|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka zapachów u Agnyski :)
Witajcie!
Tym razem pozbywam się zapachów, które zgromadziły mi się sama nie wiem kiedy i jak Na razie bez zdjęć, ale postaram się wrzucić w tym tygodniu. W oryginalnych flakonach: 1. Le Baiser du Dragon EdP, Cartier, ok. 45-50/100 ml, tester z korkiem (o tym, że to tester świadczy napis na butelce), bez pudełka, nie jestem pewna czy chcę się pozbyć, więc będę wybrzydzać - już nie ma, lecą do Ivanny2. Shiny Creation, La Perla, ok. 40/50 ml, tester z korkiem (butelka nie ma żadnych dodatkowych napisów, jak w przypadku testerów niektórych firm), w kartoniku zwykłym, nie ozdobnym - dla Ivanny 3. Miniaturka Vent Vert, Balmain, 4 ml, tylko testowana - dla Beaty 4. Soleil Brulant, Sephora, perfumetka ok. 6/10 ml, woda o zapachu olejku do opalania (pachnie gardenią) 5. Extraordinary, Avon, ok. 35/50 ml, bez pudełka 6. Lavender The Healing Garden, 30 ml minus kilka psików, z pudełkiem, ale lekko pogiętym - oddałam Mamie ![]() 7. Perfumy w sztyfcie Vanilla Pralines, Crazylibellule and the poppies, 5 g, tylko kilka razy testowane. dla Paulinki_S Odlewki w atomizerkach: 8. Pinacolada, Demeter, ok. 6-7 ml, atomizer plastikowy 9. Toffee Apple, Aquolina, ok. 10 ml, atomizer szklany 10. Magnetism, Escada, ok. 5 ml, atomizer plastikowy 11. Pink Sugar, Aquolina, ok. 5 ml, atomizer plastikowy - oba dla Nulki Co w zamian? Za Smoka najchętniej Gucci PH, Pradę EdP, ale rozważę również inne propozycje. Za Shiny Creation mogę przygarnąć jakąś resztkę we flakonie lub odlewkę. Odlewki, miniaturkę, perfumetkę i Extraordinary oddam za cokolwiek, co mi się przyda: próbki zapachów, mazideł, coś drobnego z kosmetyków. Zależy mi na tym, by się pozbyć, bo już mnie wkurzają. Jeśli więc coś wpadnie Wam w oko, to śmiało proponujcie Zapraszam!
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-11-18 o 19:10 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kilka zapachów u Agnyski :)
Agnysko, chętnie potestowałabym sobie Escadę Magnetism. Znajdziesz coś u mnie?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hej
cos u mnie za:8. Magnetism, Escada, ok. 5 ml, atomizer plastikowy 9. Pink Sugar, Aquolina, ok. 5 ml, atomizer plastikowy zapraszam
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
A za co mam szukać?
Cytat:
Jeśli Be Yourself się wymieni, to do niej poleci Magnetism, jeśli nie, to jest wolny
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
5. Extraordinary, Avon, ok. 35/50 ml, bez pudełka
lub Pinacolada, Demeter albo Pink Sugar, Aquolina
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
7. Toffee Apple, Aquolina, ok. 10 ml, atomizer szklany
8. Magnetism, Escada, ok. 5 ml, atomizer plastikowy 9. Pink Sugar, Aquolina, ok. 5 ml, atomizer plastikowy 3. Miniaturka Vent Vert, Balmain, 4 ml, tylko testowana Znajdziesz coś u mnie? |
|
|
|
#11 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Extraordinary i Pinacoladę mogę oddać za cokolwiek, co mi się przyda. Cytat:
Koniczynko, czekam jeszcze na odpowiedź co do Magnestismu, na PS też jest już ktoś chętny. Na dwa pozostałe mogę wymienić się jak najbardziej. U Ciebie interesuje mnie odsypka pudru brzoskwiniowego i próbki Nivea.
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej
i co z nasza wymianka? jestes zainteresowana?
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam do BeYourself PW, czy jest zainteresowana, więc jeszcze proszę o chwile cierpliwości
![]() Dokładka w pierwszym poście
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Postaram sie poszukac dzis jeszcze jakis kosmetykow
A różowy cień rimmel jest sypki w kulce
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Może coś u mnie??
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim przepraszam, że nie odpowiadałam, ale jestem zmęczona jak koń po westernie, że nawet nie mam ochoty na Wizaż.
Agusiek - muszę przejrzeć Twój wątek dokładnie, szukam kosmetyków kolorowych lub pielęgnacyjnych. Pink Sugar poleciałoby jednak do kogo innego, a dla Ciebie Extraordinary i Pinacoladę. Może tak być? Nulka - mogę Ci zaproponować Magnetism i Pink Sugar za cienie Inglot. Myślę, że to dobra propozycja ![]() Koniczynka - dla Ciebie zostaje jedynie Toffee Apple i Vent Vert. Jeśli mogłabys się wymienic za odsypkę pudru Avon i próbki Nivea byłoby super ![]() Asiek - chyba już nic nie zostało wolnego ![]() Paulinko - my to się na pewno jakoś dogadamy
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam w takim razie na PW z adresikiem jutro bede na poczcie to moge wyslac
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za
Extraordinary, Avon, ok. 35/50 ml, bez pudełka? |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za extraordinary?
odp u mnie albo daj znak chociaż ![]() pozdro !
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się jeszcze zastanowić, ale chyba jednak wybiorę coś od Aako.
Zainteresował mnie cień fioletowy Rimmel lub odsypka pudru YR. Można prosić jakieś zdjęcia, chciałabym zobaczyć kolor.
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Shiny Creation, La Perla - mnie interesuje jednak
może spodoba Ci się coś u mnie? moge odlać 5-7ml Purplelights Daliego, 5ml Nature YR, Yria YR 5ml, watek masz do dyspozycji.
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może ja skrobnę dziś lub jutro PW w tej sprawie, co?
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, prosze zdjęcie. Cień jest odrobine jasniejszy, a puder mniej "święcący". Kolor pudru to transparentny-dlatego nie ma szczególnego koloru. Przepraszam, że tak poźno ale nie zauważyłam ze napisałaś Ja dalej jestem zainteresowana
Edytowane przez aako Czas edycji: 2008-11-07 o 17:00 |
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Agnysko, widzę że w podpisie że poszukujesz reklam perfum z gazet - chodzi o same kartki z reklamami czy o "pachnące strony" jakie byly kiedyś? Mam prawie wszystkie Twoje Style z lat dziewiećdziesiątych, myślę że wśród tych stosów cos ciekawego by się znalazlo
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.