![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Minera³y & BiochemiaWitam wszystkich serdecznie ![]() to mój pierwszy w±tek na Targowisku, dlatego proszê o wyrozumia³o¶æ ![]() tak w zasadzie to niczego konkretnego nie szukam ![]() mo¿na mnie kusiæ mineralnymi cieniami, pêdzlami, aptecznymi kosmetykami... ksi±¿kami, bi¿uteri±, rzeczami i gad¿etami dla dzieciaków ... jestem otwarta na propozycje ![]() preferujê przesy³kê polecon± priorytet w kopercie b±belkowej Legenda: rezerwacja dok³adka MINERA£Y LaurESS podk³ad Radiant Ivory Ethernal - big, u¿yty kilka razy EDM sample ró¿y w s³oiczkach: Sprung - j.w. Wake Up Call j.w. Wet Sand - odsypka z opakowania big Coastal Scents Boron Nitride 30 microns w strunie Magnesium Myristate 1/2 sampla w strunie Stearynian Magnezu Sericite Mica odsypka z 1oz kolorowe miki: Chrome Carmine Mica Duochrome Red Orange Mica Satin Rouge Mica Pearl White Mica Aruban Coral Mica ponadto pêdzel do podk³adu mineralnego IsaDora - u¿yty raz, wyprany kredka Eye Brow lift&define IsaDora, u¿ywana pêdzel 7FS/S INGLOT - u¿ywany, wyprany pêdzel31T INGLOT - u¿ywany, wyprany pêdzel 13P INGLOT - u¿ywany, wyprany Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2011-01-07 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Minera³y & Biochemia
Witaj Ilonko
![]() Zapytam nie¶mia³o o korektor Lancome, czy skusi³aby Ciê za niego Bioderma Photoderm Bronz SPF 40? Niestety ja kompletnie anty-minera³owa jestem i tu nie mam czego zaproponowaæ ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
przykro mi ale nic nie znalaz³am
![]() Cytat:
ten filtr jest br±zuj±cy, prawda? je¶li tak to nie ![]() podaj link do w±tku to siê rozejrzê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj!
![]() Znajdziesz co¶ u mnie za pe³nowymiarowe EDM? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post13209884 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() EDM Beige - Fairly Light intensive , nowy nie otwierany EDM Buff - Linen intensive, nowy nie otwierany EDM Finishing Dust, podwa¿ona folia, ubytek znikomy oraz 3 sample Beige Zapraszam do obu w±tków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ilonko, znikne³am bo wakacyjnie jestem w ci±g³ych rozjazdach, w³a¶nie z Twoich okolic wróci³am
![]() Tu jest filtr: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344764 Br±zuj±cy to on napewno nie jest- swojej paszczy mog³abym nie wierzyæ, ale ostatnio T¯ jak byli¶my w plenerze posmarowa³ sobie nim jedynie kark i efekt tego by³ taki jakby opala³ siê w szaliku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za ten, który jest ja¶niejszy?
![]() EDM Beige - Fairly Light intensive , nowy nie otwierany EDM Buff - Linen intensive, nowy nie otwierany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oraz naszyjniki nr 1, 3 czyli bia³o-czarny i bia³y d³ugi oraz kolczyki, tylko nie wiem które ![]() sample sandy fair mam nieca³e pó³, pozosta³e dwa s± ca³e Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=IlonaP;13405575]
Exomega - olejek pod prysznic oraz naszyjniki nr 1, 3 czyli bia³o-czarny i bia³y d³ugi oraz kolczyki, tylko nie wiem które ![]() sample sandy fair mam nieca³e pó³, pozosta³e dwa s± ca³e Witaj ![]() ![]() ![]() Ja z chêci± bym przyjê³a: EDM Beige - Fairly Light intensive , nowy nie otwierany EDM Buff - Linen intensive, nowy nie otwierany EDM Finishing Dust, podwa¿ona folia, ubytek znikomy oraz te wszystkie sample EDM, które masz wypisane, oprócz strunowych,czyli: Buff: Perfect intensive i matte Fairly Summer o-glo FLN semi matte Beige: Sandy Fair semi matte Sunkissed Fair intensive Light Medium intensive Cool: Fair intensive Multi-Tasking semi matte Jestem baaaardzo ³asa na podk³ady mineralne EDM ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-07-24 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
co¶ za pêdzelek isa dora?
