![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czystki w szafie :)
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
DOKŁADKA W 24-26 Witam! Ostatnio robiłam przegląd swoich rzeczy i znalazłam kilka, które z chęcią wymienię na coś ciekawego ![]() Postaram się dodawać kolejne rzeczy, a na start wrzucam kilka kosmetyków i coś z ubrań. Właściwie to poszukuję aktualnie: - klasyczną biżuterię w szczególności: b)kolczyki perełki kremowe (lub kolczyki które będą zawierały w sobie te perełki lub same wkrętki) a)bransoletki (delikatne) - próbki perfum/testery - kopertówki - czerne szpilki rozmiar 40, koniecznie wysokie (obcas większy niż 9 cm) NAJBARDZIEJ ZALEŻY MI NA STARYM WYDANIU WICHROWYCH WZGÓRZ!!! Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-20 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czystki w szafie :)
1. Szmikna Maybelline New York w kolorze Red Diva.
Bardzo ciemna czerwień, niestety dla mnie okazała się zbyt ciemna... Zdjęcie nie oddaje ilości, która pozostała, ponieważ znalazłam takie w necie. Użyta max 3 razy, jak nowa! 2. Podkład Joko smooth&light w kolorze natural beige. Doskonale rozprowadza się na skórze i niesamowicie wyrownuje jej koloryt. Dla mnie troszkę za jasny. Używałam i pozostało około 3/4 opakowania. 3. Puder w kulkach. Ciemny, lekko brokatowy, doskonale podkreśla opaleniznę. Dodaję dodatkowo gąbeczkę do pudru. Nieużywany! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
4. Koszulka 30 Seconds To Mars. Na metce rozmiar S.
Nienoszona, ponieważ została zakupiona przez internet i okazała się za mała. Stan idealny. 5. Buty firmy Lasocki rozmiar 40. Używane. Posiadają dwa paseczki z przodu, z czego jeden jest do regulacji. Zapinane w kostce. Rodzaj obcasa: szpilka. Stan dobry! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś za 2. Podkład Joko ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
mikanda, nie wyświetlają mi się u ciebie załączniki więc niestety, ale nie mogłam nic obejrzeć...
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Igusia92, Elizabeth Arden, 5th Avenue After Five ewentualnie, ale musiałabyś mi pwoiedzieć czy zapach jest delikatny, bo po opisie nie bardzo mogę sobie wyobrazic |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś za czerwoną szminkę i podkład Joko? Poza wątkiem mam podkład Revlon (ok 80%) dla cery mieszanej w lekko opalonym odcieniu Natural Tan?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za puder w kulkach?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za którąś lub obie płyty?
6. Kelly Clarkson My December. 7. Justin Timberlake- Future Sex/Love Sounds |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład, szminkę i kuleczki?
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się u Ciebie: 1. Szmikna Maybelline New York w kolorze Red Diva. 3. Puder w kulkach. Mam u siebie takie kolczyki z perełkami:
Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2010-12-05 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A masz coś bardziej klasycznego? Szukam kolczyków do tego naszyjnika: http://www.meamoore.com/product-pol-...k-Baketta.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze takie (samo srebro - oksydowane, plus perły hodowlane).
Pereł i srebra mam w domku jeszcze sporo, czasu za to nieco mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za ciemnoczerwoną szminkę ?
mam chanel no. 5 ale z FM byłabys zainteresowana?
miniwątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1182656 odpisuj proszę u mnie Hand Made Po drugiej stronie lustra, czyli... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=844011 Edytowane przez ci-sha Czas edycji: 2010-12-05 o 20:12 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2. Podkład Joko smooth&light w kolorze natural beige. Doskonale rozprowadza się na skórze i niesamowicie wyrownuje jej koloryt. Dla mnie troszkę za jasny. Używałam i pozostało około 3/4 opakowania. ?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Może moje nowe szpilki Cię zainteresują ale to takie duże 40 lub nawet 41,chociaż przy tej wysokości obcasa nie widać przy palcach dużej różnicy? A interesują mnie Twoje lasockiego.Fotki za moment dodam do postu w którym jest ich opis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA 9. Żel pod prysznic Adidas Free Emotion.
Świetny zapach, nieużywany, prosto ze sklepu. I dealny na prezent świąteczny. Pojemność 200ml. (poniżej zdjęcie). 10. Mini perfumy 10ml Mel Merio o owocowym zapachu, bardzo intensywne. Zmieszczą się do każdej torebki, nawet tej malutkiej! ![]() 11. Podkład Oriflame "Visions" 30ml, użyty 3-4 razy. Bardzo jasny! Odcień "natural flirt". 12. Puder Oriflame "Visions" w odcieniu instant latte- CIEMNY! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
14. Naszywka Green Day, kwadratowa,
z wzmocnionymi brzegami. 15. Okulary wayfarer. Zerówki. Nowe. 16. Rówowe kajdanki z futerkiem, "używane"- wiszą na mojej tablicy korkowej i ot całe ich "użycie". ![]() Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-17 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Zerknij do mnie może się dogadamy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=483975 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie niestety nic u Ciebie dla siebie nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.