![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Princess, Mariah Carey, Be Dealicious, Max Mara, Hallowen i inne perfumy
----------------------------------------NIEAKTUALNE-----------------------
Wymienię na inne perfumy. Przewiduję dokładki ![]() Sama nie wiem czego szukam, mam tyle zapachów, że pewnie trudno będzie trafić ale proszę kusić. O, Pure Poison chętnie przygarnę ![]() PERFUMY: Cat Deluxe Naomi Campbell ok. 20/50ml, tester bez korka JUST ME Paris Hilton, w ślicznym limitowanym flakonie w kształcie (i kolorze) różowego serduszka, 30 ml bez "psików" testowych. Mariah Carey M , 50 ml bez testowych trzech "psików" YSL CINEMA edp , ok. 30/35 ml - tylko na coś super Cavalli Just Pink ok. 25/30 ml - z wymiany YSL Young Lovley Sexy ok. 40/50 ml - z wymiany Vivienne Westwood Anglomania ok. 10/50 ml, tester bez korka Ralph Lauren RALPH (tester bez korka) ok. 50/100 ml dezodorant perfumowany Amor Amor spray, nowy! HellowenJ. Del Pozo, ok. 98/100 ml, w limitowanej buteleczce w motyle -nie mam Vera Wang Flower Princess ok. 45/50 ml (bez obrączki przy korku) -wymienine DKNY BE DEALICIOUS, ok. 50/100 ml, tu będę wybredna - wymienione Max Mara LA PARFUM, ok. 40/50 ml - wymienione Tusze do rzęs: Intense XXL Extreme Black Maybelline, czarny Hypnose Onyx - brązowy, użyty kilka razy, mokrutki tester - z wymianki Diorshow Black Out Waterproof - nowy tester Wszystkie tusze są świeżutkie i mokre. Tusze oddam raczej jako dodatki do innych wymian. MAKIJAŻ: Benefit POSIE TINT, róż do policzków i barwienia ust w płynie, kolor cukierkowo różowy.Nowy w kartoniku. Z Sephory ESTEE LAUDER AEROMATTE nr 3C - ubytek 5%, puder użyty trzy razy. Dość ciemny. błyszczyk Chanel (najnowsza seria) nr 132 Mirage, piękny różowo-fioletowy odcień - nowy tester - będzie ciężko bo też mi się podoba ![]() Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2009-07-03 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
🦄
|
Dot.: Princess, Mariah Carey, Be Dealicious, Max Mara, Hallowen i inne perfumy
U mnie aktualnie ubogo, ale może coś za marysię znajdziesz?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post12716653
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Halloween?
O, i może jeszcze coś za Mariah Carey? Proszę, odpisz u mnie ![]()
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-06-11 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() Cat Deluxe Naomi Campbell ok. 20/50ml, tester bez korka JUST ME Paris Hilton, w ślicznym limitowanym flakonie w kształcie (i kolorze) różowego serduszka, 30 ml O Halloween oczywiście nie wspominam bo zero szans ![]() Czy tym razem coś wymienimy? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2009-06-12 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Cześć najdziesz coś za Princess
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Reszcie dziewczyn muszę podziękować, ale nic nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W celu uzupełnienia pojemności mogę dorzucić np ok. 14/15 ml Britney Spears Curious JEśłi chcesz mogę zrobić foto i wieczorem wstawić ![]() pozdrawiam Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2009-06-12 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() jakie to sa be delicious? moge zaproponowac spoza watku: AQUOLINA, mela caramellata - toffee apple - toffi i jabłuszko, mysle ze zostalo niecale 30/150ml, oryginalny flakon AQUOLINA, latte di mandorla - almond milk - mleczko migdałowe, mysle ze zostalo ponad 100/150ml, oryginalny flakon DEMETER fragrance library, cologne splash, mulled cider, zostalo ok 8/15ml, oryginalny flakon the healing garden, jasminesensations, edt spray, oryginalny flakon tester bez korka, zostalo ok 8 - 9/60ml [flakon od poczatku nie byl napelniony do konca], unikat niedostepny juz na rynku GIORGIO ARMANI, Acqua di gio, edt, mysle ze zostalo ponad 20/35ml, oryginalny flakon Yves Rocher, les plaisirs nature, vanille bourbon edt, mysle ze zostalo niecale 50/100ml, oryginalny flakon Yves Rocher, pur desir de lilas, edt, zostało ok /60ml, oryginalny flakon, kartonik Yves Rocher, pur desir de lilas, edt, zostało ok 7/30ml, oryginalny flakon Yves Rocher, pur desir de fleur d'oranger, edt, mysle ze zostalo prawie 25/60ml, oryginalny flakon, kartonik