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tompola;13406375]
Cytat:
![]() jutro wywo¿ê dzieciê nad morze i jeszcze imprezka mnie czeka ![]() zaraz popatrzê ![]() podoba mi siê tylko Doroty Perkins - ale to chyba nie ta liga ![]() Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-07-24 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Podobaj± mi siê u ciebie:
PE£EN WYMIAR ! EDM Buff - Linen intensive, nowy nie otwierany SAMPLE EDM - u¿ywane do testów, mogê zrobiæ zdjêcia Buff: Perfect intensive i matte Cool: Fair intensive STRUNA EDM korektory: Ausie Perk Me Up, Intensive Fair EDM base Cool Fair o-glo Znajdziesz co¶ u mnie?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=IlonaP;13418682][QUOTE=tompola;13406375]
mo¿emy siê wstrzymaæ do niedzieli ![]() jutro wywo¿ê dzieciê nad morze i jeszcze imprezka mnie czeka ![]() Oczywi¶cie, nie ma problemu ![]() ![]() ![]() Ach, ja te¿ bym tak chcia³a wywie¼æ córê, ale jeszcze za ma³a ![]() ![]() Udanej imprezki i daj znaæ.Papa ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-07-25 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja te¿ ma niespe³na 3 latka a je¼dzimy z ni± od kiedy mia³a kilka m-cy ![]() ja siê chyba nie doczyta³am, ile jest Exomega, ca³y czy 50ml? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak Exomega ma 50 ml i jest ca³y, nieu¿ywany
![]() Robimy jak±¶ wymiankê?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sample oprócz Cool Fair mam do wymiany Sandy Fair i FLN s± oko³o 50% reszta - jakie¶ 1-2 razy u¿yte czyli w sumie sporo tego jest - warto¶æ sama znasz mo¿e napisz co i ile mo¿esz za to oddaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
![]() ![]() Mnie interesuj± wszystkie powy¿sze minera³ki, które wypisa³am ![]() Na pewno mogê oddaæ: Exomega - olejek pod prysznic, 50 ca³y, nieu¿ywany. NASZYJNIK- d³ugi, bia³o- czarny, stan bdb https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1239709952 NASZYJNIK bia³y, plastkowe kulki, prastokaty, najd³uzszy ma 3cm. Ca³osæ na snie¿noobia³ym mocnym, sznureczku.ok 75 cm https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1239709952 KOLCZYKI- pias³a¶ ,¿e które¶ Ci siê podobaj±?? Jakie ? ![]() Pisz ¶mia³o co jeszcze, jeszcze i tak co¶ Ci dorzucê od siebie ![]() Chcia³abym bardzo, aby¶my siê wymieni³y przesy³kami najpó¼niej do po³owy przysz³ego tyg., poniewa¿ wyje¿dzam na kilka dni. Daj znaæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
¶rodkowe - b³êkitne kryszta³y oba ze wskazaniem na ró¿, choæ mog³yby byc jeszcze ciemniejsze ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
mogê oddaæ struny i dowolna ilo¶æ korektora Intensive Fair [mam pe³nowymiarowe opakowanie, bede sypaæ] reszta juz zarezerwowana Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-07-29 o 09:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ilonko, upewnie siê tylko, czy mamy na my¶li ten sam korektor Lancome
![]() Rozumiem, ¿e jest u¿ywany, jakby¶ okre¶li³a jego zu¿ycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciê¿ko mi powiedzieæ, rzadko raczej do jednak mnie podsusza³ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, ja siê zgadzam
![]() ![]() W takim razie dla Ciebie by³oby : Exomega - olejek pod prysznic, 50 ca³y, nieu¿ywany. NASZYJNIK- d³ugi, bia³o- czarny, stan bdb https://wizaz.pl/forum/attachment.php...6&d=1239 709952 NASZYJNIK bia³y, plastkowe kulki, prastokaty, najd³uzszy ma 3cm. Ca³osæ na snie¿noobia³ym mocnym, sznureczku.ok 75 cm https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1239 709952 KOLCZYKI- https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1239709952 ¶rodkowe - b³êkitne kryszta³y https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1239 709952 oba Dla mnie : EDM Beige - Fairly Light intensive , nowy nie otwierany EDM Buff - Linen intensive, nowy nie otwierany EDM Finishing Dust, podwa¿ona folia, ubytek znikomy oraz te wszystkie sample EDM, które masz wypisane, oprócz strunowych,czyli: Buff: Perfect intensive i matte Fairly Summer o-glo FLN semi matte Beige: Sandy Fair semi matte Sunkissed Fair intensive Light Medium intensive Cool: Fair intensive Multi-Tasking semi matte Je¶li nic nie pokrêci³am, zapraszam na Pw, ustalimy wysy³kê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
tompola, juz wys³a³am
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A ile najwiêcej mo¿esz odsypaæ Intensive Fair ?
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ilonko, w takim razie mi pasuje, zaraz wysy³am Ci mój adres, i prosze o Twoje mamiary, to mo¿e jeszcze dzi¶, a najdalej jutro wy¶le paczkê.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Czekam w takim razie na przesy³kê, zaraz potem wysy³am do Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Czy cool fair o-glo te¿ jest w strunie?
To troszkê ma³o jak za mascarê, do³o¿ysz co¶ jeszcze?
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam czwórkê IsaDora - fiolety odsypki EDM blush 1/2 ³y¿eczki: Natural, Wet Sand, WakeUpCall |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.