy owocowe, świeże, ziołowe, bez domieszek jaśminu i wyraźnych nut kwiatowych;- podkłady do porcelanowej karnacji, raczej z wyższych półek; - baza Le Blanc Chanel; - Urban Decay Potion Primer baza pod cienie, każdą ilość; - kosmetyki Illamasqua; - kosmetyki Phenome ; - kosmetyki The Body Shop i Lush Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-03-09 o 22:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Luty u Make Up Mouse zapachy, kolorówka...
DOKŁADKA :
- ORLY lakier POLO PRINCESS 18ml, użyty 1 raz; - SALLY HANSEN Salon Manicure lakier 520 Shrimply Devine, 14,7ml, użyty 3 razy; - ESSENCE Studio Nails Nail Fashion Sticker 02 Just say yes!, komplet, nieużywane, zapieczętowane 14szt; - ESSENCE French manicure& pedicure pen white tip painter, pisak do końcówek french, użyty 1 raz; - ESSENCE Nail Art Pen srebrny, użyty 1 raz; - ESSENCE Nail Art Pen fiolet, nieuzywany. Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-03-07 o 16:39 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za pisak do frencha essence?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za;
- Dior MIDNIGHT POISON roll-on, EDP 7,5 ml w ozdobnym etui, nieużywane; REVLON Scented Perfume 345 Peach Smoothie, 14,7ml, użyty 2 razy; BOURJOIS 07 Noir Emeraude, użyte 2-3 razy;
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
witaj\
może znajdziesz coś u mnie za: Be GIVENCHY EDT 7ml, w kartoniku, essence z dokładki orly poza wątkiem mam miniaturę tuszu chyba masterpiece muszę sprawdzić, raz maźnięte
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Miniaturki nie koniecznie wszystkie
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Zadomowienie
|
Nic na razie nie wypatrzyłam u Ciebie, ale dzięki, jak dołożysz coś, to zajrzę na pewno. ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Na razie nic nie znalazłam, ale dzięki ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- na razie nic, dzięki ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- nic dla siebie nie znalazłam, niestety, jak dorzucisz coś, to na pewno zajrzę. ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
Podobają mi się 2 lakiery OPI, jeśli jeszcze masz - Here today Aragon tomorrow i From A to Zurich, mogłabym wymienić za Revlona lub cień Bourjois. ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32454896]Coś u mnie za Sephora Rouge R03?[/QUOTE] nic nie widzę dla siebie na razie ale dzięki. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Nic nie znalazłam, niestety. |
||
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
Dior MIDNIGHT POISON roll-on, EDP 7,5 ml w ozdobnym etui, nieużywane; Be GIVENCHY EDT 7ml, w kartoniku, D&G 6 L'AMOUREUX EDT 5ml, w kartoniku,
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
ORLY Coquette Cutie z kolekcji Pin-Up, ORLY Lemonade z kolekcji Sweet, 5,4ml, ESSENCE Nail Art Pen srebrny, użyty 1 raz; - ESSENCE Nail Art Pen fiolet, nieuzywany. |
|
|
|
|
#16 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Na razie nic nie znalazłam, dzięki. |
||
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za baze smashbox
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
coś za: BOURJOIS 07 Noir Emeraude, użyte 2-3 razy ?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
- ESTEE LAUDER Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser Normal/Combination Skin, 30ml, nieużywany; Be GIVENCHY EDT 7ml, w kartoniku, - lakiery do paznokci : ORLY Coquette Cutie z kolekcji Pin-Up, 5,4ml, użyty 1 raz; ORLY Lemonade z kolekcji Sweet, 5,4ml, ? |
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje,ale nic dla siebie nie znalazłam,pozdrawiam
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADKA W LUTYM :
