|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
wish lista uczestniczek SWAP Katowice 2010!
Witam!
W odpowiedzi na pytania "co mam zabrać aby nie brać za dużo" stworzyłam ten wątek aby każda z nas mogła zwiększyć swoje szansę dobrą i "lekką" wymianę : ) Proszę pisać czego szukacie i przestrzegać regulaminu - dla porządku ![]() Regulamin: 1. Piszemy TYLKO ZACHCIANKI! 2. Nie reklamujemy się w odpowiedzi na zachcianki innych! Od tego jest pw albo wpis na profilu. 3. Koniecznie podaj jaki rozmiar nosisz - ubrań, spodni i butów 4. Proszę o dokładne odpowiedzi. Jeśli nie szukasz konkretnie np. legginsów tylko bluzki to napisz czy ma to być t-shirt z nadrukami czy elegancka bluzka. Dziękujemy za przestrzeganie regulaminu! W razie pytań proszę kontaktować się TYLKO ze MNĄ lub z BLUB
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wish lista uczestniczek SWAP Katowice 2010!
Zacznę pierwsze zachcianki
![]() rozm. S/M, spodnie 36 (27) stopa 35/36 poszukuję *szpilek eleganckich, prostych w rozm. 35!! *legginsów bawełnianych w kolorach czarnych, szarych, beżowych, kawowych i a'la dżins *dżinsów obcisłych tzw. skinny *bluzki w kropki *maxi sukienki *wszelakiej maści duże pierścienie i długie naszyjniki *kopertówki pikowane a'la chanelki *rude torby XXL oldschoolowe ![]() *rajstopy w kropki *tiulowych spódniczek *wszystko w kolorach pudrowego różu, beżu, brzoskwini, kawy *cygaretki z obniżonym krokiem (jak na zdj.) *szorty luźne w jasnych kolorach (jak na zdj.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
to i ja sie dolacze ze swoja lista
![]() rozm. ubran to xs/s rozm. spodni to 34/36/38 (zalezy od dlugosci) rozm. buta 39/40 poszukuje: cygaretek (jak na zdjeciu badz podobnych) bucikow czarnych jazzowek karmelowych (na zdjeciu akurat zoltawe) floral sukienek czarnych okularkow torebka buciki ![]() marynarek boyfriend look gdyby ktora miala cos na wymiane/sprzedaz prosze o pw, a wrecz blagam, bo szczerze nie wiem jeszcze czy wezme udzial ![]() Edytowane przez blub Czas edycji: 2010-09-05 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
A więc ja jestem chętna na ZEGAREK Z DUŻĄ TARCZĄ
- sprawny telefon komórkowy - sukienki - legginsy S/M - długie koszule z paskiem - botki 37/38 - seksowna bielizna 70B - bluzki z bufkami a ponadto : - rurki - wszystko, co w kwiatki, panterkę, koronkę, cienkie paseczki - broszki - kamizelka - styl marynarski - bufki - marilyn monroe - bluzki z żabotem - długie wisiory - wiele innych, o których zapomniałam 34/36/38 xs/s/m 26/30 27/32 70b 37/38 Edytowane przez PannaDelikatna Czas edycji: 2010-08-31 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
więc i ja sie dołącze
![]() -przede wszystkim kurtka (eko lub nie) skórzana, rozmiar 34/36, malutka,obcisła !! czarna, brązowa, ruda, beżowa... ![]() -spodnie rurki wszelkiego rodzaju -koszule, długie, tuniki -sukienki na jesień, przede wszystkim CZARNA prosta nie za długa -sweterki na jesień, w kwiatki itp -buty, kozaki, saszki, balerinki, szpilki, botki 39/40 -szalik typu komin/tuba -broszki KWIATY, gumki do wlosów kwiaty (mozna bylo kiedys dostac takie w H&M) rozmiar ubrań 36/38, chyba, że luźne tuniki to mogą być większe ![]() Edytowane przez carolia Czas edycji: 2010-09-06 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
rozm. S,
