![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)
Nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2012-01-10 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)
Nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2012-01-10 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)
Nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2012-01-10 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nieaktualne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nieaktualne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2012-01-10 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2012-01-10 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2012-01-10 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ze ktoras z chanel mademoiselle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Magsch
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nevado ,moze Escada Pacific Paradise 45/100 za Naomi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ale cudne zdjęcia
![]() mam z Twojej wish Plyty do ściczeń z Shape'a Power joga, Striptease aerobic, ćwiczenia na ramiona, ćwiczenia na całe ciało Pilates dla początkujących kokosowe perfumy z serii dessert J. Simpson dodatkowo mogę zaproponować Dior, Poison ESPRIT de parfum 15ml, ubytek ok 5% byłabyś zainteresowana? ![]() Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-10-14 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj Nevado
![]() Może coś u mnie za - Chanel Coco Mademoiselle? Ps. dzięki za pomoc w sprawie cienia Mac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
witaj,
coś u mnie za Annick Goutal, Petite Cherie - woda toaletowa w wersji demontracyjnej (flakon tester, bez atomizera), poj. obecna to ok40/125ml.??? pozdrawiam
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
- Graham Cracker 30ml (w nutach wanilia, cynamon, miód).
- Apple Pie 30ml (w nutach jabłko, cynamon, cukier) i chocolovers... może znalazłabyś coś u mnie? poza wątkiem mam jeszcze Escadę Ibiza Hippie i mogę zrobić sporą odlewkę ![]()
![]() |
#16 | ||||
Wtajemniczenie
|
Memento, nie jestem przekonana gdyż nie pamiętam zapachu tej Escady, na razie podziękuję, gdybyś miała jeszcze jakieś propozycje napisz
![]() Cytat:
![]() Jakie mają oryginalne - angielskie odpowiedniki te płyty z shape? Chciałabym po prostu najpierw o nich poczytać w necie. Cytat:
![]() Nie wiem czy za Coco Mademoiselle konkretnie, ale zainteresowały mnie zapachy: La perla dark extacy Jil Sander No. 4 - zastanawiam się jak to to pachnie? Pozdrawiam i zawsze służę pomocą ![]() Zaraz odpowiem na kolejne oferty... ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
Cytat:
Dziękuję za propozycję ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
perfumove love
|
Achhh, pięknie pachnie, jak zwykle w Twoim wątku
![]() Interesuje mnie Coco Mademoiselle. Zapraszam do siebie, poza wątkiem mam 45/100ml Sandalo Etro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niestety nie wiem jakie są angielskie odpowiedniki - postaram się poszukać w internecie a tymczasem zamieszczam fotki edit na wizażu dziewczyny mają https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=291300 Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-10-14 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A interesuje mnie: Aquolina Chocolovers Aquolina Pink Sugar |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Vanille Noire du Mexique (wanilia z nutą kandyzowanej skórki cytryny z cukrową posypką).Nuty:vanilla, rose, jasmine, iris, tonka bean, bergamot.
Ja znowu spróbuję w powyższej kwestii ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Nevado,wpadły mi w oko za Hypnose Elixir :
Alien 15/30 Angel miniatura Czy jest szanasa na małą odlewkę Coco Mademoiselle perfumy?Chociaż kilka ml??? ![]() Mam jeszcze odlewkę ok.4/5 ml kokosowego zapachu J.Lopez Miami Glow Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-10-14 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nevado... masz tyle cudnych zapachów które bym przygarnęła... z wish'a niestety nic nie mam
![]() Najbardziej: Amouage Eau D'Amouag Petite Cherie ![]() Huere Exquise Caron Fleur de Rocaille Micallef Printemps A także: Serge Lutens Datura Noir Azzaro Blue Charm J.Ch. Brosseau Fleurs D'Ombre Rose Innocent Rock Lancome Magnifique Miracle So Magic Ralph Wild Mat Chocolat Ciekawe czy znajdziesz coś za chociaż 1 ![]() ![]() Ciuszki Cię nie interesują ? Mam nowy płaszczyk Stefanel na wymianę.
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-10-14 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zajrzałam do Ciebie, ale nic nie wpadło mi w oko, może to Etro, ale nie wiem kiedy będę w Douglasie, kompletnie nie pamiętam tego zapachu, Sandalo to bardzo sugestywna nazwa, być może mi się spodoba. Dam znać jak coś będę wiedziała ![]() Cytat:
Przykro mi, ale na razie na nic się nie zdecyduje.Pozdrawiam! Cytat:
![]() Odlewki niestety mnie nie interesują. Na razie nie potrzebuję balsamów. Dziękuję za propozycję. Cytat:
Musiałabyś coś sobie dobrać... Fairlight, tym razem nic ciekawego dla siebie nie znalazłam, ale z tego co pamiętam często robisz dokładki więc będę zaglądać. Dziękuję za propozycję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję za propozycję i pozdrawiam! Kasiu, niestety nic, ale dziękuję za propozycję.
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za coco chanel?
zajrzyj do dwoch watkow ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Witaj - zainteresowały mnie:
Twoje La Maison de la Vanille (cała Trójca), Coco Mademoiselle, jak również Ambra Christiane Celle/Calypso Uciechę sprawi mi, jeśli znajdziesz coś na wymianę w moim wątku. Mam poza nim również 40/50 ml Louve Lutensowej (zapasy). https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Przykro mi, ale niestety nic. Dziękuję za propozycję.
Cytat:
![]() Interesują mnie Lutensy : Douce Amere, Louve oraz Heliotrope. Po za wątkiem mam jeszcze dwa fajne zestawy niszowych perfum E. Coudray Ambre et Vanille 100ml plus 125ml krem/balsam do ciała i Musc et Freesia o takich samych pojemnościach, balsamy/kremy bardzo długo i intensywnie pachną na skórze. Oba zestawy zapakowane w ozdobne, ładne pudła wykładane welurem, są w środku książeczki informacyjne. Masz jakąś propozycję?
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
I ja się cieszę
![]() Pudrowość Coudray Ambre&Vanille bardzo lubię - ogromnie żałuję, że niedawno weszłam już w jej posiadanie: Twój zestaw brzmi znakomicie. Z Twoich zbiorów podjęłabym chętnie prócz tych, które wymieniłam i Angela, i Chocolat Mat, i nawet Apple Pie Demeter ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.