![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Musisz tu wejść- bourjois, rimmel, joko, avon... Zapraszam!!
NIEAKTUALNE!!!!! ----> Nowy Wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post23190770 Hej dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOKŁADKA (na zielono) Moja wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22130781 Kolorówka: podkład Bourjois Bio Detox, odcień 52 Vanilla, użyty 2 razy korektor Rimmel Recover, odcień jasny, pozostała ok. 1/3 opakowania podkład Maybelline Affinitone, odcień Opal Rose, zużycie ok. 50%, możliwe że dużo więcej ![]() podkład Essence w musie, 01 MATT SAND, zostało niewiele ale starczy na kilka użyć bo jest bardzo wydajny krem koloryzujący do twarzy My Secret róż mineralny Essence, odcień MISS PRETTY potrójne cienie do powiek Rimmel, DREAMY, kolorki to jaśniutki róż, troszkę ciemniejszy i fiolet + aplikator, pozostało ok. 75%, może więcej konturówka do ust Virtual, użyta 2 razy, kolorek to taki jasny brąz błyszczyk Virtual, metaliczny beżowy, około połowa iskrzący błyszczyk Avon, odcień Sugar Cane (jasny róż) chłodzący błyszczyk Avon, kolor Iced, pozostało 3/4 opakowania błyszczyk My Secret z limitowanki Porcelain Rose, kolor mleczny, słodko pachnie i smakuje!! ok. 50% błyszczyk Oriflame malinowy, mam go z wymiany ale nie lubię zapachu malin, więc może którejś z Was się bardziej spodoba, użyty ze 3 razy błyszczyk Avon COLORTREND (1/3 opakowania) odcień fuschia shine błyszczyk Miss Sporty beżowy, ponad połowa podkład Max Factor Lasting Performance, 15 ml, odcień Natural Beige paletka 8 cieni Avon, zużycie małe cień biało- różowo- fioletowy, opalizuje delikatnie na złoto, ŚLICZNY cień podwójny, zużycie małe, kolorki niebieski i granat wpadający w fiolet cień Essence turkusowy, zużycie minimalne cień JOKO, różowy z rozświetlającą gwiazdką (połamane pudełeczko) kredka do powiek szara, My Secret, ok. 70% kredka do powiek Essence fioletowa, ok. 85% lakier Wibo, prawie cały, jasny róż opalizujący na złoto lakier JOKO, kolorek matowy ciemny fiolet, około połowa nowy malutki brzoskwiniowy lakier lakier InGrid, jasny różowy, raz użyty Pielęgnacja: Krem nawilżająco- rozświetlający Olay, SPF 15, z pompką, zużycie 50% krem do twarzy Perfecta Cera Mieszana, Mikro Perły Matujące, na dzień i na noc, ok. 70% (jeśli prześlę to w innym pudełeczku bo oryginalne jest baaardzo ciężkie) Spray chłodzący Avon po opalaniu z witaminą C i pantenolem (użyty tylko raz) krem do ciała Oriflame, użyty raz w małej ilości, z oferty limitowanej świątecznej, super zapach Mydełko Fruit Kiss o zapachu owoców tropikalnych, nowe różne próbki, dla dzieci ale nie tylko, do pielęgnacji skóry wrażliwej i atopowej Zapachy: dezodorant perfumowany Avon 50's glam (zużycie około 50%) woda Avon Brazil Beat woda Avon Bali Bliss Włosy: Brylantyna JOANNY w żelu do włosków, data ważności minęła w lipcu, ale nie straciła swoich właściwości Inne: skośny pędzel do różu ZESTAW DO PIELĘGNACJI PAZNOKCI "SPA MANIKIUR" FIRMY AVON, W SKŁAD ZESTAWU WCHODZĄ: -wanienka do moczenia paznokci -patyczek do odpychania skórek -frezarka z czterema nakładkami: do opiłowywania, do nadawania kształtu, do wygładzania i polerowania, użyty tylko kilka razy, baterie w środku płyta DVD z ćwiczeniami kosmetyczka/ piórnik a’la jeans Edytowane przez anusia110889 Czas edycji: 2010-11-12 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Różności u Ani:) Kolorówka, pielęgnacja... ZAPRASZAM!!
23- puder brązujący w kulkach Golden Rose
36- lakier Wibo, prawie cały, jasny róż opalizujący na złoto 11-lekki podkład Avon Idealny Kolor, odcień Nude, do jasnej karnacji - jest leciutki, super dopasowuje się do koloru cery. Nawilża skórę, dzięki czemu wygląda zdrowo (zostało około 3/4 opakowania) coś u mnie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Maybelline DREAM SATIN LIQUID, odcień LIGHT BEIGE, ślicznie dopasowuje się do koloru cery, użyty został 2 razy, niestety nie mój odcień
![]() cień essence brązowy z limitowanki creamylicious błyszczyk manhattan coś u mnie? Ja jestem blada, mocno , a wydawało mi się w sklepie że on dość jasny jest, prawie biały... serio taki ciemny wypada? Proszę o odpowiedź u mnie. Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2010-09-15 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
jestem zainteresowana numerami 16 (błyszczyk z avonu) i 21 (trójkolorowy korektor).
odpisz proszę u mnie.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mimo tego, znalazłabyś coś? Ivory nie był dużo jaśniejszy , tylko bardziej różowy chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
a moze coś u mnie imienniczko
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a szukasz może jeszcze czegoś? Bo bardzo mi zależy na wszystkich tych 3 rzeczach o których pisałam i mogę grzebać poza wątkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ok, to może te 2 rzeczy ode mnie za podkład + pół błyszczyku manhattan?
A niczego innego nie szukasz? Bo akurat olay ani planet spa nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
cos u mnie za
nivea dezodorant ziaja przyspieszacz avon dezod blyszczyk miss bezowy blyszczyk avon bez oriflame body oodamtez iuchy jak nie znajdziesz nic w kosmetykach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
balsam Luksja Rituals błyszczyk Oriflame i wszystkie próbki Physiogel-u (szampony i żel do mycia)
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za wszystkie probki?
czy malinowy blyszczyk mocno barwi usta?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hmm. To tak: od Ciebie podkład maybelline 008 light beige, pół błyszczyka manhattan i cień essence z limitowanki creamylicious
ode mnie: iwostin rehydrin, acnicare SR , tester rimmela crush brzoskwiniowy, błyszczyk maybelline watershine strawberry wysyłka poleconym ekonomicznym, Ty wysyłasz pierwsza, jak dostanę przesyłkę to wyślę swoją. Jeżeli spieszy Ci się to może być priorytet. Pasuje? Odpowiedz proszę u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
jednak podziękuję bo za rzeczy które Ci się spodobały u mnie - głównie róż - wolałabym coś o podobnej wartości, nie chcę się zbytnio rozdrabniać
![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej.mi sie podoba;
1- kremik do rąk Oriflame 11-lekki podkład Avon Idealny Kolor, odcień Nude 23- puder brązujący w kulkach Golden Rose 25- puder matujący, 32- odżywka do rzęs Miss Sporty, 33- tusz Sensique, 34- czarna kredka 35- tusz do kresek Miss Sporty NOWY, czarny 38- lakier Miss Sporty,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
tak, z chęcią wymienie za te rzeczy pume
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.