![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mnóstwo NOWOŚCI = częste dokładki -> ZAPRASZAM:)NIEAKTUALNY !!! Zakładam nowy wątek, ponieważ w tamtym większość rzeczy wymieniłam i zaczęło brakować mi miejsca na dokładki... 15 zasad udanej wymianki ![]() 1. nie odmieniam się i NIE ROBIĘ ZDJĘĆ NA SOBIE - NIE MAM NA TO CZASU 2. proszę dobrze czytać opisy, pytać, sprawdzać wymiary, żeby wszystko było jasne 3. preferuję wymianki większe ze względu na niemałe koszty wysyłki ![]() 4. pierwsza mogę wysłać osobie, która ma znacznie więcej przekupek niż ja - tak około 10 więcej 5. pierwsze do mnie wysyłają osoby, które mają mniej niż 10 przekupek lub więcej niż jednego negatywa 6. posiadam konto również na innym portalu, więc coś może po prostu nagle stąd "zniknąć" 7. rzeczy wymienione usuwam 8. nawet, jeśli coś Ci się nie spodoba, napisz chociażby to "nic" - nie ignoruj mnie... 9. preferuję kulturalne wymianki, negocjacje itp ![]() 10. nie siedzę na wizażu 24/7, proszę o wyrozumiałość 11. niektóre rzeczy są dla mnie cenne, bo np dużo kosztowały i w takim przypadku raczej nie wyślę pierwsza, bo wizja oszustwa mnie przeraża... Ale jeśli mimo wszystko ktoś mnie oszuka - ZGŁASZAM NA POLICJĘ!!! nie będę tolerować żadnych oszustw....bądźmy uczciwe ![]() 12. Jeśli rezygnujesz - NAPISZ!!! Ja szanuję Twój czas - Ty szanuj mój!!! 13. w związku z obserwowanymi tutaj zachowaniami, wprowadzam nową zasadę:P też będę wredna:P nie lubię jak mnie ktoś ignoruje, lub jeśli z kimś piszę, staram się, poświęcam swój czas, żeby zrobić dodatkowe zdjęcie lub coś pomierzyć, po czym ktoś się nawet nie odezwie!!! takie osoby, jeśli pózniej coś im się u mnie spodoba - BĘDĘ TRAKTOWAĆ TAK SAMO JAK MNIE POTRAKTOWAŁY WCZEŚNIEJ! :P Ahaa i bardzo ważne na sam koniec: 14. jeśli się z kimś już wstępnie umówię lub wymienię, a dopiero wtedy zobaczę (lub co gorsza nie zobaczę i wyślę i dopiero Ty zobaczysz) jakąś wadę, proszę poinformuj mnie o tym, nie wystawiaj pochopnie negatywnej opinii! Staram się zawsze solidnie wszystko przejrzeć, ale jestem tylko człowiekiem, może się zdarzyć, że coś przeoczę ![]() Jak mi się coś przypomni, to dopiszę ![]() 15 zasada
![]() Wymieniam się TYLKO za wish: Proszę nie ignoruj tego https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post24779638 RZECZY NA 1 i 2 STRONIE!!! Przepraszam, że nie mam podpisanych ciuszków ![]() ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-03-10 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mnóstwo NOWOŚCI = częste dokładki -> ZAPRASZAM:)
PRZECZYTAJ!!!