- SLEEK Divine STORM 578 mineral based eyeshadow palette - paletka cieni, stan zużycia widoczny na zdjęciu, aczkolwiek niewielki - używałam jej około 1 tygodnia; w opakowaniu aplikator do nakładania; - POLAAR Supravitamin Radiance Enhancing Face Cleanser with Siberian Olive extract, żel do mycia twarzy 30ml, nieużywany; - YSL La Laque lakier do paznokci, 6ml, niestety wytarła się nazwa odcienia - ciemne czerwone wino, użyty 3 razy; - CLINIQUE High Impact SPF15 pomadka nr 13 Flamenco - głęboka, żywa czerwień, nieużywana, maźnięta 1 raz na dłoni, celem sprawdzenia koloru. Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-02-29 o 14:54 |
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
kurde strasznie on ciemny
jeszcze sie nad nim zastanowie, a fotki postaram się wrzucić dziś wieczorem![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- a jak z miniaturką be givenchy? ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- narazie się wstrzymam, pomyśle i dam znać pozdrawiam
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
miniatury zapachów : D&G 6 L'AMOUREUX EDT 5ml, w kartoniku,
Be GIVENCHY EDT 7ml, w kartoniku, Salvatore Ferragamo, F for Fascinating, 5ml, w kartoniku - wszystkie miniatury nieużywane; - Dior MIDNIGHT POISON roll-on, EDP 7,5 ml w ozdobnym etui, nieużywane; cos za nie ? ![]() mam miniatury tuszy : clinique estee lauder- i tusz i odzywka lancome
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
OSTATNIA DOKŁADKA LUTY:
- SMASHBOX Photofinish Primer 30ml, zużyte około 5 pompek, ubytek minimalny; - FRED FARRUGIA podwójne cienie z błyszczącymi drobinkami, tester/wkład do palety; nr 10; użyte 1 raz testowo; - GIVENCHY cień w kremie/płynie z aplikatorem gąbkowym, 6ml, Precious Sari, srebrny, użyty 1 raz testowo; - GIVENCHY Gloss Interdit 4*0,2ml, Próbki 4 błyszczyków/pomadek: 03 Coral Frenzy 08 Sexy Pink 01 Capricious Pink 12 Rouge Passion + mini pędzelek testowy do aplikacji; nowe, nieużywane, zapieczętowane; - SEPHORA paleta 4 cieni Colorful Palette nr06 Timides s'abstenir, gama w różach, użyte kilkukrotnie, ubytek testowy; - SEPHORA cień pojedynczy Longue Tenue nr32 Armelle, jasny opalizujący fiolet-lawenda, użyty kilka razy, zużycie testowe; - SEPHORA pyłkowy cień - Shimmer, odcień nr09 , perłowo neutralny, kremowo-beżowy; zostało ponad 3/4 słoiczka; - SEPHORA pyłkowy cień - Shimmer, odcień nr10, srebrno-błękitny, błyszczący; zostało ponad 3/4 słoiczka; - CATRICE lakier do paznokci z nowej edycji, 10ml kolor 830 Salmon & Garfunkel, nowy, sprawdziłam tylko kolor na paznokciu; - CLINIQUE 3 kroki - skóra mieszana w kier. suchej (typ II), pudełko z próbkami na 2 dni stosowania - żel oczyszczający, płyn złuszczający i emulsja nawilżająca, pudełko kompletne, próbki zapieczętowane; - BURBERRY - beżowa lakierowana kosmetyczka z lusterkiem i zestawem podróżnych pędzelków ze srebrnymi rączkami ozdobionymi kratką Burberry. *szczoteczka do brwi i rzęs, * pędzelek do pudru/różu * pędzelek do pomadki/błyszczyka; * aplikator gąbkowy do cieni; Zestaw nieużywany, pędzelki zafoliowane, lusterko zabezpieczone folią; - LA ROCHE-POSAY Lipikar Syndet Gel-creme nettoyant anti-irritations, żel do mycia ciała, tubki 15ml w kartonikach, nowe - 2szt - LA ROCHE-POSAY Iso-Urea Lait, mleczko do ciała wygładzające do skóry podrażnionej i suchej; tubki po 15ml w kartonikach, nowe - 4szt - EMOLIUM Emulsja do kąpieli z olejem parafinowym, olejem avocado, masłem shea, olejem makadamia, trójglicerydami kwasów kaprylowego i kaprynowego; saszetki po 15ml, nowe - 5szt - SAITO SPA Dead Sea Treatment Enriched Hand Cream; z organicznym masłem shea, oliwą z oliwek i aloesem, minerały z Morza Martwego, zapach Dulce de Leche - słodki, smakowity deser mleczny z toffi; 150ml, użyty 1 raz testowo, niestety nie mój zapach; - ORIFLAME błyszczyk do ust Liselotte Watkins, 15ml Runway Fuchsia - nówka, nieużywany; Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-03-06 o 21:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

zapachy owocowe, świeże, ziołowe, bez domieszek jaśminu i wyraźnych nut kwiatowych;

jeszcze sie nad nim zastanowie, a fotki postaram się wrzucić dziś wieczorem