|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Telefony blackberry :)../ Blackberry 8707g - warto kupić?
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Przechodząc do tematu,zależy mi żeby użytkowniczki BB się wypowiedziały czy są zadowolone a najlepiej użytkowniczki BlackBerry 8707g. Jestem posiadaczką LG Cookie, i ten telefon to tragedia. Wiesza się, robi naprawde dziwne rzeczy i ogólnie jest do niczego,myślałam że trafiłam na felerny model ale koleżanka która ma też lg cookie tak samo narzeka. Wymieniam go więc na inny,moim marzeniem jest telefon z pełna klawiaturą blackberry a że chwilowo jestem bez pracy nie stać mnie na curve czy bold, chce więc kupić 8707g (w sumie to już prawie kupiłam^^) ale nie znam nikogo kto go ma. Telefon chce głównie do pisania dłuuugich i romantycznych smsów z Tż(rzadko się widujemy.. ![]() będe zadwolona ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- a i mam nadzieje że nie umieściłam wątku w złym miejscu :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Telefony blackberry :)../ Blackberry 8707g - warto kupić?
Ja bym nie kupiła teraz tego telefonu. On jest na rynku już 4 lata, więc stary jak na telefon. Kup sobie lepiej jakąś klasyczną nokię, skoro potrzebujesz telefonu tylko do pisania smsów i dzwonienia. Jak dla mnie ten BB nie ma w sobie niczego!http://www.bazatelefonow.pl/telefon/...ckberry-8707g/ jego wygląd też pozostawia wiele do życzenia. Co się skłoniło do wyboru tego modelu? Możesz go kupić okazyjnie w niskiej cenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja mam BB Curve 8900 i jestem baaardzo zadowolona.
Wygodnie pisze sie smsy, latwo sie polaczyc i korzystac z internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ile możesz wydać na telefon? Będziesz kupować nowy czy używany?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Co do pisania smsów na BlackBerry 8707g, to nie jest to czynność zbyt wygodna.
![]() Po porostu ciężko jest szybko pisać wiadomości, na touch screenie.Zdecydowanie wolę klawiaturę qwerty.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja mialam blackberry bold i byl genialny. ale jezeli nie wykupisz sobie netu to nie warto go miec bo podstawa jest funkcja pocztowa i net
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
O rany, pomyliłam modele BB, wybaczcie.
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, BB o którym pisała autorka, nie ma dotykowego ekranu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
hmm no właśnie mogę go kupić w okazyjnej cenie bo za 160 (tanio jak na bb) i stan idealny, ani jednej ryski itp uzywany więc może z poł roku..:P a net mam w laptopie więc zalezy mi przedewszystkim na wygodnym, częstym pisaniu długich smsów do Tża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
bez sensu mysle miec ten telefon tylko dlatego ze ma qwerty i sie wygodnie pisze
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, ze faktycznie okazyjna cena, co nie zmienia faktu, ze ten model to i tak staroc.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Hmm.. to się teraz zastanawiam poważnie czy go brać :P ale okazyjna cena kusi a stan idealny.. więc chyba zaryzykuje a dotykowy sobie zostawie jak by BB jednak nie spełnił moich oczekiwań
![]() załanczam rzekomą fotkę telefonu z all:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiam nad BB, ale 8700g. Miałam Samsunga b3310 i bardzo mi odpowiadał, ale niestety równie szybko się zepsuł (miałam go może 3 miesiące). Zależy mi głównie na QWERTY, mp3 i łatwym dostępie do internetu. z aparatu i tak nie korzystam, więc nie ubolewam nad jego brakiem. Ale BB jest stricte biurowym telefonem i nie wiem czy jest mi taki potrzebny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
kupilam dzis blackberry 8250 i nie moge odczytywac i pisac smsow bo mam nieskonfigurowana skrzynke sms, jak ja skonfigurowac
![]()
Zapuszczam i dbam o włosy AG ![]() real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.