|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
speszył się:D?
umówiłam sie a chłopakiem z.. nk
![]() Przystojny, sympatyczny, zauroczony zaproponował mi spotkanie. Zgodziłam się !Ma w znajomych sporo moich kumpel i kumpli. W sam dzień spotkania napisał, że będzie czekał na umówionym miejscu. Wybrałam się na tą 'randkę', spóźniłam jakieś 10minut, rozglądam się i - nie ma go! ![]() Co się mogło stać?! Speszył się, zestresował? Nie dostałam od niego żadnej informacji juz później ![]() Nie wykluczam, ze mogłam mu się nie spodobać, ale (nie chcę by to zabrzmiało pusto) wątpię. Zastanawiam się, czy nie powinnam do niego zadzwonić, tak na luzie i zapytać go o tą sytuacje.Pierwszy raz mi się to zdarzyło ![]() Jak byście się zachowały?
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: speszył się:D?
Zapomnialabym o nim, facet nie przyszedl na umowione spotkanie, wiec dla mnie sprawa jest prosta. Nie narzucaj sie.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
raczej olał
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
może zegarek mu się spieszył i po odczekaniu 15 minut poszedł do domu bo myślał że to Ty go wystawiłaś?
napisz do niego i spróbuj to wyjaśnić, może był tam i czekał na Ciebie
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spóźniłaś się. Może się wkurzył, że TY nie przyszłaś. Ja bym zadzwoniła i przeprosiła.
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Nie przyszło ci do głowy że może on przyszedł a gdy zobaczył że cię nie ma to sobie poszedł, napisałaś że się spóźniłaś 10 min więc miał pełne prawo pomyślec sobie że go wystawiłaś- ja na jego miejscu też bym nie czekała bo skoro masz jego nr tel i nie dałaś na że się spóźnisz to zareagował prawidłowo. Jak ty zobaczyłaś że go nie ma to czekałaś z myślą że może się spóźnia czy po prostu sobie poszłaś? Skoro chłopak w dniu spotkania napisał że będzie czekał w umówionym miejscu to raczej traktował cie poważnie. Może zbyt krytycznie podchodzę do tego ale ja nienawidze jak ktoś się spóźnia- dla mnie jest to równoznaczne tym że nie szanuje mojego czasu a tym samym nie szanuje mnie.
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
a uprzedziłaś go chociaż, że się spóźnisz?
![]() ja się spóźniam prawie zawsze, ale moi stali znajomi to wiedzą, a innych uprzedzam, że się spóźnię i od razu mniej więcej ile czasu będą musieli czekać. mi nie przeszkadza jak ktoś ma się spóźnić, ale jak się odezwie i mi to przekaże, bo inaczej mnie to wkurza, że czekam i nawet nie wiem kiedy ta osoba będzie. |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym obstawiala 2 prawdopodobne zdarzenia.
1) Nie przyszedl w ogóle. ponieważ 10 minut to nie jest spóźnienie az tak duże zeby rezygnowac i iść do domu . 2) Obserwował Cie z boku i może wyobrażał sobie inną osobe i odszedł. P.S. Nie mieliście do siebie telefonów ? Ja to chyba jakbym sie tak umawiała to pewnie podczas początku spóźnienia juz bym dzwoniła. Mamy 2010 rok i chyba komórki są już dość powszechną sprawą
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
mysle, ze wiadomosc z przeprosinami za spoznienie jest na miejscu. oczywiscie, nie chodzi o narzucanie nie 'czemu cie nie bylo, wystawiles mnie, jak mogles' i takie tam ;d jesli mu faktycznie zalezy i nie olal Cie, to odpisze nawet na wiadomosc 'przeprosinowa', a jesli nie, to jest dupkiem jakich wielu, a Ty nie wyjdziesz na 'narzucającą się' bo przeciez tylko przeprosilas za nietakt ze swojej strony
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
dowiedz sie czy w ogóle przyszedl, jak mowily dziewczyny moze czekal i poszedl zły ze go olalas. a jak nie przyszedl to nie zawracaj sobie nim glowy. nic na sile.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że był ale sobie poszedł. Może sobie pomyślał, że go wystawiłaś. Swoją drogą mogłaś mu napisać, że się chwilkę spóźnisz
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Wystawił cię
zapomniał nie lubi spóżnialiskich stał za rogiem ,zobaczył cię i uciekł ![]() daj mu spokój. |
|
|
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No chyba że nie miał nic na karcie.Moim zdaniem Cię wystawił. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja szczerze mówiąc jakbym umówiła się z kimś na pierwsze spotkanie, to też bym poczekała góra te 5-10 min i poszła, szczególnie gdybym nie dostała żadnej wiadomości typu "Hej, spóźnię się". Sama się raczej nie spóźniam (już nie mówiąc o pierwszej randce!!!) i tego samego oczekuję od osoby, z którą się umawiam. I na pewno jako osoba potencjalnie "wystawiona", nie wysyłałabym żadnych smsów z pytaniami gdzie jesteś i kiedy dotrzesz, kogo rolą jest poinformowanie o ewentualnym spóźnieniu, co? Bo jak dla mnie to obowiązek osoby, która się spóźnia.
