![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: JESIENNIE u cotki ♥♥
Nowe.
1. Bluzka-long kremowa z nadrukiem. Nowa, bez papierowych metek. TRF M 2. Pumpy z paskiem Nowe , bez papierowych metek. M-elastyczne, amisu chyba. 3. Bluzka-long amarantowa z nadrukiem. Nowa , bez papierowych metek. PIMKI L. w trakcie sprzedaży Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-09-29 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
♥Słomowy sweterek kardigan.
Bufki, na guziczki. Bez kwiatka. ATmo M/L. Stan db+ w trakcie sprzedaży ♥Brązowy sweterek. Bez kwiatka , na guziczki. ( 2 ostatnich nie ma) s/m/l stan db z małym plusem. ♥Czarny kardigan . Stan db. Mimo to jest boski. I nie oddam go łatwo. z metki 34 , ale to s/m bez kokardki ♥Pudrowa bluzka na krótki rękaw. Stan bdb- , bez kwiatka. idealna do rzeczy z wysokim stanem. Nie wiem czy chce oddać. Mars & spencer M/L na moje oko w trakcie sprzedaży -- DOKŁADKA: TYLKO ZA RZECZY Z WISH !!! Sweterek w serca Only, tylko za coś mega. Założony raz, większośc czasu przeleżał w szafie. Tam się trochę przybrudził pudrem więc może znaleźć się na rękawie gdzieś jakaś mini plamka , ale zejdzie. s/m bdb Gladiatorki 41 Czarne , założone dwa razy jednak całkowicie zdarły się fleczki. Pytałam taka wymiana to koszt ok 10-15 zł. Są boskie. Za inne buty lub kilka rzeczy. Sweterkowa sukienka Vero Moda XL XXL , większy rozmiar, kolor fioletowy , bufki , kieszonki. ładnie zdobiony , stan db+++ za coś mega Bluzka camieu ładny fiolet zwężana na s/m stan bdb , ładna falbanka , na jedno ramię. Zip atmo- kolor czarny . STan bdb. założona może raz. Oddam za cos fajnego M-ka. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-09-29 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: JESIENNIE u cotki ♥♥♥
♥ Bokserka czarna .
Założona raz. Uniwersalna/elastyczna. ♥Spódniczka w groszki. Z falbankami. s/m ♥Spódniczka w kwiatki z falbanką. Terranova s/m ♥Bluzka w kwiatki. Na gumce, motyw floral. Stan db ( plamka na rekawie , nie jest widoczna w gąszczu kwiatów) niby duży rozmiar , ale ok na M/L/XL w trakcie sprzedaży ♥ Panterkowa KappAhl Stan bdb. xs/s Oddam za niewiele. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-09-29 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
♥Bluzka z fajnym motywem.
Z tyłu wycięcie - łezka zapinane na diamentowy guziczek. bdb- chyba only.m/l ♥ Koronkowe body. Boskie, eleganckie i sexowne. s/m ♥ Sukienka nietoperz. Lejąca w kolorze fioletu. Stan db++ rozmiar Ok XXL , ale fajnie wygląda na mniejszych rozmiarch. ♥Marmurki TRF S- 36 stan bdb. Biodrówki , rurki. Oddam za coś super. ♥Spodnie wrangler. L-ki stan db. prosta Za coś fajnego. Rajstopy Nowe koronkowe we zworki Reserved s/m chyba Długo kardigan atmo duzy rozmiar , ale na L i wzwyż ok ![]() Beżowy z guziczkami i kieszonkami. mozna nosic do samych rajtek idealny na zimę ![]() Bluza chyba bershka szara z fajnym środkiem kapturka stan db Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-09-29 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
♥Biały trenczyk.
