![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Minerały & BiochemiaWitam wszystkich serdecznie ![]() to mój pierwszy wątek na Targowisku, dlatego proszę o wyrozumiałość ![]() tak w zasadzie to niczego konkretnego nie szukam ![]() można mnie kusić mineralnymi cieniami, pędzlami, aptecznymi kosmetykami... książkami, biżuterią, rzeczami i gadżetami dla dzieciaków ... jestem otwarta na propozycje ![]() preferuję przesyłkę poleconą priorytet w kopercie bąbelkowej Legenda: rezerwacja dokładka MINERAŁY LaurESS podkład Radiant Ivory Ethernal - big, użyty kilka razy EDM sample róży w słoiczkach: Sprung - j.w. Wake Up Call j.w. Wet Sand - odsypka z opakowania big Coastal Scents Boron Nitride 30 microns w strunie Magnesium Myristate 1/2 sampla w strunie Stearynian Magnezu Sericite Mica odsypka z 1oz kolorowe miki: Chrome Carmine Mica Duochrome Red Orange Mica Satin Rouge Mica Pearl White Mica Aruban Coral Mica ponadto pędzel do podkładu mineralnego IsaDora - użyty raz, wyprany kredka Eye Brow lift&define IsaDora, używana pędzel 7FS/S INGLOT - używany, wyprany pędzel31T INGLOT - używany, wyprany pędzel 13P INGLOT - używany, wyprany Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2011-01-07 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Minerały & Biochemia
Witaj Ilonko
![]() Zapytam nieśmiało o korektor Lancome, czy skusiłaby Cię za niego Bioderma Photoderm Bronz SPF 40? Niestety ja kompletnie anty-minerałowa jestem i tu nie mam czego zaproponować ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
przykro mi ale nic nie znalazłam
![]() Cytat:
ten filtr jest brązujący, prawda? jeśli tak to nie ![]() podaj link do wątku to się rozejrzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj!
![]() Znajdziesz coś u mnie za pełnowymiarowe EDM? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post13209884 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() EDM Beige - Fairly Light intensive , nowy nie otwierany EDM Buff - Linen intensive, nowy nie otwierany EDM Finishing Dust, podważona folia, ubytek znikomy oraz 3 sample Beige Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ilonko, zniknełam bo wakacyjnie jestem w ciągłych rozjazdach, właśnie z Twoich okolic wróciłam
![]() Tu jest filtr: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344764 Brązujący to on napewno nie jest- swojej paszczy mogłabym nie wierzyć, ale ostatnio TŻ jak byliśmy w plenerze posmarował sobie nim jedynie kark i efekt tego był taki jakby opalał się w szaliku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za ten, który jest jaśniejszy?
![]() EDM Beige - Fairly Light intensive , nowy nie otwierany EDM Buff - Linen intensive, nowy nie otwierany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oraz naszyjniki nr 1, 3 czyli biało-czarny i biały długi oraz kolczyki, tylko nie wiem które ![]() sample sandy fair mam niecałe pół, pozostałe dwa są całe Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=IlonaP;13405575]
Exomega - olejek pod prysznic oraz naszyjniki nr 1, 3 czyli biało-czarny i biały długi oraz kolczyki, tylko nie wiem które ![]() sample sandy fair mam niecałe pół, pozostałe dwa są całe Witaj ![]() ![]() ![]() Ja z chęcią bym przyjęła: EDM Beige - Fairly Light intensive , nowy nie otwierany EDM Buff - Linen intensive, nowy nie otwierany EDM Finishing Dust, podważona folia, ubytek znikomy oraz te wszystkie sample EDM, które masz wypisane, oprócz strunowych,czyli: Buff: Perfect intensive i matte Fairly Summer o-glo FLN semi matte Beige: Sandy Fair semi matte Sunkissed Fair intensive Light Medium intensive Cool: Fair intensive Multi-Tasking semi matte Jestem baaaardzo łasa na podkłady mineralne EDM ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-07-24 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za pędzelek isa dora?
