|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
czy można mieszać?
Witam. Może pisze nie tu gdzie trzeba, ale nie jestem obeznana w tym forum. Mam taki problem, od pewnego czasu chce schudnąć. przy wzroście 165cm waże 100kg i jestem załamana. Wszystko przez ciąże w której przytyłam 40kg. Bardzo chce schudnąć. Chodzę na siłownie i aerobik. Chce zacząc brać tabletki wspomagające odchudzanie i tu moje pytanie czy wie ktos może czy można brać równocześnie meridie 15mg z formoline l112. a jak nie to który lek jest lepszy? Proszę o podpowiedź
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy można mieszać?
Powiem Ci tyle, że brałam większość tabletek wspomagających odchudzanie, ale żadne nie dały dobrego rezultatu. Radziłabym Ci najlepiej pójść do dietetyka, który ułoży dla Ciebie odpowiednią dietę (oczywiście nie na zasadzie jedna marchewka dziennie
) i ona wraz z ćwiczeniami powinna dać najlepsze efekty - tak poradziło sobie z nadwagą dwóch moich znajomych i na prawdę mają teraz świetną figurkę. Ja niestety nadal się męczę, bo nie potrafię żyć wg określonej diety :/Powodzenia Ci życzę
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
w Stanach Zjednoczonych na jesieni były robione badania tych wszystkich suplementów niby wspomagających odchudzanie i one mają tylko i wyłącznie działanie psychologiczne żadne cuda na patyku nie spalą tłuszczu niestety trzeba to zrobić samemu
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw uloz sensowna diete, zacznij cwiczyc i dopiero gdy wyczerpiesz te mozliwosci, to mysl o czyms wiecej. A takich srodkow to nie bierz bez nadzoru lekarza i/lub dietetyka
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
dieta indywidualna ułożona dla Ciebie przez dietetyka i ogrom samozaparcia i efekt będzie. daruj sobie te środki wspomagające, szkoda kasy.
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

) i ona wraz z ćwiczeniami powinna dać najlepsze efekty - tak poradziło sobie z nadwagą dwóch moich znajomych i na prawdę mają teraz świetną figurkę. Ja niestety nadal się męczę, bo nie potrafię żyć wg określonej diety :/
59 58 57 56 55 
Najpierw uloz sensowna diete, zacznij cwiczyc i dopiero gdy wyczerpiesz te mozliwosci, to mysl o czyms wiecej.