spodnie 36 stopa 36/37 Kardigan zwykły wielkie chusty , apaszki spódniczka tiul ( wiedże że nie jestem sama) Koszule z długim rękawem Biżu wszelkiego rodzaju Torba duża marynarka Edytowane przez doma6006 Czas edycji: 2010-08-31 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A więc niech będzie i moja wish lista
![]() Złoto, beż, czerń, biel. Czarne cygaretki xxs, xs, ewentualnie s. Marynarka boyfriend blazer czarna biała podszewka lub beżowa s,m Spódnica czarna tulipan lub ołówkowa xxs, xs ewentualnie s. Biała koszula body ewentualnie zwykła s,m. Pończochy samonośne cieliste rozmiar 2. Rajstopy kryjące beżowe. Rajstopy w kropki. Biustonosz 65,70 C D Botki oxfordy itp rozmiar 35, 36. Rurki xxs, xs. Długi kardigan szary, czarny, beż, jasny brąz. Tuniki stonowane kolory jakieś takie zwykłe. Chusty. Załącznik 3376705Załącznik 3376706Załącznik 3376707Załącznik 3376708Załącznik 3376709
[reebok_c]538730[/reebok_c] Edytowane przez Ciki Czas edycji: 2010-08-31 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Więc dołącze się też ja do listy rzeczy poszukiwanych
![]() Noszę rozmiar M, czasem S. Butki 38. Szukam przede wszystkim: -CHUST, APASZEK w żywych kolorach, -wszelkich sweterków, bluzeczek, tunik (z długim rękawem) -PASKA DO SPODNI -KARDIGANÓW -PORTFELA i wszystkiego co czyni kobietę szczęśliwą - dodatki ![]() Pozdrawiam wszystkie Wizażanki i do miłego zobaczenia! ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Wpadam z koleżanką.
Rozm 38/40 M/L Buty 38-40 Szukamy: długie chusty (panterka, ciekawe motywy), ciekawe t-shirty, seksowne bluzki, sukienki, tuniki na imprezy ![]() bluzki z długim rękawem, bokserki z żabotem, kardigany wszelkiego rodzaju, bluzy oldschool-owe, kamizelka futerkowa (brąz, bez), kamizelka materiałowa szara/czarna, zegarek analogowy, ciekawe bransoletki, torby/torebki (czarna, szara, brązowa, bez), paski, rurki (najlepiej ciemne), spodnie dresowe (na Wf) ![]() spódniczki tulipan, spódniczki z wysokim stanem, buty botki (czarny, szary, brąz, bez), czółenka na wysokim obcasie (czarny, brąz, bez, szary), jesienne koturny (wedges). To chyba wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Rozmiar wszystkich ubrań S/M/małe L
buty 38/39 biustonosze 60hh/65gg/ścisłe 70ff (nadzieja matką głupich ![]() Szukam głównie: - spodnie rurki, najlepiej czarne (36/38 [28/29] ) - spódnice mini/przed kolano NIE BOMBKI, na płaski tyłek ;p - sukienki jesienne, wiosenne, w sumie letnie też, byle nie dekolt taki => ------ - kardigany kolorowe - buty, balerinki lub czółenka na obcasie - sukienka nadająca się na studniówkę ![]() - tuniki z dekoltem - sweterki "dla biuściastych", eksponujące talię, nie worki ![]() - bluzki na chłodniejsze dni - wzorzyste bluzki - torebki, najlepiej szare, karmelowe lub w jakimś intensywnym kolorze PS. Dziewczyny, jest sens brać biżuterię ręcznie robioną? ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
szukam:
- tuniki wzorzystej np. floral - tak do legginsów - kurtki skórzanej krótkiej cienkiej - butów szpilek prostych czarnych, bezowych lub cielistych - bialej koszuli zwyklej - spodni rurek - prostych bluzek zwyklaków - bez nadruków! klasyczne kolory brąz, biel, czerń, szarość - z długim rękawem - dużej ozdobnej chusty w ciemnym kolorze - sweterków kardiganów - spodni Zara 3/4 - marynarki w jakimkolwiek kolorze - dużej torby XXL - koszuli jeansowej - torby minzensy rozmiary XS/S/M - góra rozmiar XS/S - spodnie buty - 37, 38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.