![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
ostatnia wymiana ,s-m-l tylko sieciówki, uporzadkowane :)
zamkniety prosze nie pisac
nowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post24926900 -Hej dziewczyny ![]() w koncu mam uporzadkowany watek , wszystkie rzeczy na wymiane sa stronie pierwszej . ![]() szybkowatek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post24809638 wishlista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=24839024 #post24839024
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-09 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ostatnia wymiana ,s-m-l tylko sieciówki, uporzadkowane :)
1. tunika . nowa z metka , h&m , Ma piekny wiosenny kolor. rozmiar 38 ( miesci wieksze jak i male L bo jest dosc luzna )
2.spódniczka ,F&F nowa z metka , miala byc na sylwestra ale ostatecznie kupilam sukienke wiec to zostalo nieuzywane . jest w ksztalcie tulipana , czarna z srebrnymi naszyciami, ktore na zywo nie sa polyskuace ani nachalne ja na zdjeciu ( światlo ) 3. spodnie w stylu alladynek , z tym ze nie zawerzaja sie na nogawkach sa raczej cale proste .kaapahl . PAS: od poczatli do konca biodra 37cm dlugosc spodni 96 szer nogawki przy udach:21 szerokosc nogawek ;16 cm 4. sliczna bluzeczka , oddam ja za cos naprawde fajnego bo kosztowala bardzo duzo i jest 100% jedwabiu . ZARA 38. miesci S jak i L 5-sukienka , szara goraa , zweżana w talii , czarny dol .lekko rozkloszowany . z fajnymi kieszonkami . bedzie dobra na 36 jak i 38 i 40
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-05 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1-sukienka , szara , z ozdobnym dekoldem , 38
2-koszulka , ktory ma wbudowany sweter , sciagana na talii. bardzo fjny efekt , świetna na wiosne .38, nieuzywana . 3- sukienka w stylu top shop . trzykolorowa , góra sklada sie z dopasowanej bokserki ii fajny rozkloszowany dól , ma sztywny material na dole dzieki czemu nie przylega do ciala tylko fajnii odstaje . miala wbudowane na bokach po obu stronach wiazania , ktorr obcielam bo zbyt chaotycznie wygladaly . UWAGA ! Znalazlam przed chwila malutka dziureczke z tylu sukienki jest ona niewidoczna prawie ma okolo 2 mm , pewnie to sprawka mojego kota ![]() 4. zwykla szara sukienka -tulipan . lub jak kto woli -tunika ![]() Ma miejsce na pasek w talii . 38 5.kombinezon w kwiaty ,h&m ,38 , stan idealny , mialam na sobie tylko pare razy
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-05 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
-chabrowa sukienka , z zamkiem , z przodu ma na dole dwie kieszonki , new look , z metkami nowa . na metc -WYMIENIONA
L ale celowo kupilam wieksza bo swietnie wyglada jako luzna sukienka , pasuje idealnie na 38 . na 36 tez bedzie fajne jako luzna sukienka /tunika. - tej rzeczy nie udalo mi sie uchwycic ![]() nigdy nie zalozylam , house M - Kamizelka , brazowo-szara , ma guziki na ramieniach jak i z przodu . - śliczna bluzeczka ktora takze nie udalo sie dobrze sfotografowac ![]() - bluzka , kremowa w zlote groszki , na pelno falbanek . 36 na metce ale w rzeczywisctosc pasuje takze świetnie na 38 wymienione - granatowa chanelka , ma dlugie lancuszki , marks& spencer , przepraszam ze cala w bialych włoskach , ale moja kotka uwielbia zamieszanie wiec lezala na torbie ;P - wycofalam z wymiany -koszulko-tunika , ze zwiewnego materialu , w kwiaty , na guziki kolnierz stójka , 38 - WYMIENIONA , brak zdjecia
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-10 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
- spodniczka , rewelacyjnie wyglada z czarnymi botkami i ramoneska .w rzeczywiscoci jest ciemniejsza niz na zdjeciach , ma intensywny czerwony kolor .