Rzeczy z tego postu wymienię TYLKO za coś równie wartościowego. Jeśli nic takiego nie masz - i od razu zaznaczam, że ciuszki mnie raczej nie interesują, bo zakładam sklep i mam ich wystarczająco dużo ![]() ![]() Będę BARDZO wybredna!!! 1. -4. Przepiękny strój kąpielowy, MOTYL ![]() NOWY, ale...od nowości cekiny nie są białe, tylko takie hmm kremowe i ma małe zaciągnięcie, widoczne na ostatnim zdjęciu. Mimo wszystko nie wiem jeszcze czy chcę oddać ![]() ![]() rozmiar uniwersalny, myślę, że od XS do M, może L.... z tyłu jest wiązane i wygląda to bardzo efektownie, ślicznie się błyszczy ![]() 5. - 6. Bluzka z twarzą i z kokardkami na plecach S NOWA kosztowała prawie 10 funtów, więc za coś o podobnej wartości ![]() jeszcze nie wiem czy chcę ją oddać, można kusić ![]() rezerwacja NIE MA 7. - 8. Router Belkin NOWY, jedynie wyjęty z opakowania i sprawdzony - działa nie jest mi potrzebny... NIE MA SPRZEDANY NA INNYM PORTALU 7. - 8. Cudny płaszczyk Vicky Smith London myślę, będzie dobry na S/M, ja noszę Xs/S i jest niestety trochę za szeroki ![]() ![]() był czyszczony w pralni chemicznej oddam za coś meeega - był bardzo drogi... nie posiadam paska do niego...ale można dać jakikolwiek inny 9. - 10. Piękna sukienka w kwiaty F&F - NOWA rozmiar ok40 Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-02-15 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
PRZECZYTAJ!!!
Rzeczy z tego postu wymienię TYLKO za coś równie wartościowego. Jeśli nic takiego nie masz - i od razu zaznaczam, że ciuszki mnie raczej nie interesują, bo zakładam sklep i mam ich wystarczająco dużo ![]() ![]() Będę BARDZO wybredna!!! 1. - 3. Śliczna zimówka z cieplutkim misiem, z metki XL, ale t zdecydowanie S/M/może i L, ma małe przybrudzenia, w razie czego postaram się je usunąć, była droga, więc za kilka rzeczy lub za coś extra 4. - 7. Ponczo ASOS NOWE było bardzo drogie a nawet ani razu nie założyłam...nie mój gust jednak ![]() ma śliczne pomponiki całe wysadzane cekinami + dodatkowe cekiny i nitka na wszelki wypadek Za coś bardzo, oj bardzo mega ![]() 8. - 10. Torebeczka LV z monogramami nie oryginał ma śliczną kłódeczkę ![]() oddam również za coś baaaaaardzo mega Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-14 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
PRZECZYTAJ!!!
Rzeczy z tego postu wymienię TYLKO za coś równie wartościowego. Jeśli nic takiego nie masz - i od razu zaznaczam, że ciuszki mnie raczej nie interesują, bo zakładam sklep i mam ich wystarczająco dużo ![]() ![]() Będę BARDZO wybredna!!! 1. - 3.Tulipan zip! Asos rozmiar 38/40 Nowa wymiary na zdjęciu - przepraszam, że napisane tak byle jak ![]() ![]() ![]() 4. 8. LV duży kuferek stan jak na zdjęciach TOREBKA MA URWANE USZY - NIESTETY JESTEM POZA DOMEM NIEMALŻE OD 7 DO 21 WIĘC NIE MAM CZASU SIĘ TYM ZAJĄĆ... wymiary: długość - 30cm szerokość - 17cm wysokość - 22cm mierzone na zewnątrz torebki 9. - 10. Piękna sukienka floral, szyta na zamówienie mega bufki w groszki i kwiaty, rozmiar od 38 do ok. 42 Nowa Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-20 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
PRZECZYTAJ!!!
Rzeczy z tego postu wymienię TYLKO za coś równie wartościowego. Jeśli nic takiego nie masz - i od razu zaznaczam, że ciuszki mnie raczej nie interesują, bo zakładam sklep i mam ich wystarczająco dużo ![]() ![]() Będę BARDZO wybredna!!! 1. - 2. Szpileczki. Ubrane tylko na maturę ![]() rozmiar 36 3. Kozaki zimowe podobno skóra naturalna - tak powiedziała pani w sklepie rozmiar 36/37 ubrane zaledwie 2 razy, bo cisną mnie w kostkę ![]() oddam za coś o podobnej wartości, bo zapłaciłam za nie prawie 200zł ocieplane! 4. - 7. Platformy Atmosphere przepiękne ![]() rozmiar 39 długość wkładki ok. 25,5cm na jednym buciku troszkę wyszły włoski, nie wiem, może da się z tym coś zrobić, ale nie jest to jakoś szczególnie widoczne przy noszeniu, ciężko na zdjęciu ująć ![]() poza tym kilka rysek i zadrapane szpilki, co widać na zdjęciu Mimo to buty były baaaardzo drogie i oddam JEDYNIE za coś baaardzo ![]() 8. - 9. Platformy Dorothy Perkins rozmiar 7 / 40 jedynie spód i platforma ciut podrapane Przepraszam za mojego włosa na zdjęciu ![]() 10. Buciki Atmosphere są cudne ![]() niestety na mnie są ciut za duże i spadają mi z nogi ![]() ubrane tylko raz na trasie z samochodu do kościoła ![]() ![]() rozmiar 36 Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-02-10 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
PRZECZYTAJ!!!