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Nie rozumiem, czemu nie napisałaś mu smsa , że się spóźnisz. Ja wiedząc, że spóźnię się na spotkanie chociażby 5 minut, zawsze piszę wiadomość do osoby, z która jestem umówiona. Teraz możesz tylko domyślać się, czy on w ogóle przybył na spotkanie, czy Cię olał. Daj sobie z nim spokój. Jeśli bardzo Ci na nim zależy i spać po nocach nie możesz, to napisz mu esa z zapytaniem, czemu go nie było w umówionym miejscu.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Skłaniam się do części dziewczyn uważających, że prawdopodobnie był tam, ale poszedł uznawszy, że go wystawiłaś. Powinnaś była napisać mu smsa z informacją że się spóźnisz albo zadzwonić i powiedzieć kiedy będziesz. Zwykła kultura tego wymaga... A to na dodatek było pierwsze spotkanie.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Gdy normalny, kulturalny człowiek umawia się z kimś i wie już, że spóźni się to zawiadamia o tym "poślizgu". Tyle. Nie wiem nad czym tu dumać... A jeśli chcesz coś zrobić, to pierwszy krok po tej sytuacji należał do Ciebie, zadzwonić i przeprosić, a nie teraz bez sensu domyślać się o co chodzi...
Równie dobrze on mógł uznać, że go wystawiłaś nie przychodząc... |
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja dodam po 3 :Może naprawdę mieliście inaczej ustawione zegarki ? Może chłopak przyszedł wcześniej ? I może uznał ,że to Ty Go wystawiłaś? Zadzwoń , przeproś , że się spóźniłaś. Jeżeli okaże się , że go nie było - odpuść
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
dla mnie spoznianie się jest po prostu niekulturalne i nie jest oznaka szacunku. i nie ma wyjatkow, ze 'prawdziwym kobietom' wypada
|
|
#25 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym zadzwoniła/napisała jak najszybciej, żeby przeprosić. Jeśli facet nie przyszedł, to też się tak dowiesz o tym i będziesz wiedziała, czy przyszłość jest Wam pisana.
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Najzwyczajniej w życiu Cie olał. Zresztą czego było się tu spodziewać po takich spotkaniach z portali społecznościowych. Zrobił sobie z Ciebie jaja z Ty czekałaś jak głupia i teraz zastanawiasz się czy by do niego nie zadzwonić? Trzeba umieć zachować resztki hunoru.
Nie masz też pewności, że nie zakradł się gdzieś z kolegami i nie mieli ubawu z Ciebie. Odpuść go sobie. Skoro by mu zależało i gdyby naprawde coś mu wypadło uprzedziłby albo przynajmniej zadzwonił na drugi dzień. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Co Ty piszesz, jak to ona na niego czekała jak głupia? To już raczej on mógł poczekać jak głupi, skoro ona się spóźniła... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
10 minut to nie tragedia. Jak ja się z kimś umawiam i ktoś się spóźnia to dzwonie i pytam co sie dzieje. Jakby mu zależało to nie bój sie, zadzwonił by i zapytał o co chodzi. Nie czekał na nią niewiadomo ile. A po za tym jakoś nie wypytywał jej później, na drugi dzień ani wcale co się stało. Więc chyba nie wmówisz mi, że się tym przejął.
Edytowane przez fussy Czas edycji: 2010-09-27 o 17:44 |
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
moze szuka kulturalnej dziewczyny i nie lubi spoznialskich
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

!
i zapytać go o tą sytuacje.

] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M