![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgnacja
Wątek nieaktualny, zapraszam do https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=24262633
Jeżeli nie odpowiem Wam przez kilka dni, to możliwe, że znowu pochrzaniła mi się subskrypcja lub przeoczyłam post, więc śmiało się upomnijcie!! Moje prośby: - przesyłka rejestrowana ![]() - dajcie mi 2-3 dni na wysłanie paczki, nie zawsze mogę wysłać od razu, ponieważ bywam poza domem dłużej niż mam czynną pocztę. - preferuję wymianki hurtowe ![]() - jeżeli Wam zależy by gąbeczki były świeżo umyte zaznaczcie to, ja nie wymagam tego od Was, gdyż i tak zawsze otrzymane akcesoria myję a szkoda myć po dwa razy - kosmetyki oklejam taśmą, jeżeli ktoś sobie nie życzy proszę krzyczeć ![]() - nie odpowiadam, jeżeli nie sprecyzujecie co Wam się u mnie podoba ![]() Aha, dla siostry szukam The one edp lub Emporio she, flakony, nowe lub używane. Moja skrócona Wishlista (pełna w linku w podpisie): !!!! Black Aoud Montale !!!! M.Micallef Aoud, Vanilla Aoud oraz Night Aoud !!!! Juliette has a gun Midnight Aoud Shalimar EdP - odlewka Ange Ou Demon- flakon Ultraviolet - flakon Ewentualnie Chanel Coco M, Odlewki: CdG Avignon, J. i Kyoto perfumy z fiołkami, wanilią, a także kadzidlane Pielęgnacyjny wish: Mam już sporo kosmetyków, ale za poprawiacze sylwetki chętnie się wymienię. Poza tym: - seria Skindividual: serum pod oczy, emulsja na dzień, krem na noc - płyny micelarne, 3 kroki Clinique, Effeclair K [nie próbki], Bioderma Sebium, - pielęgnacja ciała: ujędrniające, antycellulitowe (każda półka), ślicznie pachnące (Aquolina, masła Farmona itd itp) - serum wyszczuplające termoaktywne Eveline (i inne "poprawiacze" sylwetki z Eveline, Lirene, Soraya, Loreal, Dove, Nivea, Oriflame) Oto co mam na wymianę Perfumy: Flakony: - Aromacare Awakening, Oriflame, ubytek 1cm - Eau Perfumee aut the rouge, tester bez korka 100ml Bvlgari. Czerwona herbatka, ubytek 1cm, za coś z wish najlepiej - Esencia de Duende, J del Pozo, 30ml z ubytkiem testowym - Chiffon Oriflame, raz testowane - Naturelle YR, z ubytkiem ok 5ml - Belle de Nuit - Fragonard 190/200ml - najlepiej za cos z wish - Max Mara La Parfum 30/50ml - Sicily, D&G, 45/50ml - Joy EdT J.Patou z 25ml ubytek ok 5 (zostawię sobie odlewkę 4ml, na razie ubytek jest testowy) - Versace, Versus, Red Jeans, Tester z ubytkiem - Promesse, Cacharel, 30ml z testowym ubytkiem - Rock Muse, Miss Sixty, 30ml z nieznacznym ubytkiem - Miss Sixty, Miss Sixty, 15ml raz psikniete chyba albo w ogóle, nie jestem pewna. - Rock'n'Rose Couture, Valentino, 90ml z ubytkiem, ok 75/90ml tester. -->jeżeli zaproponujesz coś ciekawego ![]() za coś konkretnie z moich wish jestem w stanie poszukać coś z poza wątku, np addict, messe de minuit, fragonard capuccine, avon absinth, leciwą ale piękną dolce vitę, Etrę... Odlewki: - Etro - Shaal Nur EdT - Perles de Laligue - Chanel No 5 - CSP Vanille Extreme - Molinard Habanita - Ch. Dior Addict, tylko za coś extra! - YSL Opium Edt - Cartier, La Baiser du dragon edp - Estee Lauder Pleasures - Oriflame: Aromabliss Awakening, White Gold Giordani, After Hours próbki robione (mogę zrobić z odlewek też): - Molinard Nirmala - D&G The One - Miss Dior Cherie EdP - Paco Rabanne Black XS - Boudoir VW Kolorówka: - Astor 16h Mineral Match Shade 001. Użyty dwa razy. - Oriflame Visions konturówka read my lips, kolor nibble my ear. Kilka razy użyta, EX 06.09. Kolor mniej różowy niż na zdjęciu.- Tusz WONDER oriflame kolor BROWN nowy. - Tusz lash extreme pogrubiający, Oriflame, czarny, nowy. - Oriflame, Pomadka Lip Classic, nowe, 2 sztuki (róż i naturalny wpadający w złoto/jasny brąz) - Oriflame, puder prasowany silk touch, nowy, kolor light - Cień Pupa, wypiekany, użyty kilka razy, kupiony na allegro latem 2009. - Błyszczyk Oriflame o zapachu czerwonych porzeczek, transparentny na ustach. Raz użyty. - Błyszczyk Juicy Tubes, mniejsze opakowanie, kolor Hallucination, wypróbowany tylko. - Pomadka Powershine, Oriflame, kolor Mandarine, iskrząca, śliczna, nowa. - Aplikator do cieni z jedna wymienną końcówką, Oriflame - Paleta cieni, nowiutka, z kartonikiem, Oriflame Pielęgnacja: - Oliwka dla niemowląt Baby, Oriflame. Nowa - Wax henna brązowa, odżywka/maska odłożę (do 500ml) , ale potrzebny będzie pojemniczek. Ewentualnie wymienię całą nową za coś ciekawego do włosów. - Oriflame, Royal Velvet, emulsja na dzień, nowa, 75ml - Oriflame, MEN total age control, krem pod oczy dla mężczyzn nowy, 15ml - kokosowy krem do rąk, Oriflame, nowy Edytowane przez Marei Czas edycji: 2011-01-09 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
