|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
aparat Olympus MJU 820wymieniony!!! witam. mam na wymianę używany aparat Olumpus MJU 820. jego stan to bdb-, jedyną wadą jest bateria, która szybko się rozładowuje, dlatego trzeba kupić nową. oprócz tego wszystko w jak najlepszym porządku. obudowa niezniszczona, nosi normalne ślady użytkowania. aparat nigdy mi nie spadł, ani nie przeżył żadnych innych 'sensacji'. w zestawie jest pudełko, kabel USB, ładowarka, karta pamięci 1GB, płyty z oprogramowaniem, instrukcja (także po polsku) oraz pokrowiec firmy Icam i inny kabel (podejrzewam, że do TV,nigdy go nie używałam). pokrowiec i kartę dokupowałam oddzielnie, ale dorzucę do zestawu w ramach tej baterii. wymieniam go, ponieważ dostałam nowy aparat jako prezent. szczegółowe informacje na temat aparatu są dostępne w internecie. jestem z niego bardzo zadowolona, robi świetne zdjęcia, ma stabilizację obrazu, 5-krotny zoom optyczny, no i jest zgrabny. aparat wymienię najchętniej za jakiś telefon, najlepiej Sony Ericsson. paczkę wysyłam priorytetem, bo wiadomo, to nie jest byle co. przedmiot może zniknąć, bo wystawiłam go także na all. która oferta będzie lepsza ta wygra. ![]() Edytowane przez TwojaKokaina Czas edycji: 2010-12-15 o 13:29 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: aparat Olympus MJU 820
znajdziesz cos u mnie za niego ? oddam wiele!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic.
głównie SE. innych specjalnych życzeń nie ma, chyba że coś wpadnie mi w oczy, ale wolałabym wymienić coś takiego jak aparat na telefon. |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
mam po za watkiem jeszcze takie dwie spodniczki jak nizej:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie ? jakiś kmonkretny model se szukasz? mam w 910i
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
kolor czerwony
stan db ma trochę zdartą z tyłu farbę na dolnych rogach |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
czy do tego jest karta XD? jeśli tak - znjadziesz coś za nią?
edit: widzę, że XD. Znajdziesz coś? Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-12-12 o 22:48 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie /?
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
rozumiem, jakbyś zdecydowala się na coś z kosmetycznego, daj znać.
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-12-13 o 16:25 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
telefon ma jedynie wady wizualne (rysy na wyświetlaczu - ale to normalne, skoro jest dotykowy, kilka rysek na obudowie metalowej), użytkowałam go około 1 roku, ale skonczyla mi sie umowa i wymieniłam na nowy
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
super
ja już skompletowałam sprzęt, mam do telefonu: oryginalne pudełko, ładowarkę, kabel usb, rysik do ekranu, słuchawki, gąbeczki na słuchawki nowe, niestety nie mogę znaleźć instrukcji, chyba nie znajde, skoro nie ma w pudełku, ale to bardzo intuicyjny telefon, więc sobie poradzisz. zauważyłam, że na wyświetlaczu jest folia, więc moze z wyświetlaczem nie jest tak źle, przesyłam zdjęcie całego zestawu. aha i telefon jes bez sim locka. zdjęcia są sprzed chwiliNapisz mi jeszcze jak długo trzyma ta bateria, wiem że muszę kupić nową, ale czy chociaż jakieś zdjęcia da się nim zrobiźć dla tesu ? |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
telefon na baterii trzyma ok. 3 dni (ja w zasadzie tylko gadałam przez niego i smsowałam, nie wiem jak jest przy słuchaniu muzyki z odtwarzacza..pewnie trzyma krócej) Co do wieszania to ja nie zaobserwowałam czegos takiego.
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- no jasne, rozumiem, jeśli się w takim razie zdecydowałaś, to zapraszm na pw w celu omówienia szczegółówy wysyłki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.