|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymienię: Alfaparf, Kryolan, Estee Lauder, Nyx i inne!
Cześć! Mam na wymianę dwie farby, ponieważ robiąc wczoraj test na alergię okazało się, że nie mogę użyć żadnej z nich
![]() ![]() Oferuje: - L'oreal Excellence Creme, kolor 10.21- bardzo bardzo jasny perłowy blond - Garnier Nutrisse Creme- nr 111- bardzo bardzo jasny popielaty blond superrozjaśniający Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2010-03-09 o 17:12 Powód: zmiana nazwy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Wymienię: ALFAPARF, NYX, LANCOME, MAYBELLINE, KRYOLAN i inne
Cześć. Posiadam na wymianę:
ALFAPARF- DIVINE CREAM- Krem wygładzający do stylingu włosów prostych (2x użyty) MAYBELLINE 2 szminki z serii Forever Metallic- użyte kilka razy: - 1 od lewej- nr 50 "Platinum Plum" - 2 od lewej- nr 130 "Silver Lilac" NYX Ultra Pearl Mania 5ml- pigment profesjonalny, użyty tylko raz, praktycznie pełne opakowanie, w kolorze złoto miedzianym (super lśni!) LANCOME- Color Focus- oryginalne miniaturki cieni (2g)- kolory: jasna zieleń, ciemny khaki, brązowo miedziany i troszkę jasnego fioletu. Zużycie widoczne na zdjęciu. KRYOLAN- Anti Shine Powder- puder mocno matujący- zostało ponad 1/3 opakowania w sam raz na wypróbowanie ESSENCE- cienie Soft Matt- kolor o2 (Satin Matt)- cieliste z satynową poświatą, użyte tylko raz MAYBELLINE- róż mineralny, kolor Fresh Plum II (ten odcień nie jest dostępny w Polsce), użyty dwa razy czyli ubytek śladowy RIMMEL- szminka Moisture Renew Lipstick- nr 700 "Nude Delight"- odcień z gamy cielistych z delikatną brzoskwiniową domieszką, użyty kilka razy ESPRIT "Celebration" woda perfumowana, 75ml, 2x psiknięta Dekant: GUCCI "Envy Me"- nowy, 4ml (zamienię tylko na inny dekant) Szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post17292511 Edytowane przez *Cafe Latte* Czas edycji: 2010-03-13 o 21:02 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię: ALFAPARF, NYX, LANCOME, MAYBELLINE, KRYOLAN i inne
Heeej
![]() Znajdziesz coś u mnie? Mi się podoba: ESSENCE- cienie Soft Matt- kolor o2 (Satin Matt)- cieliste z satynową poświatą, użyte tylko raz LANCOME- Color Focus- oryginalne miniaturki cieni (2g)- kolory: jasna zieleń, ciemny khaki, brązowo miedziany i troszkę jasnego filetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: WYMIENIĘ 2 FARBy JASNY BLOND- L'OREAL EXCELLENCE I GARNIER NUTRISSE!!! PILNE
Odsyłam do regulaminu, tutaj nie sprzedaje się.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
NYX Ultra Pearl Mania 5ml- pigment profesjonalny, użyty tylko raz, praktycznie pełne opakowanie, w kolorze złoto miedzianym (super lśni!)
LANCOME- Color Focus- oryginalne miniaturki cieni (2g)- kolory: jasna zieleń, ciemny khaki, brązowo miedziany i troszkę jasnego fioletu. Zużycie widoczne na zdjęciu. KRYOLAN- Anti Shine Powder- puder mocno matujący- zostało ponad 1/3 opakowania w sam raz na wypróbowanie coś u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię 2 FARBy JASNY BLOND- L'OREAL EXCELLENCE I GARNIER NUTRISSE!!! PILNE
KRYOLAN- Anti Shine Powder- puder mocno matujący- zostało ponad 1/3 opakowania w sam raz na wypróbowanie
ESSENCE- cienie Soft Matt- kolor o2 (Satin Matt)- cieliste z satynową poświatą, użyte tylko raz L'oreal Excellence Creme, kolor 10.21- bardzo bardzo jasny perłowy blond coś u mnie? Jak coś to mam jeszcze na wymianę farby: złoty blond 9/3 wellaton jasny złoty blond loreal 10 cośtam ta taka z grzebyczkiem że niby kolor w 10 minut 8/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
korzonek
|
Hej, no u mnie już tego błyszczyka nie ma, wymieniony.
Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-02-19 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
podoba mi się alfaparf...ale kurcze, za błyszczyk Chanel nie chciałabym się tak rozdrabniać. Może masz jakąś inną propozycje, z mojego wish np.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIĘ 2 FARBy JASNY BLOND- L'OREAL EXCELLENCE I GARNIER NUTRISSE!!! PILNE
RIMMEL- szminka Moisture Renew Lipstick- nr 700 "Nude Delight"- odcień z gamy cielistych z delikatną brzoskwiniową domieszką, użyty kilka razy
ESSENCE- cienie Soft Matt- kolor o2 (Satin Matt)- cieliste z satynową poświatą, użyte tylko raz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej, zajrzyj może do mojego nowego wątku , w tamtym niczego nie znalazłaś,może tu będzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię 2 FARBy JASNY BLOND- L'OREAL EXCELLENCE I GARNIER NUTRISSE!!! PILNE
buty sportowe są jeszcze wolne , mają dokładnie 25,5 cm wkładki wewnętrznej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię: Alfaparf, Kryolan, Estee Lauder, Nyx i inne!
mam zieloną bazę pod makijaż KRYOLAN. Może któraś jest chętna??
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
hej,znajdziesz coś u mnie za KRYOLAN- Anti Shine Powder- puder mocno matujący- zostało ponad 1/3 opakowania w sam raz na wypróbowanie?
![]() |
#23 |
korzonek
|
Coś za:
NYX Ultra Pearl Mania 5ml- pigment profesjonalny, użyty tylko raz, praktycznie pełne opakowanie, w kolorze złoto miedzianym (super lśni!) LANCOME- Color Focus- oryginalne miniaturki cieni (2g)- kolory: jasna zieleń, ciemny khaki, brązowo miedziany i troszkę jasnego fioletu. Zużycie widoczne na zdjęciu. KRYOLAN- Anti Shine Powder- puder mocno matujący- zostało ponad 1/3 opakowania w sam raz na wypróbowanie ESSENCE- cienie Soft Matt- kolor o2 (Satin Matt)- cieliste z satynową poświatą, użyte tylko raz MAYBELLINE- róż mineralny, kolor Fresh Plum II (ten odcień nie jest dostępny w Polsce), użyty dwa razy czyli ubytek śladowy RIMMEL- szminka Moisture Renew Lipstick- nr 700 "Nude Delight"- odcień z gamy cielistych z delikatną brzoskwiniową domieszką, użyty kilka razy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wpisz tu zomzing
|
coś u mnie za pigment?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hejka,
może znajdziesz coś u mnie za: NYX Ultra Pearl Mania 5ml- pigment profesjonalny, użyty tylko raz, praktycznie pełne opakowanie, w kolorze złoto miedzianym (super lśni!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.