|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Zapachy na zapachy :)
nieaktualne
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2011-02-21 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Zapachy na zapachy :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wymienię Nowy perfum (nieuzywany) treselle Avon na Avon - incadessence,badz sprzedam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Mnie pasuje
![]() A dołożysz mi jeszcze tę tuniczkę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1271235571 ? ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- To,co wymieniłaś ![]() Jestem w ciąży i dlatego szukam czegoś co zakryje brzuszek ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Hahah ![]() Pewnie skrywam ![]() Dziś dostałam,top i podzzelić się mogę by poznać coś innego ![]() Pewnie,ze Ci dorzucę ![]() A Ty? Aaa...i nie dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Nic nie skrywasz? ![]() Mam małe próbki ale niestety po 1 sztuce zapachu ![]() Ale mogę Ci dać Paco Rabanne XS jak chcesz.Będę miała odlewkę,to próbkę mogę Ci dać ![]() Pewnie-daj-spróbuję tego żelu ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Jasne ![]() To adresy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hop
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hop
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
chętnię wymienię oba zapachy za Mandarine Basilic, Aqua Allegoria, Guerlain 10ml
![]() ![]() jasne, to jak powąchasz to napisz u mnie w wątku się czy się decydujesz ![]() tylko mandarynka ![]()
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2010-11-20 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Halloween jest w atomku 12ml więc dlatego nie jest cały wypełniony: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1265361216
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.