Rzeczy z tego postu wymienię TYLKO za coś równie wartościowego. Jeśli nic takiego nie masz - i od razu zaznaczam, że ciuszki mnie raczej nie interesują, bo zakładam sklep i mam ich wystarczająco dużo ![]() ![]() Będę BARDZO wybredna!!! 1. - 4. Workers Boots firmy Walker!!! podobno SKÓRA NATURALNA!! rozmiar ok 40 - w razie czego dokładnie zmierzę troszkę porysowane świetnie zrobione! NIE MA 5. - 8. Karmelkowe kozaczki rozmiar 37 9. - 10. Kozaczki na platformie rozmiar 35/36 Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-29 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Przy tych rzeczach również będę marudzić:P
Troszkę mniej niż przy tamtych ![]() 1. Platformy Atmosphere długość wkładki - ok. 25,5cm 2. -3. Butki The Paul Gerrard są jak nowe, ciut zdarte szpileczki z tyłu - widać na zdjęciu no i jedynie fleki do wymiany ![]() rozmiar 39 długość wkładki ok. 25,3cm jak wyżej - oddam za coś fajnego, bo były drogie 4. Sukienka Bandażowa rozmiar 38/40 nowa 5. - 6. Mini Denim rozmiar 36 nowa 7. Spódniczka Bandażowa stan idealny - jak nowa rozmiar 38/40 8. - 9. Przepiękny tulipan ![]() jest cudny, NOWY!!! był bardzo drogi a na mnie jest za duży i leży niepotrzebnie ![]() za coś super MEGA 10. Króciutka mini rozmiar 36/38/40 Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-03 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Troszkę mniej niż przy tamtych ![]() 1. - 2. Białe skinny S/36 NOWE! łatwo nie oddam, były drogie a tylko je przymierzyłam...:rolleyes : 3. Brązowe rurki NOWE 36/S 4. - 5. Fioletowe rurki z brokatowym napisem z tyłu i ośmiornicą ![]() 36/S pas- 36cm x2 długość - 96cm udo - 23cm x2 biodra na wysokości końca zamka - 43cm 6. - 8. Czarne rurki zip 36/S pas - 34 - 37cm x2 długość - 94cm udo -23cm x2 biodra na wysokości końca zamka- 42cm NOWE!! za coś mega, bo były drogie niestety na mnie za krótkie ![]() bardzo miły materiał w dotyku NIE MA 9. - 10. NOWE rybaczki jeansowe z efektownymi wstawkami niestety mama się w nie nie mieści i leżą w szafie były bardzo drogie ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-04 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Troszkę mniej niż przy tamtych ![]() 1. -2.Wet Looki New Look stan idealny - jak nowe rozmiar 42/44 i być może 46 (na 40 mogą być za szerokie) NIE MA 3. Wet Looki Atmosphere z metki 38, ale spokojnie 34/36/38 NOWE tylko przymierzone 4. - 5. Pikowana kurteczka Next S/36 w środku troszkę naddarta 6. Jeansowa kurteczka S/M fajnie się marszczy jak się ubierze, na mnie troszkę za szeroka rękawki 3/4 7. Czapka z pomponem i warkoczami ![]() 8. Pur Blanca Blush - tylko za inne perfumy, bo to perfuma koleżanki i mnie o to prosiła.... 10. Pas na talię z ćwiekami mam z wymiany, ale na mnie jest za szeroki nowy - NIE MA Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-02-10 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Troszkę mniej niż przy tamtych ![]() 1. - 2. Ubranko dla pieska typu york myślałam, że mój w to wejdzie, ale jednak nie ![]() nowe - próbowałam przymierzyć na mojego zwierzaka ![]() 3. - 4. Portfel Avon może slużyć jako kopertówka nowy 5. - 6. Sweterek zdobiony koralikami pod szyją zwężony na XS/S NIE MA 7. - 9. Sweterek waterfall piękny ![]() jedynie przymierzony a więc NOWY będzie dobry na S/M/L -NIE MA 10. Żółta torebeczka worek chyba Atmo, ale nie jestem pewna wyprana, mało używana Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-02-10 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Troszkę mniej niż przy tamtych ![]() 1. Bluzeczka wiązana pod biustem na kokardkę S/M 2. Bluzeczka we flamingi ![]() S 3. -4. Koszulka ROCK, cały napis i krzyż cudnie się mieni ![]() ![]() ![]() długość - 48cm szerokość - 41cm 5. - 6.Dłuższa tuba chyba Atmo ma dziurkę rozmiar chyba 38/40 7. -8 . Koszula w kratkę DIY XS rękawki power shoulder!!! mega bufki!!! oddam za coś mega, bo nie wiem czy sobie nie zostawię... 