|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię NOWY telefon SAMSUNG CORBY TXT tylko na inny!Witajcie! Mam na wymianę NOWEGO Samsunga Corby TXT Telefon kupiłam wczoraj, ale niestety kompletnie nie mogę się odnaleźć w telefonie z klawiaturą qwerty. Telefon jest super gadżetem, jest ładny, w komplecie ma słuchawki, ładowarkę i 2 wymienne obudowy: żółtą i żółtą w pomarańczowe koła. Używam go od wczoraj więc napisałam że jest nowy bo napisałam na nim ok 20 smsów i rozmawiałam ok 40 minut. Wymienię tylko na inny telefon, najchętniej jakiegoś dotykowca Samsunga. Zapraszam
![]()
Edytowane przez byliczka Czas edycji: 2010-10-29 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię NOWY telefon SAMSUNG CORBY TXT tylko na inny!
niestety nie mam na wymianę telefonu- jednak jeśli byś była zainteresowana kosmetykami w zamian to zapraszam do mnie.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To mój jedyny telefon, więc raczej za kosmetyki go nie wymienię, bo zostałabym odcięta od świata
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ładniutki
![]() biżu,złota,ciuszki buty http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post225434 77 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
mam na wymianę takiego samsunga:
klawisze górne są dotykowe, natomiast klawiatura do pisania już normalna. Prezentuje się świetnie i jest ich dość mało ![]() na szybce nie widać śladów użytkowania (jedna ryska dł ok 4 mm w lewym rogu), natomiast na tylnej obudowie niestety trochę tak, mimo iż przechowuje go w futerale. Są to normalne ślady użytkowania. w lewym dolnym rogu na obudowie są minimalne wgniecenia spowodowane dżetami przy kieszeni ;/ Zdjęcie jest robione telefonem i wyszło nieco niekorzystnie ![]() jest to samsung F330 (3 zdjęcie z internetu)
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-10-29 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kurcze nie mam telefonu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja bardzo chętnie bym się wymieniła za coś innego, gdybym w zapasie miała jakiś inny telefon. Bo co mi z tego jak będę mieć super buty czy torebkę jak zostanę bez telefonu? A dopiero w styczniu mogę przedłużyć umowę i do tego czasu jakoś musze funcjonować. Także doceniam serdecznie propozycję, ale mogę wymienić się wyłącznie za inny telefon.
Spalinko dziękuję, ale nie jestem zainteresowana, wolałabym dotykowca całego, bądź zupełnie standardowy bez slidera.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
mam rozowyego samsunga avile ale moj ma juz 2 miesiace i porysowana tylna klapka na przodzie mam folie
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a mogłabyś pokazać foto? wstępnie jestem zainteresowana, bo miałam Avile i bardzo dobrze się sprawowała.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
mam telefon samsung corby dotykowy z tym że nie jest już w idealnym stanie -posiada kilka rysek na ekranie i jest nieco uszczerbany na dole w rogu, tylna obudowa jest w stanie idealnym gdyż posiadam dwie wymienne -czarną i żółtą, plus jeszcze brak zamknięcia do wejścia na ładowarkę, ogólnie stan oceniam na db+, a jeśli chodzi o sprawowanie jest bez zarzutów
w razie gdybyś była zainteresowana pstryknę zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja mam omnię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja mam orange vegas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ja mam używaną (troszkę - nie wielkie zadrapania, nie widoczne przy uzytkowaniu) Avile.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ja zapraszam do siebie
moge oddac ktorys z telefonow a z racji mniejszej wartosci moge dołozyc kosmetyki,ciuszki..
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
mam samsunga U600. mama go uzywala wiec jest w bardzo dobrym stanie
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja mam na wymiane lg chocolate, moze jestes chetna?
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Mam motorolke v1 w swietnym stanie malo uzywana z ery , chetnie wymienilabym sie za ten telefon plus kilka ciuszkow u mnie co ty na to ?
odp u mnie prosze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.