|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
jak schudnąć??
jak schudnać 10 kg w miesiąc??? proszę to ważne podajcie zestawy cwiczen i co mogę jeść
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- http://galeria.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/profil-olakotek13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak schudnąć??
ja zostanę zlinczowana ale napisze...
właśnie mija 6tydzien mojego odchudzania i zrzuciłam 11kilo wiec mialam 11 dni glodowki tzn.sama woda 2l dziennie +2jablka +marchew i to codziennie przez 11 dni potem wprowadzam białko.. tzn.białe twarożki,jajka,serki feta,białe mięso tzn kurczak z grilla,ryba na parze. pije nadal wodę 1,5.dziennie,oraz mięte a czasem ale to czasem kawę nie słodzę,nie sole do tego zaczęłam od 2tyg.chodzić 2 razy w tyg.na siłownię : na bieżnię i rower czuje się dobrze może nie jest to idealna metoda ale działa do tego nie jem nic mącznego...zero pustych węglowodanów i nie będzie jo jo bo nie chce wracać już do starych nawyków żywieniowych ale niech kazdy ma swoja metode;-)
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Miała na celu oczyszczenie z toksyn bo żyłam mc donaldem i pizza ponad 3lata...poza tym chciałam skurczyć żołądek..
i udało się na tyle ze jem teraz mało i często i nie chodzę głodna ;] nie chce mówić tak róbcie ale dla mnie to była dobra metoda ![]() a 11 dni bo wyczytałam ze dopiero po około 11 dniach organizm zaczyna nie tracić już samej wody a tłuszczyk ;D ZWANY SADEŁKIEM
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
lepiej nie stosować głodówek...
Gdy zaczniesz jesć normalnie, kilogramy wrócą z nadwyżką. Na dodatek są BARDZO niezdrowe!!! Nie życzę Ci oczywiście tego, mam nadzieję, że wrócisz do zdrowszego odżywiania i waga stanie na satysfakcjinującym dla Ciebie poziomie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko u mnie jest jeszcze kwestia tego typu że ja nie chce chudnąć zbytnio cała tylko brzuszek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- A co do głównego wątku ![]() A 10kg to bardzo dużo na miesiąc trzeba wszytko z głową nie głodzić się żeby później nie wróciło z nad wiązka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
"tylko u mnie jest jeszcze kwestia tego typu że ja nie chce chudnąć zbytnio cała tylko brzuszek
![]() ![]() ![]() mam to samo, mimo że ćwiczę praktycznie 5x w tygodniu, ale to chyba wina słodyczy i niezdrowego jedzenia, które uporczywie staram się eliminować od każdego "przyszłego poniedziałku", hah ;p *** a 10 kg w ciągu miesiąca to chyba trochę za dużo, mogą pojawić się rozstępy nie wspominając o efekcie jojo ;p proponuję ruch,ograniczenie jedzenia i odżywianie się wyłącznie zdrowo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Skąd ja to znam "od poniedziałku" hahah Xd aż wzięłam się za siebie od wtorku
![]() ![]() ![]() ![]() I... lecę wszędzie tylko nie z brzuszka;/ Ale chyba zainwestuje w hula hop ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Watorzynka Czas edycji: 2010-04-25 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Mam 172cm, ważę 53 kg. Jak radzicie mi zrzucić 3 kg?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
no wiesz, w Twojej sytuacji radziłabym raczej te kilka kg przytyć.
To jest niziuuutka waga w stosunku do wzrostu.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
każdy inaczej na to patrzy. ja uważam, że muszę kilka kilogramów zrzucić, bo rozmiar 36/38 to katastrofa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Myslę że waga to jest każdego indywidualna sprawa, ale faktycznie 53kg przy 172cm to dość mało
![]() A co do hula hop to właśnie mam taką nadzieję że szybko załapię, a Ty jak długo już kręcisz? -> moniaczek21? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
tak katastrofa.
idealny rozmiar to 34. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Przesadzasz dziewczyno moim zdaniem co do tego rozmiaru. Zresztą Twoja waga co do wzrostu wskazuję niedowagę ... Myślę, że stwierdzenie, że rozmiar 36/38 to katastrofa jest chore.. Patrz, żebyś sobie krzywdy nie zrobiła i w jakąś anoreksję nie popadła.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
sama nie wiem co bym zrobiła gdybym była taka gruba. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() daj spokój dziewczyno...niektórzy przy tym rozmiarze wyglądają BARDZO szczuplutko, apetycznie ![]() a rozmiar 34 nie pasuje do wszystkich... w ogóle nie rozumiem tego pisania, jak tak można?!
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja tam uważam że rozmiar 36/38 jest w porządku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
niby wszystkie macie takie apetyczne i seksowne kształty 38. ale skoro nie lubicie wieszaków i świata modelingu to po co macie na avatarach modelki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a poza tym, skąd wiesz jak to my wyglądamy..? ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Nie masz zielonego pojęcia jak wyglądamy. I to forum nie jest od tego żeby się wyzywać od grubasów i wieszaków więc może z tym skończmy.
Twoja sprawa, chcesz mieć rozmiar 34 proszę bardzo ale, moim zdaniem to nie jest rozmiar dla dziewczyny 172cm i nie uważam też że rozmiar 36 czy 38 był katastrofą bo sama noszę 36 i przynajmniej mam wszytko na miejscu ![]() ![]() Tylko z drugiej str rozmiar jest trochę średnio adekwatny do tego jak sie wygląda, bo najważniejsze żeby patrzenie na siebie w lustrze nie powodowało obrzydzenia. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
A ja zapraszam do zapoznania się z moją fanastyczną przygodą z odchudzaniem: http://www.odchudzanie-z-glowa.blog.onet.pl . Zmotywujcie się i chudnijcie razem ze mną - wiele porad, przebieg mojej diety ustalonej przez lekarza, rewelacyjne skutki - chudnij powoli lecz zdrowo i na zawsze. Zabłyśnijcie w wakacje nową sylwetką. Przeżyjcie przygodę z dietą, podczas której nigdy nie będziecie głodne. U mnie znajdziecie także przepisy na niskokaloryczne, lecz obfite obiady - fotografie pomogą Was przekonać, że odchudzanie to nie głodówka ale przyjemność. Serdecznie zapraszam wszystkie forumowiczki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
cherry_burrbery, pashow won. Nie nakrecaj innych, wlasnie moje myslenie, "ze jednak rozmiar 38 nie jest taki zły", legło w gruzach
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.