9. Bluzeczka pudrowa zawiązywana rozmiar 38 nowa 10. Żółta bokserka Atmosphere z twarzą S/M (z metki chyba M) ubrana z 2 razy i wyprana Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-08 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Troszkę mniej niż przy tamtych ![]() 1. 6.Cuuuudna cała wysadzana cekinami tuniko - sukienka River Island rozmiar z metki 36 brakuje nielicznych cekinków, ale i tak oddam za coś mega!!!! więcej zdjęć dla zainteresowanych 7. - 8. Mega gorset Secret Possesions jest cudny ![]() ![]() ![]() ale mam podobny ![]() brakuje sznureczka, ale niekoniecznie trzeba go dawać ma piękne falbanki 36B euro 80B NIE MA 9 . -10. Gorset wyszczuplający nowy chyba XXL nie ma Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-03-13 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Body
S NOWE NIE MA 2. Dwustronny 3. Stanik z falbankami Secret Possessions rozmiar z metki euro 75C stan bardzo dobry od wewnątrz troszkę skulkowany ![]() 4. Góra od stroju nie ma metki, ale to bardzo mały rozmiar, na miseczkę A 5. -6. Sexi koszulka ![]() 7. Nowy błyszczący zielony komplecik ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-03-13 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1. Piękny kwiatowy
wiązany na szyję M 2. - 3. Dwuczęściowy - NIE MA Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-08 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Przy tych rzeczach nie będę wybredna, a niektóre mogę dorzucić jako drobiazg do większej wymianki lub do "wyrównania" wymianki
![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-08 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Przy tych rzeczach nie będę wybredna, a niektóre mogę dorzucić jako drobiazg do większej wymianki lub do "wyrównania" wymianki
![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-08 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-09 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
miejsce
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-09 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
miejsce
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-09 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
miejsce
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-09 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1. Koszulka Adidas - NIE MA
2. Bokserka Bershka, S/M 3. Bokserka Atmo rozmiar 12/14 ma słodkie guziczki ![]() 4. Bokserka szara Atmosphere 36-38 długość - 53,5cm szerokość - 34cm rozciąga się! NIE MA 5. Brązowa XS/S 6. - 7. Brązowa koszulka na guziczki S 8. Bluzeczka na szelkach w róże New Look S 9. - 10. koszula Desperadosa S nie ma 11. Świetna koszulka z pszczółką ![]() super motyw z tyłu NOWA XS - za coś fajnego NIE MA Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-03-13 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1. Koszulka Adidas
stan - bardzo dobry (minus, bo miałam kilka razy na sobie) S/M 2. Koszulka Bacardi Breezer - słynny "napój" ![]() stan bardzo dobry S 3. Biała bluzeczka stan idealny - nie pamiętam czy kiedykolwiek miałam ją na sobie S/M 4. - 5. Bluzeczka floral z kieszonkami stan idealny rozmiarówka dziecinna, ale na XS będzie 6.-7. Koszulka z napisem stan idealny S 8. Czarne bolerko stan idealny rozmiar 40 brak guzika 9. Bluzeczka z twarzą stan idealny S 10. Bluzeczka floral stan idealny S/M NIE MA Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-02-10 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