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tompola;13406375]
Cytat:
![]() jutro wywożę dziecię nad morze i jeszcze imprezka mnie czeka ![]() zaraz popatrzę ![]() podoba mi się tylko Doroty Perkins - ale to chyba nie ta liga ![]() Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-07-24 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u ciebie:
PEŁEN WYMIAR ! EDM Buff - Linen intensive, nowy nie otwierany SAMPLE EDM - używane do testów, mogę zrobić zdjęcia Buff: Perfect intensive i matte Cool: Fair intensive STRUNA EDM korektory: Ausie Perk Me Up, Intensive Fair EDM base Cool Fair o-glo Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=IlonaP;13418682][QUOTE=tompola;13406375]
możemy się wstrzymać do niedzieli ![]() jutro wywożę dziecię nad morze i jeszcze imprezka mnie czeka ![]() Oczywiście, nie ma problemu ![]() ![]() ![]() Ach, ja też bym tak chciała wywieźć córę, ale jeszcze za mała ![]() ![]() Udanej imprezki i daj znać.Papa ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-07-25 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja też ma niespełna 3 latka a jeździmy z nią od kiedy miała kilka m-cy ![]() ja się chyba nie doczytałam, ile jest Exomega, cały czy 50ml? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak Exomega ma 50 ml i jest cały, nieużywany
![]() Robimy jakąś wymiankę?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sample oprócz Cool Fair mam do wymiany Sandy Fair i FLN są około 50% reszta - jakieś 1-2 razy użyte czyli w sumie sporo tego jest - wartość sama znasz może napisz co i ile możesz za to oddać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
![]() ![]() Mnie interesują wszystkie powyższe minerałki, które wypisałam ![]() Na pewno mogę oddać: Exomega - olejek pod prysznic, 50 cały, nieużywany. NASZYJNIK- długi, biało- czarny, stan bdb https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1239709952 NASZYJNIK biały, plastkowe kulki, prastokaty, najdłuzszy ma 3cm. Całosć na snieżnoobiałym mocnym, sznureczku.ok 75 cm https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1239709952 KOLCZYKI- piasłaś ,że któreś Ci się podobają?? Jakie ? ![]() Pisz śmiało co jeszcze, jeszcze i tak coś Ci dorzucę od siebie ![]() Chciałabym bardzo, abyśmy się wymieniły przesyłkami najpóźniej do połowy przyszłego tyg., ponieważ wyjeżdzam na kilka dni. Daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
środkowe - błękitne kryształy oba ze wskazaniem na róż, choć mogłyby byc jeszcze ciemniejsze ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
mogę oddać struny i dowolna ilość korektora Intensive Fair [mam pełnowymiarowe opakowanie, bede sypać] reszta juz zarezerwowana Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-07-29 o 09:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ilonko, upewnie się tylko, czy mamy na myśli ten sam korektor Lancome
![]() Rozumiem, że jest używany, jakbyś określiła jego zużycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko mi powiedzieć, rzadko raczej do jednak mnie podsuszał |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, ja się zgadzam
![]() ![]() W takim razie dla Ciebie byłoby : Exomega - olejek pod prysznic, 50 cały, nieużywany. NASZYJNIK- długi, biało- czarny, stan bdb https://wizaz.pl/forum/attachment.php...6&d=1239 709952 NASZYJNIK biały, plastkowe kulki, prastokaty, najdłuzszy ma 3cm. Całosć na snieżnoobiałym mocnym, sznureczku.ok 75 cm https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1239 709952 KOLCZYKI- https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1239709952 środkowe - błękitne kryształy https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1239 709952 oba Dla mnie : EDM Beige - Fairly Light intensive , nowy nie otwierany EDM Buff - Linen intensive, nowy nie otwierany EDM Finishing Dust, podważona folia, ubytek znikomy oraz te wszystkie sample EDM, które masz wypisane, oprócz strunowych,czyli: Buff: Perfect intensive i matte Fairly Summer o-glo FLN semi matte Beige: Sandy Fair semi matte Sunkissed Fair intensive Light Medium intensive Cool: Fair intensive Multi-Tasking semi matte Jeśli nic nie pokręciłam, zapraszam na Pw, ustalimy wysyłkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
tompola, juz wysłałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A ile najwięcej możesz odsypać Intensive Fair ?
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ilonko, w takim razie mi pasuje, zaraz wysyłam Ci mój adres, i prosze o Twoje mamiary, to może jeszcze dziś, a najdalej jutro wyśle paczkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Czekam w takim razie na przesyłkę, zaraz potem wysyłam do Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Czy cool fair o-glo też jest w strunie?
To troszkę mało jak za mascarę, dołożysz coś jeszcze?
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam czwórkę IsaDora - fiolety odsypki EDM blush 1/2 łyżeczki: Natural, Wet Sand, WakeUpCall |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.