![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wymieńmy się ciuchami [ od S do L ] :)Witam ![]() Na moim wątku panują takie same zasady jak na każdym innym ![]() Na szaro będą zaznaczone rzeczy, których już nie ma ![]() Mini wishlist -włosy/pasemka clip on (blond) -spodnie lniane -eleganckie ciuszki -długie wiszące kolczyki -pędzle do makijażu -sweterki -kolorowe kredki do oczu ZAPRASZAM ![]() 1. Francuski dla początkujących, stan bardzo dobry, raz tylko ją otwarłam 2. Niebieski pasek, rozmiar L, firmy Dorothy Perkins, stan bardzo dobry 3. Złoty pasek, rozmiar uniwersalny, Nowy 4. Rozmówki polsko-włoskie (brak zdjęcia- ale mogę zrobić zainteresowanym) DOKŁADKA 5. Białe satynowe rybaczki, rozmiar M/L, stan bardzo dobry , dla chętnych real foto ![]() 6. Jasno różowa bluzka z długim rękawem, firmy MK, rozmiar S/M, stan bardzo dobry
BLOGUJĘ Edytowane przez Honey7 Czas edycji: 2010-07-26 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymieńmy się ciuchami [ od S do L ] :)
Okrycie wierzchnie. Bluzy. Bluzki. 1. Czarny żakiet, rozmiar M, stan bardzo dobry, ciekawe guziki, dwie kieszenie 2. Szara bluza, rozmiar M, stan bardzo dobry, ciekawy nadruk, dwie kieszenie, z kapturem 3. Żółta bluza, rozmiar M, stan dobry ++, w kratkę, dwie kieszenie, z kapturem 4. Miętowa bluza, rozmiar M/L, stan bardzo dobry, typowa kangurka, trzeba od mechacić ale ja mogę to zrobić jeśli ktoś będzie chciał, zdjęcie nie odzwierciedla prawdziwego koloru bluzy, z kapturem 5. Czarna bluzka, rozmiar M, stan bardzo dobry, nadruk bardziej w rockowym stylu 6. Czarna bluzka, rozmiar M, stan bardzo dobry, bufki, nadruk z brokatu i mocno trzyma więc na pewno nie odpadnie podczas prania, z kapturem
BLOGUJĘ Edytowane przez Honey7 Czas edycji: 2010-05-20 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bluzki. Longi.Tuniki. 1. Różowa bluzka, rozmiar S/M, firmy George, stan bardzo dobry, efekt 2 w 1, z kołnierzykiem, jedna kieszonkawymiary: dł od pach: 32 cm dł. całkowita: 50 cm dł. rękawka od pachy: 41 cm szerokość od pachy do pachy:39 cm 2. Fioletowa bluzka, rozmiar M, stan bardzo dobry,firmy Terranova, odcinana pod biustem, intensywny kolor, lekkie bufki wymiary: dł od pach: 38 cm dł. całkowita: 56,5 cm dł. rękawka od pachy: 31 cm szerokość od pachy do pachy: 44 cm 3. Czarna bluzka, rozmiar M, stan dobry+, nadruk korona 4. Jasnoróżowa bluzka, rozmiar małe M, stan bardzo dobry, firmy MK 5. Jasnoróżowa bluzka, rozmiar S/M, firmy NEXT, stan bardzo dobry, rękaw 1/2 6. NIE MA 7. Szara tunika, rozmiar S, stan bardzo dobry, ciekawy różowy nadruk
BLOGUJĘ Edytowane przez Honey7 Czas edycji: 2010-07-15 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Spodnie. 1. Jeansy, proste nogawki,rozmiar M, stan dobry, fabryczne przetarcia się rozpruły oraz diamencik z guzika z tylnej kieszeni odpadł Spódniczki. Sukienki. 2. Jeansy, proste nogawki, rozmiar z metki 30, stan dobry, przetarły się w kroku, ale może któraś zechce sobie to jakoś naprawić 3. Eleganckie czarne spodnie,Camaieu, rozmiar XS, stan idealny, raz je tylko miałam ubrane, w delikatne paseczki 4. Żółta spódniczka, rozmiar uniwersalny od M do XL, stan idealny 5. Sukienka, rozmiar S/M, nowa, w czarną kratkę, bombka - tylko za inną sukienkę
BLOGUJĘ Edytowane przez Honey7 Czas edycji: 2010-07-26 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Koszule. Topy. T-Shirty.
1. Brązowa koszula, rozmiar M/L, stan idealny, miałam ją na sobie tylko jeden raz, dwie kieszonki, bez paska 2. Niebieskie polo w paski, rozmiar S, stan bardzo dobry, firmy Fishbone wymiary: dł od pach: 33 cm dł. całkowita: 50 cm szerokość od pachy do pachy: 39 cm 3. Grafitowy t-shirt, rozmiar S, stan bardzo dobry, firmy New Look 4. Żółty top na ramiączkach, rozmiar S/M, stan bardzo dobry, odcinany pod biustem 5. Czarny top, rozmiar S/M, firmy H&M, stan bardzo dobry, kopertowy 6. Top wiązany na szyi w kolorze cappuccino, rozmiar S/M, stan bardzo dobry 7. Różowy top na ramiączkach, rozmiar M/L, firmy Atmosphere, stan bardzo dobry
BLOGUJĘ Edytowane przez Honey7 Czas edycji: 2010-05-20 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Żółte majtki, Sexy, nowe, rozmiar XS/S 2. NIE MA szerokość bez rozciągania : 28 cm rozciągają się do 38 cm 3. NIEBIESKIE LEGINSY, stan bardzo dobry - 10 DEN rozmiar 3/4 4. FIOLETOWE RAJSTOPY, nowe rozm. 3 40 DEN kolczyki piórka NIE MA zawieszka srebrny motylek - może być jako gratis do wymiany zawieszka złote serduszko- może być jako gratis do wymiany kolczyki + zawieszka, próba 925 zawieszka w kształcie literki L 6. Czapka z daszkiem różowa, firmy Reebok, stan bardzo dobry 7. Krawat damski w białe paski 8. Gumka do włosów, czarne włosy syntetyczne 9. Czarna opaska, stan bardzo dobry-
BLOGUJĘ Edytowane przez Honey7 Czas edycji: 2010-07-15 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że nie wcinam się
![]() Znalazłabyś coś u mnie za: * krótkie spodenki, z metki 30 raz tylko je miałam ubrane? ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
coś za kolczyki piórka ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za kolczyki piorka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za: * żółty top, S-M odcinany pod biustem z śliczną kokardką
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
coś za kolczyki piórka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za niebieskie legginsy
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
*fioletowa bluzka, M ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za piorka kolczyki, kostki kolczyki i ta zawieszke motylka?
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
no niestety nie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się niebieskie leginsy, ale za komplet bielizny raczej nie oddam chyba, ze chciałabyś za tą bluzeczkę..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
mozesz podać dokładne wymiarki tych spodni materiałowych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to takich szerokich nie,bo takie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za przecierane bermudy?
podałabyś mi ich szerokość w pasie?
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Niestety, nic
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
u ciebie podobaja mi sie spodenki 30, i staniczek w panterke, moj staniczek nie jest nowy
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- niesttety nie mam teraz mozliwosci zmierzenia
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.