crazylibellule and the poppies, shanghaijava - lilas spiritual - skoncentrowany perfum w sztyfcie, poj poczatkowa to 5g, uzyty z 2 - 3 razy, oryginalne opakowanie AVON, Lavender edt, mysle ze zostalo ok 40/50ml, oryginalny flakon Salvador Dali, Daliflor edt, mysle ze zostalo ok 15/30ml, oryginalny flakon - PROSZE SPOJRZEC NA FOTO BO FLAKON JEST BARDZO CIEKAWY I TRUDNO MI JEST JEDNOZNACZNIE OKRESLIC UBYTEK fragonard, capucine edt, mysle ze zostalo ok 35/100ml, oryginalny flakon, kartonik FM by Federico, odpowiednik NOA CACHAREL, zostalo ok 10/30ml, oryginalny flakon CSP, Amour de cacao, odlewka w atomizerze z ciemnego szkła, poj 30ml CSP, Princesse muscat, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml CSP, Coeur de Vahine, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml CSP, Le Roi Santal, odlewka w szklanym atomizerze, poj 8ml CSP, Sultan Safran, odlewka w szklanym atomizerze, poj 7ml Vera Wang, Princess, odlewka w szklanym atomizerze, 9ml Britney Spears, Midnight fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 3/5ml Fragonard, fleur de vanille, odlewka w szklanym atomizerze, 6ml Gucci, Gucci rush 2, odlewka w plastikowym atomizerze, 4ml Victoria's Secret Garden, pure seduction, odlewka w 2 atomizerach - 9ml i 4ml, razem 13ml ![]() BLV notte 2,5/5ml szklany atomizer Kenzo, Jungle edp 4,5/9ml szklany atomizer DEMETER fragrance library, edc, white russian, ok 3/4ml, fiolka szklana + to co w watku
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-06-12 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Super ja jestem chętna na taką wymianę
![]() oto obiecane fotki -przepraszam za marną jakość ale aparat pojechał w góry i mam do dyspozycji tylko komórkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lady of Harley-Davidson
|
jestem zainteresowana zielonym jablkiem
![]() jak sie zastanowisz to daj znac ![]()
![]() |
#17 |
perfumove love
|
Ta wersja Miracle niewiele odbiega od klasycznej. Jest troszkę lżejsza, może bardziej właśnie na lato.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
No właśnie kochana...dlatego na razie się wstrzymam. Chyba że masz jakiś letni zapach z poza wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
JUST ME Paris Hilton, w ślicznym limitowanym flakonie w kształcie (i kolorze) różowego serduszka, 30 ml bez "psików" testowych.
cos za nie??
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Kochana, szukam kosmetyków, ewentualnie firmowych biustonoszy push-up rozm. 70B. Nic nie znalazłam niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;12741333]witaj, może coś u mnie za HellowenJ. Del Pozo, ok. 98/100 ml?[/QUOTE]
Romance całkiem mi się podoba, tyle że to byłaby moja zapasowa buteleczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
flower princess mnie kusi... moze dobralabys cos just pink? casmir na razie czeka na odpowiedz, bo mialam go wymienic na habanitę... chyba ze vera wang + max mara za casmir+just pink? ewentualnie cos dobierzesz moze do just pink (za vere?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Jestem chętna na M.Carey i Princess znajdziesz coś? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335384 POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
osoba, z którą miałam sie wymienić nie odpisuje w wątku, ale udziela się w innych- no trudno, wymienię się z Tobą
![]() Proponuję : Casmir ale 70/100 (odlewkę bym sobie zostawiła? proooszę) i 25/30 Cavalli just pink her za Max Mara La parfum 40/50 Vera Wang Flower Princess 45/50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
A powiedz mi, czy Max Mara i Flower Princess są dostępne w perfumeriach typu Sephora i Douglas?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
A zgodziłabyś się na ode mnie Morgan Paradise+balsam Morgan+Arden 5th Avenue za Princess? Taką opcję bym wolała,ale jeśli nie to zastanowię się nad Princess
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Kochana.. chętnie bym Ci je oddała ale te zapaszki nie sa dla mnie .. szkoda ze doncia juz poleciala
![]() Swoja drogą często do Ciebie zaglądam od tak nawet dla popatrzenia na avatka ![]() Pozdrawiam ciepluteńko !!! ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-06-14 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.