![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szybko Wymienie...EL Pleasures,Lagerfeld SMS, Puma J,B. Spears M. Fantasy,GuerlainNIEAKTUALNY Priorytetem dla mnie w tej chwili jest
***Gucci Rush*** "Thierry Mugler Angel Innocent"~~nikt nie chciał oddać to kupiłam ![]() każda ilość czy odlewki jestem w stanie oddać dużo ![]() zdjęcia wkrótce ![]() Wymienię dość szybko zależy mi na małym odwyku ![]() Kolorówka: *Brązer Guerlain odcień 04 zużycie jakieś 20% jestem blondynką i takie odcienie do mnie nie pasują ![]() *Kompakt Rozświetlający Elizabeth Arden 17g użyty 3 razy zdjęcie dla chętnych posiadam kartonik ![]() ![]() Pełnowymiarowe Flakony: *Britney Spears Fantasy 98/100 mam pudełko !!!tylko za wish !!! *Puma Jamaica 2 28/30ml Sprzedane *Esprit Dynamic Life 22/30ml~~cynamonowaania leci *Estee Lauder Pleasures Exotic zostało 30/50ml zapach ładny Ciepły słodki a zarazem świeży lecz nie ozonowy bardzo podobny do podstawy tyle że słodszy ![]() ![]() *Lagerfeld Sun Moon Stars 12/30ml Ładny ale zbrzydły mi się klimaty Eternity ![]() *Tommy Hilfinger Dreaming 40/100ml Kwiatowo owocowa mieszanka śliczy ale nie moje klimaty Odlewki: DOKŁADKA~~ Za coś super Extra Mogę zrobić odlewkę 5ml ~~Innocent T.Muglera~~ *Calvin Klein Euphoria 25ml w sephorowym atomizerku~~rezerwacja *Elizabeth Arden Splendor do 30ml za coś co mnie zainteresuję *Britney Spears Fantasy (mogę odlać do 20ml)~~10 ml rezerwacja *Britney Spears Midnight Fantasy 22ml Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2011-01-20 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Szybko Wymienie...EL Pleasures,Lagerfeld SMS, Puma J,B. Spears M. Fantasy,Guerl
może za euphorie chcesz Blossom(bo pamiętam, że szukałaś?) i coś? [czy to ta Euphoria co nie wiesz, czy jest oryginalna?]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko Wymienie...EL Pleasures,Lagerfeld SMS, Puma J,B. Spears M. Fantasy,Guerl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2355475 6] *Calvin Klein Euphoria 25ml w sephorowym atomizerku
coś u mnie? ![]() [/QUOTE] Odpisane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za euphorię ck? Zapraszam
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Masz jakieś śmierdzidełko poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kosmita jakiś normalnie
|
To jest bardzo możliwy deal
![]() ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-12-03 o 22:59 Powód: o pojemności |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
kosmita jakiś normalnie
|
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź
![]() ![]() ![]() Wiesz, ja sobie pójdę dziś do Sephory i obadam te ich atomki (może to złudzenie spowodowane różnicą kształtu - ten na przedzie jest płaski) i dam znak jeszcze dziś, ok? ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- A! ja wczoraj w nocy dałam jeszcze raz zdjątka tych moich rzeczy w tym sonii, bo cosik odzyskiwanie przez wizaż powoli szło ![]() ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-12-04 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
kosmita jakiś normalnie
|
no i byłam w sephorze - nie mają 30 ml atomków i twierdzą, że nigdy nie mieli takich. Porównałam to co mają z identycznym (poj. 22 ml) jak na Twoim zdjęciu i raczej Twój jest mniejszy, a napewno nie 30 ml
![]() No i nie jest zapełniony w całości ![]() Zresztą, powinien mieć określoną pojemność na denku od spodu. Podsumowując wolałabym wiedzieć ile tej euphorii naprawdę jest
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ojeju wybacz taka zakrecona ostatnio przez prace jestem caly tydzien bez dnia wolnego zaraz zrobie i wysle
![]() |
#16 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
dzieki, za zainteresowanie, Alienka nie wymienie za to co proponujesz ale Lotion Arden okolo 260ml z 300ml zakupiony okolo 4miesiace temu w Oslo moze zgodzisz sie wymienic za Britney Spears Midnight Fantasy 22ml i dodam jakas probke np. nowy testerek Bvlgari Jasmin Noir w opakowaniu 1,5ml (bardzo wieczorowy i elegancki).? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
kosmita jakiś normalnie
|
Nisiu, ja jednak zrezygnuję, bo nie wymienię się na ostatecznie niewiadomą ilość zapachu, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
juz jest zdjatko u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widzę dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Kochana ja sprawdzilam na necie ceny naszych produktow i za ten lotion to ja musze poprosic poza 20ml Britney *Lagerfeld Sun Moon Stars 12/30ml Ładny ale zbrzydły mi się klimaty Eternity
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
hm... nie moje klimaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
J'adore L'eau Cologne Florale-
bardzo chętnie, a nawet bardzo, bardzo wezmę *Tommy Hilfinger Dreaming 40/100ml i w zamian dorzucę coś jeszcze ....... Co Ty na to?
Wymianka zapchowa Edytowane przez narcissem Czas edycji: 2010-12-05 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ubranek zdjęc nie widze a z kosmetycznego byłabym zainteresowana tommy oraz euphoria-ale to te pierwsze wydanie czy drugie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
co by było gdyby...
![]() kupując się nad tym nie zastanawiałam od kilku lat jestem wierna kilku zapachom i dlatego nie dopatrywałam się szczegółów kupując na aukcji bo gość miał duuuzo pozytywów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a Euphoria to odlewka oryginału?? czy zapach się długo trzyma bo używam tylko tych zapaszków które utrzymują się na skórze od rana do wieczora
![]() No i czy to jest ta druga wersja zapachu czy pierwsze wydanie, bo moja przyjaciółka ma to drugie wydanie i strasznie mi się spodobało a podobno pierwsze już nie jest takie ładne ![]() w sumie mogę być chętna na któryś z tych zapaszków, ale kojarzysz zapachy moshino (i love, love albo funny) d&g ligh blue-jeśli ten esprit nie jest taki mega słodki i ciężki a taki właśnie w klimacie lekkich kobiecych to bym się na któryś zdecydowała ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- no to wolałabym jednak esprit ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- co do większej wymianki to jutro będę w sephorze to powącham tą euphorie żeby tak w ciemno nie brać bo w sumie to b-unit nawet mi się podoba tylko takie mocne się wydaje więc jeśli miałabym za euphorie wymienić to muszę powąchać ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- ok to robimy rezerwację na oba do jutra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Czy oddałabyś za Amarige Mariage powiedzmy 5 ml Lalique Amethyst, 5 ml Bright Crystal, próbkę Diamonds (jaka pojemnośc?), oraz próbeczki powiedzmy 1ml z twoich flakoników Pumy Jamaica 2 i B. S. Midnight Fantasy? Mogę dołożyc również coś z moich próbek jeśli zechcesz
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Mam pusty 10 ml atomek mogłabym Ci wysłac pierwsza paczuszkę z Amarige i tym atomkiem, odpsikałabyś w niego 5 ml, tylko że on jest po Dolce Vita ![]() Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2010-12-06 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.