|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomoc przy napisaniu pracy MGR
Wiem że już męczą was te moje prośby ale...
jakby to powiedzieć jestem w czarnej dupie ![]() Jeżeli nie pasujesz to udostepnij, przeslij dalej Kochani poszukują osób do badania: 2 ankiety - dwie różne grupy badanych DODAWAJCIE, WYPEŁNIAJCIE, ROZSYŁAJCIE 1 Sprawa dotyczy dosyć ciężkiego tematu - mianowicie utraty psa. ...Poszukuję osób którym w przeciągu około pół roku temu umarł pies. Ważne aby osoby wypełniające ankietę ukończyły 18 lat Ankieta znajduje się pod linkiem http://old.moje-ankiety.pl/wypelnij/...onariusz/7102/ 2. Osoby które niedawno się rozstały po długim związku Mam na myśli kobiety i mężczyzn (pełnoletnich) którzy w ostatnim pół roku przeżyli rozstanie z partnerem Ankieta dostępna pod linkiem http://old.moje-ankiety.pl/wypelnij/...nariusz/11713/ Z góry dziękuje |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomoc przy napisaniu pracy MGR
Ee.. czy Twoj temat to porownanie przezyc osob tracacych psa z przezyciami tych rozstawajacych sie z partnerem?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
wypełniłam, tą odnośnie psa
wg mojej opinii odpowiedzi nie są dobrze skonstruowane (przewaga odp negatywnych nad pozytywnymi), promotor widział ta ankietę? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Wypełniłam drugą ankietę - o zakończeniu związku. Pytania według mnie wymagają poprawek, ich konstrukcją niejako wymuszasz odpowiedzi negatywne. Jedno szczególnie mi się nie podobało, to donośnie czy czuję się atrakcyjna po zerwaniu, każda z możliwych odpowiedzi mówi o tym, że czuję się nietrakcyjna, brzydka itd., nie ma możliwości wyboru odpowiedzi: czuję się tak samo atrakcyjna jak wcześniej, lub też czuję się bardziej atrakcyjna niż wcześniej. Radzę zastanowić się nad konstrukcją ankiety, wg mnie jest w niej sporo błędów, na dodatek dość poważnych, jak na pracę mgr. Od razu sugerujesz w niej, że zakończenie związku działa negatywnie na osobę, nie zawsze tak jest
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłam 2 ankietę
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wypełniłam tą drugą. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie metryczka? czy ślepa jestem? bo mi się na str.3 nic nie wyświetliło. Pytanie 35 i któreś o przyszłości/przeszłości do kitu.
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ankiety do poprawki!!! Chetnie wypełniłabym ankiety ponieważ to uwielbiam. Tych jednak nie wypełnie. Respondent wypełniający ankiete musi miec swobode wyboru odpowiedzi a Ty jako badacz masz za zadanie sprawdzić czy potwredzi się założona wcześniej hipoteza czy też nie.... Twoje odpowiedzi ukierunkowane sa w jedna strone. ps. tematy bardzo fajne Gratuluje pomysłu
Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-09-27 o 21:50 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
.
również uważam, że odp są złe. Chciałam wypełnić tą o psie (mimo iż dotyczy kota tak naprawdę :P), ale nie mogłam przebrnąć przez te odpowiedzi, skrajnie negatywne
. Edytowane przez Sweet Chocolate Czas edycji: 2012-10-24 o 19:47 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko się zdołowałam
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.