![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Szybk0 - MAC, Clinique, Neutrogena, ELF, J. Brown, Soap&Glory, Enzo Milano...
Nieaktualny
Cześć! Postanowiłam odwiedzić targowisko mam nadzieję, że już ostatni raz, gdyż robię coraz bardziej przemyślane zakupy kosmetyczne i ograniczam swój zbiór do minimum ze względu na częste przeprowadzki i podróże. ![]() Na początku chciałabym zapewnić o 100% uczciwości oraz o tym, iż wszystkie moje kosmetyki pochodzą, ze sprawdzonych źródeł (czytaj sklepów, a nie allegro, itd.). Tym razem mam tylko kilka rzeczy do wymiany i są to: NAILS INC. lakier do paznokci w odcieniu Mink, 10ml. Nowy, nieużywany. MAC lakier do paznokci w odcieniu Love & Friendship (cream), ubytek ok. 10%. W stanie idealnym, kod AC8. ENZO MILANO 1" lokówka do włosów; dokładnie taka jak tu: http://www.dolcemilano.com/enzo/25mm-primo.html używana kilka razy, stan idealny, w komplecie z rękawiczką, wtyczka angielska (mogą dołączyć przejściówkę na życzenie). NEUTROGENA WAVE urządzenie na baterie do oczyszczania cery; używana przez tydzień; razem z nim 23/30 płatków oczyszczających Deep Clean Cleansing Pads Original. http://www.neutrogenauk.co.uk/wave ELF Mineral Booster (Sheer) puder mineralny przedłużający trwałość makijażu oraz dający efekt idealnej cery (minimalizuje wygląd porów itd.), użycie max. 15-25%. Występuje w jednym neutralnym odcieniu, na twarzy nie ma koloru. JAMES BROWN LONDON Scandalous Seductive Shimmer Serum, 50 ml, użyte ok. 15%, serum nabłyszczające do włosów. REVLON PhotoReady podkład w odcieniu 003 Shell (jasny, neutralny beż). Użyty 2 razy. http://www.revlon.com/Revlon-Home/Pr...dy-Makeup.aspx CLINIQUE SuperFit Makeup nowa formula w odcieniu 01 Shell. Zużyte ok. połowy. Kod: A39. http://www.clinique.co.uk/product/15...pes/index.tmpl NEUTROGENA Healthy Skin face lotion SPF15, krem nawilżający z Alpha Hydroxy i witaminami, z pompką. Zużycie ok. 35-40% z 73ml (2.5 fl oz), przyjechał do mnie z USA. http://www.neutrogena.com/product/mo...by=bestSellers EVERYDAY MINERALS FOUNDATION - matte; odcien light neutral, zużycie ok. 35-45% - intensive; beige neutral; użyty kilkakrotnie na probe, jednak dla mnie zbyt ciemny (jak wszystko inne ![]() http://www.everydayminerals.com/stor...warm-buff.html Clinique Superbalanced Makeup w odcieniu 05 vanilla. Raz wypróbowany, niestety dużo dla mnie za ciemny (z resztą jak 99% podkładów). Kod A97. MAC Face and Body Foundation w odcieniu C1, zostało ok. 35% w butli (nie mniej niż 35%). Kod A16. Paleta 15 korektorów w kremie z Celia Makeup (FG15 ) (ten sam producent co Coastal Scents) - 11 kolorów w różnych odcieniach do tradycyjnego kamuflażu oraz 4 specjalne (zielony, żółty, fioletowy oraz highlight), 7 odcieni wypróbowanych pędzelkiem (raz). Paleta 10 róży do policzków w różnych odcieniach z Celia Makeup (10) (bardzo napigmentowane!), 5 odcieni dosłownie dotkniętych pędzlem, reszta nowa, nieruszana (ten sam producent co Coastal Scents). Soap & Glory You Won't Believe Your Eyes, krem/serum do okolicy w oczu przeciwko cieniom oraz workom z masującymi kulkami ze stali chirurgicznej, została minimum połowa z 15ml. Kulki zdezynfekowane specjalnym płynem. Błyszczyk No7 w odcieniu Marshmallow, użyty raz (wypróbowany), 5ml. Obydwie palety z Celia makeup zamawiałam z USA. Nie mam sprecyzowanych życzeń co do kosmetyków, więc możecie mnie kusić. ![]() Od razu pragnę zaznaczyć, iż mieszkam w UK i wymienię się tylko z dziewczynami z UK z racji bardzo wysokich kosztów przesyłki. ![]() Pozdrawiam, Queen Edytowane przez Queen Czas edycji: 2011-01-08 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybk0 - MAC, Clinique, Neutrogena, ELF, J. Brown, Soap&Glory, Enzo Milano...