1. Koszula House
stan -bdb (minus, bo miałam ją kilka razy na sobie) S 2. Różowa kopertowa stan dobry (miałam kilkanaście razy na sobie) S 3.-4. Koszula z krótkim rękawem Redial XS/S mam z wymiany, ale tylko ją przymierzyłam, jest za wąska ![]() 5. Plażowa NOWA S 6. Koszula jeansowa dłuższa chyba S/M stan idealny 7. Koszula z Monroe M NOWA 8. Koszula floral ślicznie wiązana S/M NOWA 9. - 10. Efektownie wiązana elegancka bluzeczka S/M Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-04 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1. Bokserka z napisem
S stan dobry 2. Tunika w motyle NOWA S NIE MA 3. Bluzeczka w kwiaty stan idealny S/M 4. Pomarańczowa bluzeczka wiązana S/M NOWA 5. Long w paski S stan idealny 6. Bluzeczka z podwijanymi rękawkami S stan bardzo dobry 7. Koszula z kołnierzykiem S/M stan idealny 8. Koszula Reporter S/M stan dobry 9.-10. Long Denim acid wash stan idealny S -REZERWACJA Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-02-10 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1.-2. Long marszczony
Dorothy Perkins S NOWA 3. Carmen marszczona żywe kolory, bardzo nasycone NOWA uniwersalny 4. Bluza w serduszka S stan dobry 5.-6, Bokserka siateczkowa XS/S NOWA 7. -8. Tunika H&M M/L NOWA 9.-10. Top Adidas XS stan dobry Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-04 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1. - 2.
Cuuudna bombka AMISU rozmiar z metki 38, na 40 myślę, że też by była stan idealny - będę wybredna 3.-4.. Koszula z czaszką ![]() XS/S stan idealny 5.-6. Bluzeczka z kokardą z działu dziecinnego, ale na Xs powinna być NOWA 7. Koszulka z żabą ![]() S stan bardzo dobry 8. Bluzeczka zielona stan idealny S/M 9.-10. Żółta bluzeczka M chyba ma małą dziurkę Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-04 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
1. Koszula Tally Weijl
S stan dobry 2. Biały sweterek z rękawami 3/4 i kołnierzem stan bardzo dobry S 3. Bluza Republic stan dobry S/M 4. Bluza Diesel S stan bardzo dobry 5.-6. Bluza House XS stan dobry 7. Bluza z kapturkiem stan idealny XS/S 8. Bluza z naszywkami NOWA S 9. Krótki kardigan, rękawy 3/4 NEXT stan idealny XS/S 10. Bluza Ibiza S/M stan bardzo dobry Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-04 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
1. -2 Czerwona koszula z żabotem
S/M stan dobry bez korali! 3.-4. Sweterek z koralikami DIY S stan idealny NIE MA 5.=6. Bluza G-star chyba M ma chyba małą plamkę 7. Katana koszulowa błyszcząca nowa S/M 8. katanka ze wstawkami przecierana S nowa 9. Koszula w paski stan idealny XS/S 10. Sweterek łososiowy S/M stan idealny Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-02-10 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
1. i 9. (nie chcą się inaczej zdjęcia wstawić:/)
Bluza w panterkę chyba M stan dobry+ 2.-3. Koszula ZARA S stan idealny 4.-5. Koszula chyba Atmosphere, ale nie pamiętam... S/M nowa 6. Boyfriend blazer stan dobry chyba S/M 7. - 8. Melanżowy sweterek, rękawy 3/4 NOWY S/M 10. Bluza Pucca S/M nowa Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2011-01-04 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
1. Pasiak z błyszczącą nitką
S/M 2. Rękawki H&M S NOWE 3. Bluza Reporter - trochę zmechacona S 4. Różowy kardigan S zmechacony - mogę "przejechać" maszynką ![]() 5. Różowa koszulowa bluzeczka XS 6. Sweterek w serek - za coś fajnego XS/S 7. Zielona River Island S 8. Oliwkowa DEEP S 9. Pasiak ZARA z metki chyba 40, ale zdecydowanie S/M 10. Pasiak dłuższy NOWY M/L Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-12-30 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.