|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
minerały, kolorówka i inne. Zapraszam!
NIEAKTUALNE
Poniżej to, co mam na wymianę. Jeśli brakuje jakichś informacji to pytaj - chętnie odpowiem. Czego szukam? W tej chwili najpilniej próbek podkładów mineralnych: Pixie i Lucy Minerals oraz wałków spiralnych do włosów (dość grubych) ale kusić można wszystkim ![]() Posiadam puste flakoniki np. na perfumy, niektóre z atomizerem jeśli ktoś zainteresowany to proszę o kontakt ![]() Zapraszam!
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2011-04-26 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: minerały, kolorówka i inne. Zapraszam!
Minerały
Lucy Minerals sample w woreczkach strunowych: Medium - formuła Original - raz maźnięty na ręku (prawie cały) Light Medium - formuła Original - kilka razy pomalowana cała twarz (zostało ponad pół sampla) Bisque - formuła Original - kilka razy pomalowana cała twarz (zostało ponad pół sampla) Creamy Bisque - formuła Lucy Light-około połowy sampla Golden Medium- formuła- OCC -ok. połowy sampla
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2010-11-06 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Twarz
1. Sensique - Trendy Compact kolor: 01 zużycie: gwiazdka jest starta prawie w całości. pozostało ok.90% data przydatności: 05.2011 uwagi: wkład nie jest przytwierdzony do opakowania(myślę że super glue lub kropelka załatwią sprawę) 2. Lovely - puder naturalny hypoalergiczny z drobinkami kolor: 5 lub 6 nowy data przydatności: 10.2011 uwagi: puder jest pokruszony i połamany ale komuś może się przydać do zmieszania z innymi kosmetykami albo do rozdrobnienia na puder sypki - dorzucę gratis do wymianki 3. Maybelline New York - długotrwały róż do policzków z pędzelkiem kolor: 57 PEACH zużycie: kilka razy wypróbowany data przydatności: 24 M od otwarcia (otwarty ponad miesiąc temu) uwagi: brak 4. Rimmel Stay Matte - podkład kolor: 100 Ivory zużycie - pozostało 70-80% data przydatności: 18M od otwarcia uwagi: brak 5. Under 20 - podkład (na opakowaniu napisane jest, że to puder;>) antybakteryjny kolor: Natural zużycie: pozostało 90 % data: 13.11.2010 uwagi: brak
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2010-10-30 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Kolorówka
1. The falsies Mayebelline New York - nowy
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2010-11-11 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Włosy
1. SYOSS - spray stylizujący heat protect - 250 ml zużycie- pozostało ok. 90% 2. Loreal - Studio Hot Liss - krem wygładzający - 150ml zużycie: pozostało 75% data ważności: 09.2011
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2010-10-30 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Pielęgnacja
1. AA - Ciało Spragnione - nawilżająco - rozświetlający balsam do ciała - tylko wypróbowany na dłoni - 2. Ziaja płyn dwufazowy do demakijażu - około połowa pozostała
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2010-11-12 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Inne
1. Avon - Perfumy w kompakcie - Today-tomorrow-always zużycie: maźnięte kilka razy data ważności: 24 m od otwarcia 2. Perfecta - bibułki matujące zużycie: pozostało dużo, trudno mi określić ile bo mam z wymianki 3. Colon C - 10 g nowy data: 04.2011
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2010-11-11 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja mam do wymiany pełne opakowania podkładu Lucy Minerals formuła orginal :
- jeden w kolorze cream parę razy użyty - drugi w kolorze pale olive raz maźnięty Wymienię za cokolwiek co mi się spodoba a nie jetem wymagająca bo lepiej by te podkłady komuś służyły niż bym miała je wyrzucić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za
Rimmel Stay Matte - podkład kolor: 100 Ivory zużycie - pozostało 70-80% data przydatności: 18M od otwarcia uwagi: brak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ale ja nie mam na wymianę pudru joko o.0
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
To,że nie odpisałaś oznacza, że się zastanawiasz/nie zauważyłaś/zapomniałaś napisać czy nie jesteś zainteresowana
? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi się bibułki matujące i colon c ale colon chyba jakiś mały? bo widzę że opakowania sa po 180g
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
podobają mi się bibułki i perfumy avon w kompakcie
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post23190770 ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- hmmm szczerze wolałabym większe wymianki niż 1:1... na dzień dzisiejszy się wstrzymam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Hej to mi u Ciebie się podoba 1. The falsies Mayebelline New York - nowy i bibułki matująca a wałki maja długość okolo 12 cm i jest ich 11
![]() To bylabys zainteresowana wymianką? ??????? Edytowane przez paulinka00110 Czas edycji: 2010-11-13 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=477241
podlad rimmel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
2. Ziaja płyn dwufazowy do demakijażu - około połowa pozostała 1. Avon - Perfumy w kompakcie - Today-tomorrow-always zużycie: maźnięte kilka razy data ważności: 24 m od otwarcia 2. Perfecta - bibułki matujące zużycie: pozostało dużo, trudno mi określić ile bo mam z wymianki ? Mam dużo próbek Pixie ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Podobają mi się u Ciebie tusz Maybelline oraz perfumy w kompakcie, może dobierzesz sobie coś za dwie te rzeczy?
![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Ok czyli będzie płyn Ziaji +bibułki + perfumy Avon za puder Kryolan, 4xpróbki Pixie i jedwab? Jak wszystko się zgadza to zapraszam na PW
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.