|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Vichy Aera Teint Pure 23 Ivory
Witam,
chętnie pozbędę się szybko nowo nabytego podkładu Vichy Aera Teint Pure w odcieniu 23 Ivory. Zakupiony kilka dni temu w Super-Pharm. Jest to wersja do cery normalnej/mieszanej (szklana buteleczka z pompką). Użyłam go kilka razy, ale niestety jest dla mnie nieco za ciemny, dlatego wymienię go na coś innego, najchętniej na równie dobry podkład w odcieniu zbliżonym do Revlon Colorstay 150 Buff. Zależy mi na czasie, natomiast gdyby ktoś był zainteresowany, to po powrocie do Warszawy pojutrze przejrzę moje zbiory i na pewno znajdę tam coś jeszcze, co mogłabym wymienić, np. Calvin Klein - Secret Obsession EDP (połowa 100-mililitrowego testera). Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Vichy Aera Teint Pure 23 Ivory
Coś u mnie?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie ?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
oferta nieaktualna - podkład znalazł nową właścicielkę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

nowo nabytego podkładu Vichy Aera Teint Pure w odcieniu 23 Ivory. Zakupiony kilka dni temu w Super-Pharm. Jest to wersja do cery normalnej/mieszanej (szklana buteleczka z pompką). Użyłam go kilka razy, ale niestety jest dla mnie nieco za ciemny, dlatego wymienię go na coś innego, najchętniej na równie dobry podkład w odcieniu zbliżonym do Revlon Colorstay 150 Buff.