xs/s Stan db z małym plusem. Mimo to był drogi , jest mega i oddam go tylko za innefajne okrycie wierzchnie , albo za coś co na prawdę wpadnie mi w oko. ♥Boski, biały i ciepły nietoperz. Idealny na zbliżające się zimne dni. Stan db+ ( plamka widoczna na zdjęciach). Zdjęcia nie oddają uroku. M-ka Gina tricot chyba ![]() bez kwiatka Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-09-18 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ewentualna dokładka
![]() 1. Bardzo ładne Nowe platformy, rozmiar 41 Stabilne nie są jakoś mega wygodne. Platforma . 2.Bardzo ładna tuniczka. Wiązana z tyłu. Stan bdb , rozmiar ok XL-XXL , regulowana paskiem z tyłu. 3.Czarna tuba na gumie. xs/s/m Stan db++ , ładne wykończenia. Nie jest to pełna czerń. 4.Tunika bombka bez paska. Stan bdb- Lekko wygnieciona na tym foto - sorki ![]() Kolor - ładny pomarańcz. Zapinana na guziczki. Lekkie bufki. Duży rozmiar , ale ja mam M i wygląda super z paskiem Podkreśla biust. 5.Sweter w romby na długi rękaw. db++ romby w kolorach białym i jasnym różowym. M/L nie wiem czy chce oddać 6.Czedrwony sweterek z przyszytym materiałem w srobną krateczkę . Do tego jest pasek . stan bdb-- m-ka jak na moje oko. 7.Nowa amarantowa z żabotem M Za coś fajnego. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-09-29 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
♥ Czerwony nietoperz.
Z wycięciami w rękawach. Bez paska. xs/s stan bdb. Oddam za niewiele. ♥Pomarańczowa tunika na guziki. Stan bdb. Rozmiar duży , ale na manekinie s i z paskiem wygląda bosko. Bez paska. Krój lekkiej bombki , dekolt podkreślający biust. Elastyczna. ♥ Czarna sukienka . Bardzo sexowna. Z srebrną podprutą wstawką pod biustem. s/m polecam. Oddam za niewiele. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-09-29 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() Bluzka z falbankami pudrowa lekko połyskująca w świetle. elastyczna s/m/l bdb= w trakcie sprzedaży !! narzutka monica s/m z metki stan bdb- Kolor ładny delikatny ciężko uchwycić. Pomadka NYX , raz wypróbowana kolor rea cielisty matowy Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-09-29 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
za dużo rzeczy mi się tutja podoba;p
a co byś oddała za butki z tych rzeczy ♥Słomowy sweterek kardigan. Bufki, na guziczki. Bez kwiatka. ATmo M/L. Stan db+ ♥Brązowy sweterek. Bez kwiatka , na guziczki. ( 2 ostatnich nie ma) s/m/l stan db z małym plusem. 3. Bluzka-long amarantowa z nadrukiem. Nowa , bez papierowych metek. PIMKI L. Czarna satynowa kamizelka. Idealna na eleganckie wyjścia . do białej koszuli s-ka bdb. ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś za "Panterkowa KappAhl" lub Bluzka-long amarantowa z nadrukiem. ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
coś za spodniczkę w kropeczki i koszulkę floral z plamką na rękawie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
o spodnie w rozmiarze L
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
3. Bluzka-long amarantowa z nadrukiem. Nowa , bez papierowych metek. PIMKI L. lub ♥ Bokserka czarna . Założona raz. Uniwersalna/elastyczna. lub brązowy bądź słomowy sweterek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za bluzeczkę nr 1?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
3. Bluzka-long amarantowa z nadrukiem.
Nowa , bez papierowych metek. PIMKI L. ♥ Sukienka nietoperz. Lejąca w kolorze fioletu. Stan db++ rozmiar Ok XXL , ale fajnie wygląda na mniejszych rozmiarch. podasz mi wymiarki ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Coś za panterkową bluzkę lub czarny kardigan?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hej.
moge oddac plaszczyk za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1284840593 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1284835410 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
♥ Bokserka czarna . Założona raz. Uniwersalna/elastyczna. ♥Spódniczka w groszki. Z falbankami. s/m ♥Spódniczka w kwiatki z falbanką. Terranova s/m ♥ Panterkowa KappAhl Stan bdb. xs/s Oddam za niewiele. ♥Koronkowe body. Boskie, eleganckie i sexowne. s/m ???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Panterkowa KappAhl, Czerwony nietoperz., Czarna sukienka.
cos u mnie?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: JESIENNIE u cotki ♥♥♥
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za 1.Bluzka-long kremowa z nadrukiem.??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
♥Boski, biały i ciepły nietoperz.
Idealny na zbliżające się zimne dni. Stan db+ ( plamka widoczna na zdjęciach). Zdjęcia nie oddają uroku. M-ka Gina tricot chyba bez kwiatka coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.