zdjecia cd...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
witam, podoba mi sie Insolence, moze cos u mnie, moge rowniez wygrzebac cos spoza wtaku
![]()
![]() |
#4 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś u mnie za: Czekoladowanilia Tusz WONDER oriflame kolor BROWN nowy. Wax henna brązowa, odżywka/maska odłożę (do 500ml) , ale ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ceith u Ciebie też nic. Przykro mi Dziewczzyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
- Insolence EdT, 30ml z ubytkiem - bardzo je lubię i oddam tylko za ścisle wish lub coś extra
cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- D&G The One
- Boudoir VW znajdziesz coś u mnie za te odlewki? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boudoiru nie wymienie więcej jak 2ml. Poza tym, wolałabym większą wymiankę, sama przesyłka będzie warta 1/3 wymianki. Chyba, że znajdziesz coś za Lempicką, ale uprzedzam, nie pragnę jej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może następnym razem ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Coś za Insolence? Może odlewka 10- 15 ml Coco Mademoiselle w atomizerze 10ml lub 22 ml?
Interesuje mnie też habanita, valentino rock&rose couture, może coś znajdziesz u mnie? Edytowane przez CatchyKathy Czas edycji: 2010-01-23 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Insolence wolalabym na flakon wymienić, odlewki coco jeszcze mam, zalezy mi na flakonie coco m. Niestety nic nie znalazłam, odlewki albo miałam/mam albo nie znam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Czekoladowanilia, Sephora, 100ml z ubytkiem, z wymianki z kaasia91 jako 50/100ml ale myślę, że jest mniej, 45/100ml
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Byłabym zainteresowana:
Perles de Lalique Molinard Habanita - D&G The One - Miss Dior Cherie EdP opium YSL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za Insolence ?
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Borghese, Podkład Borghese 01 Creama, jasny beż kod: LA328M -otwarty w zimie ubytek 50% (teraz już 55%, gdyż użyłam go dwa razy)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
królicku niestety, akurat za insolence jestem wybredna, za co przepraszam z góry ![]() ![]() ![]() ![]() Lucy niestety nic. Masz ciekawe podkłady, ale wszystkie dla mnie za ciemne |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-01-24 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie podoba mi się kilka zapachów/ odlewek m.in. Benetton i Pleasures ale nie tylko
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam. Wolałabym flakon wymienić na flakon, na Benettonie mi nie zależy aż tak, ale naprawde, nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
cosik za Caline Night, Gres, 50ml z testowym ubytkiem ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam ze nie cytuje ale pisze z tel i .. Nie umiem
![]() hot c niechętnie bo dopiero go kupiłam. Ale jeśli wpadnie Ci w oko coś na odlewke to daj znać;€ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Wiatj,
cos u mnie za Serene, Benetton?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
cieszę się, że coś u mnie znalazłaś. Nie wiem jak to się stało, ale przeoczyłam w Twoim wątku kilka ciekawych pozycji, które mnie interesują
![]() - Pleasures -Gucci by Gucci - Promesse - Calypso Lancome - Valentino Rock'n'Rose Couture - Caline Night -próbka the one |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie za któreś z poniższych:
Insolence Gucci by gucci Czekoladowanilia?
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za paletkę Oriflame i Tusz lash extreme pogrubiający, Oriflame, czarny, nowy. Bardzo proszę odpisz u mnie. Dziękuję i pozdrawiam! ![]()
![]() |
#29 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mari Moja Droga... podoba mi się u Ciebie Aquolina, peeling Dead Sea Products Mineral Care, theoremka też.. ![]() Cytat:
![]() moze naturelle YR? niestety nic ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za D&G The One odlewka?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.