REVLON PhotoReady podkład w odcieniu 003 Shell (jasny, neutralny beż). Użyty 2 razy.
http://www.revlon.com/Revlon-Home/Pr...dy-Makeup.aspx everyday minerals matte; odcien light neutral, zużycie ok. 35-45% Coś u mnie może ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybk0 - MAC, Clinique, Neutrogena, ELF, J. Brown, Soap&Glory, Enzo Milano...
cos u mnie za cokolwiek z tego:
ENZO MILANO 1" lokówka do włosów; dokładnie taka jak tu: http://www.dolcemilano.com/enzo/25mm-primo.html używana kilka razy, stan idealny, w komplecie z rękawiczką, wtyczka angielska (mogą dołączyć przejściówkę na życzenie). ELF Mineral Booster (Sheer) puder mineralny przedłużający trwałość makijażu oraz dający efekt idealnej cery (minimalizuje wygląd porów itd.), użycie max. 15-25%. Występuje w jednym neutralnym odcieniu, na twarzy nie ma koloru. NEUTROGENA Healthy Skin face lotion SPF15, krem nawilżający z Alpha Hydroxy i witaminami, z pompką. Zużycie ok. 35-40% z 73ml (2.5 fl oz), przyjechał do mnie z USA./ Paleta 15 korektorów w kremie z Celia Makeup (FG15) (ten sam producent co Coastal Scents) - 11 kolorów w różnych odcieniach do tradycyjnego kamuflażu oraz 4 specjalne (zielony, żółty, fioletowy oraz highlight), 7 odcieni wypróbowanych pędzelkiem (raz). Soap & Glory You Won't Believe Your Eyes, krem/serum do okolicy w oczu przeciwko cieniom oraz workom z masującymi kulkami ze stali chirurgicznej, została minimum połowa z 15ml. Kulki zdezynfekowane specjalnym płynem. ??
![]() |
#4 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() coś za: NEUTROGENA Healthy Skin face lotion SPF15, krem nawilżający z Alpha Hydroxy i witaminami, z pompką. Zużycie ok. 35-40% z 73ml (2.5 fl oz), przyjechał do mnie z USA. http://www.neutrogena.com/product/mo...by=bestSellers Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za lakier Nails Inc.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
ELF Mineral Booster (Sheer) puder mineralny przedłużający trwałość makijażu oraz dający efekt idealnej cery (minimalizuje wygląd porów itd.), użycie max. 15-25%. Występuje w jednym neutralnym odcieniu, na twarzy nie ma koloru. REVLON PhotoReady podkład w odcieniu 003 Shell (jasny, neutralny beż). Użyty 2 razy. http://www.revlon.com/Revlon-Home/Pr...dy-Makeup.aspx EVERYDAY MINERALS FOUNDATION - matte; odcien light neutral, zużycie ok. 35-45% CLINIQUE SuperFit Makeup nowa formula w odcieniu 01 Shell. Zużyte ok. połowy. Kod: A39. http://www.clinique.co.uk/product/15...pes/index.tmpl Clinique Superbalanced Makeup w odcieniu 05 vanilla. Raz wypróbowany, niestety dużo dla mnie za ciemny (z resztą jak 99% podkładów). Kod A97. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie w watakch za
Paleta 15 korektorów w kremie z Celia Makeup (FG15) NEUTROGENA WAVE urządzenie na baterie do oczyszczania cery; używana przez tydzień; razem z nim 23/30 płatków oczyszczających Deep Clean Cleansing Pads Original.
![]() |
#10 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Zerknij do mnie, interesuje mnie kremik neutrogeny i superfit 01
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454431 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
witaj, podoba mi sie kilka rzeczy u Ciebie
![]() zapraszam
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
hej. znalazła byś coś u mnie?
ewentualnie napisz co Ci interesuje, moze mam poza wątkiem? ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witaj. Coś u mnie za
CLINIQUE SuperFit Makeup nowa formula w odcieniu 01 Shell lub ELF Mineral Booster Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2010-08-16 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cześć dziewczyny! Wielkie dzięki za zainteresowanie moim wątkiem, ale niestety nie znalazłam u Was niczego dla siebie. ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Buuu... U Ciebie Kamil też nic. ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Na wkłady MAC jestem chętna zawsze i wszędzie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja tak nieśmiało spytam co ze mną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
kosmita jakiś normalnie
|
a ja już nie pytam:P
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Czy byłabyś zainteresowana różem Clinique odcień pink love? (nowy testowany 2 razy)
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam dziewczyny, że Was pominęłam. Chyba namotałam coś z funkcją wielocytowania.
![]() Niestety niczego nie znalazłam. ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- U Ciebie misianko niestety także niczego nie znalazłam. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
to co by cie interesowało ?
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za REVLON PhotoReady?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Mnie z cieni interesuje np. Omega, wszelkie cienie typu Woodwinked, Amber Lights itd. A do tego Freshwater (albo cos podobnego do kreski na dole oka).
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Niestety niczego nie znalazłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.