-sukienka , trojkolorowa , h&m -sukienka , w geometryczne wzory , na zywo ciemniejsza -koszula w lączke , nietrafiony prezent , jest na mnie za ciut za mala , na S bedzie idealna -sukienka , lub jak kto woli tunika ;P czarno -biala , chyba h&m i oczywiście z wloskami kota , troche zakurzona bo lezala nad szafa w kartonach dla nienoszonych rzeczy . UWAGA ! sukienke ma wade , dwie malutkie dziurki z przodu po pazurach kota ![]()
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-05 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
- bufki , paski , h&m , rozmiar S , nigdy nie załozylam .wymiienione
- zwiewna bluzeczka na ramiaczkach , świetna pod kardigany , w rzeczywistosci ma bardzo wesoly filetowy kolor , w kokardki , ozdobny dekold delikatnymi falbankami . -tshirt z nadrukiem , czarno bialy .M , calliope -biale spodenki z wysokim stanem , ma intensywnie niebiesko-zielone guziki . 34 szerokosc na samej gorze w okolicach talii okolice bioder 40-41 zalezy w jakim miejscu liczymy dlugosc calkowita .40.5 szerokosc nogawki : jakies 26 cm . maja rozmiar na metce S jednak sa elastyczne i jak widac na zdjeciu pomieszcza tez M ![]() - śliczna kremowa bluzeczka , ma na dekolcie fajna koronke , 36-38 . -bluzka z bufkami , pudrowy róż , rozmiar M , ale tez dobrze lezy na s . nigdy jej nie zalozylam - jest nowa ![]() -bufki , zara , 38 , nigdy nie zakladana , na zywo o wiele faniejszy kolor , wina flesha :/ troszeczke pognieciona ![]() - urocza wiosenna bluzeczka , 38 , stan idealny ma malitka wade ktora jest niewidoczna przy noszeniu , wiazana na kokardke pod szyja , wymieniona
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-12-21 o 00:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
-kamizelk , z fredzlami , latwo jej nie oddam
![]() -chabrowa zostala opisana . -buty -te na obcasie , uzywane hmm kilka razy na egzaminy , co zreszta widac ![]() - buty z czarnym czubkiem , wkladka wew. 24,5 , h&m -wymienione -buty na slomianym koturnie , nowe , z metka , rozmiar 39 , ale nadaje sie dla 38 -szpilki czarno czerwone , mialam je tylk raz na sylwestra . 39 rozmiar . danija -szpilko-sandalki , wiazane na kostce , wezowa skora , przy palcach dwa paski z krysztalkami . -sukienka, tuipan , z zsuwakiem , zalozona tylko na egzaminy . stan idealny , kappahl -Bluzka z bufkami , bershka , ma bardzo ladne bufki nie takie "sterczace na bok" ;D tylko takie stojace do gory . ma ladny pudrowo rozowy kolor-wymienione na metce jest M . ale ja na mnie jest bardzo obciskla , wiec pewnie na S bedzie idealnie , choc jesli ktos lubi ubrania blisko ciala to na M tez bedzie super , ja wole jednak szrsze rzeczy wiec wymieniam ![]() -rajstopkowe leginsi ,kolejny nieudany zakup strasznie pogrubiaja moje i tak grube nogi ![]()
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-10 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
- urocza zwiewna bluzeczka , w kolorowe groszki , wiazana na sznurek na talii ma piekne rekawy ,delikatny zabot ( ? )czy falbanki . widac na zdjeciu , rowniez 36-38
-pasek na talie , h&m , nieuzywany , nie pasuje mi kolorystycznie -gladiatorki , 39 , ale na 38 tez beda dobre -sweter szary , motyw skora weza , 36-38 -wielka chusta , panterka , h&m , stan idalny , jest tak ogromna ze mozna nia zrobic pod szyja wielki komin ![]() -urocza bluzeczka , bardzo efektowne ramiaczka , ma z przodu guziki , na zywo jest przepiekna . ma rozmiar S ,ale M tez sie zmiesci ![]() -czerwony kardigan , stradivarius S ,
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-08 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
nowa dokladka
![]() 1.opaska z pereklami , kappahl , nieuzywan a, nietrafiony prezent od mamy ![]() 2.pasek czerwony na talie , nieuzywany , nie pasuje mi kolorystycznie h&m -w poscie wyzej !! 3. koszulka w kratke , ma piekne guziki z masa perlowa , swietnie wyglada z dzinsami 4-grube leginsy , nosilam je nawet same bez potrzeby 'Zaktywania tylu " ![]() ![]() 5-spodnie bershka , maja piekny jasny kolor ktory supr wyglada z pastelowymi kolorami oraz z purowym rozem ![]() ![]() ![]() 6-sukienko- bardzo dluga tunika , z ozobnymi ramionami , nie moglan zlapac jej kolory na zdjeciach ![]() szerokosc 50 , ma material rozciagliwy 7- kardinago-blazer ![]() 8.spodnie . 38 rurki , z bardzo dobrego jeansu . fajne przetarcia , PS. MAM W SZAFIE MNOSTWO SPODNI , JESLI KTOS CZYMS JEST ZAINTERESOWANY PISAC :p chetnie je wymienie , oprocz moich alladynek ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-02-06 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos za buty, pierwsza i trzecia para?
moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post24656970 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
hej interesują mnie te rzeczy :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1296519181 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1296519866 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1296520051 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1296520632 wsumie na spódniczce i bluzce z bufkami mi zależy najbardziej .. przeglądnij mój wątek bardzo uważnie mam pomieszane rzeczy na początku są te, które oddam bardzo łatwo, większość sportowe więc mogą Ci się nie spodobać ciekawsze rzeczy dopiero niżej znajdziesz więc nie oceniaj moich ciuchów po zobaczeniu pierwszego postu ; ) Proszę przejrzyj uważnie ; ) Czekam na odpowiedź ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
okej przejrze bardzo uwaznie
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
cos za
2.spódniczka ,F&F nowa z metka , miala byc na sylwestra ale ostatecznie kupilam sukienke wiec to zostalo nieuzywane . jest w ksztalcie tulipana , czarna z srebrnymi naszyciami, ktore na zywo nie sa polyskuace ani nachalne ja na zdjeciu ( światlo ) -chabrowa sukienka , z zamkiem , z przodu ma na dole dwie kieszonki , new look , z metkami nowa [jaki rozmiar?] - granatowa chanelka , ma dlugie lancuszki , marks& spencer , przepraszam ze cala w bialych włoskach , ale moja kotka uwielbia zamieszanie wiec lezala na torbie ;P -sukienka , lub jak kto woli tunika ;P czarno -biala , chyba h&m i oczywiście z wloskami kota , troche zakurzona bo lezala nad szafa w kartonach dla nienoszonych rzeczy . [jaki rozmiar?] -sukienka , trojkolorowa , h&m [jaki rozmiar?] - bufki , paski , h&m , rozmiar S , nigdy nie załozylam . -zwiewna bluzeczka na ramiaczkach , świetna pod kardigany , w rzeczywistosci ma bardzo wesoly filetowy kolor , w kokardki , ozdobny dekold delikatnymi falbankami . - buty z czarnym czubkiem , 38 , h&m -buty na slomianym koturnie , nowe , z metka , rozmiar 39 , ale nadaje sie dla 38 mam ew. troszke rzeczy po za watkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 93% pozyt.
|
Cos u mnie za:
spodnie w stylu alladynek , z tym ze nie zawerzaja sie na nogawkach sa raczej cale proste .kaapahl .38 sukienka , trojkolorowa , h&m sukienka , lub jak kto woli tunika ;P czarno -biala , chyba h&m tshirt z nadrukiem , czarno bialy . |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,ja chętnie przyjmę sukienkę/tunikę? szarą (z trzeciego postu) i jeszcze ewentualnie - jakbyś coś znalazła,trójkolorową H&M
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283724 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 Jeśli nic w moich wątkach nie znajdziesz,to napisz - zaproponuję Ci coś spoza nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1296519574
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za
tunika . nowa z metka , h&m , Ma piekny wiosenny kolor. rozmiar 38 chabrowa sukienka , z zamkiem , z przodu ma na dole dwie kieszonki , new look , z metkami nowa sukienka , lub jak kto woli tunika ;P czarno -biala , chyba h&m i oczywiście z wloskami kota , troche zakurzona bo lezala nad szafa w kartonach dla nienoszonych rzeczy . bufki , paski , h&m , rozmiar S , nigdy nie załozylam . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
zwykla szara sukienka -tulipan .
cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za - granatowa chanelka , ma dlugie lancuszki , marks& spencer , przepraszam ze cala w bialych włoskach , ale moja kotka uwielbia zamieszanie wiec lezala na torbie ;P i sukienkę w paski
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
- szara sukienka z ozdobnym dekoldem
- pasiak h&m Coś u mnie?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś za
- bufki , paski , h&m , rozmiar S , nigdy nie załozylam ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
1-sukienka , szara , z ozdobnym dekoldem , 38 tshirt z nadrukiem , czarno bialy . ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś za bluzkę ze sweterkiem? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1296519574 właśnie takiej bluzki szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej, może coś za kamizelkę i alladynki?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.