![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
wymianka u zuuzx3: ubrania, ró¿no¶ci, ksi±¿kiDOK£ADKA NA DOLE 1 STRONY. POSTY: 23 I 25. WITAJCIE U ZUUZX3 ![]() Kilka s³ów ode mnie: 1. Jestem z Krakowa, je¶li kto¶ tak¿e pochodzi z tego miasta to przy wymianie jestem za osobistym odbiorem. Aczkolwiek je¶li chodzi o wysy³kê to list polecony. 2. Wysy³am czyste ubrania, po praniu i na to samo liczê z drugiej strony ![]() 3. Opisujê ka¿dy ubiór, podajê jego stan zu¿ycia i wady (je¶li s±). 4. Kiedy pojawi siê propozycja CO¦ za CO¦, a ja nie znajdê u Was niczego, to informujê o tym pisz±c "nic". Równie¿ o to proszê z Waszej strony ![]() 5. To jest mój jedyny w±tek i tutaj bêdzie wszystko wystawiane. 6. Jestem otwarta na wszelkie propozycje i pro¶by, np. dodatkowe zdjêcia. CZEGO SZUKAM? (miêdzy innymi) - sweterek na guziczki modny (rozmiar S lub M), - getry (legginsy) czarne rozmiar L, - ³adne baleriny rozmiar 39/40, - ciekawe bluzy, - zale¿y te¿ co mi wpadnie w oko ![]() Jak na razie tyle, bêdê edytowa³a. Edytowane przez zuuzx3 Czas edycji: 2010-12-03 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wymianka u zuuzx3 <3
NA CZAS TEJ AWARII DAJÊ KOLA¯E ZDJÊÆ UBRAÑ, ¯EBYM MOG£A DALEJ PROWADZIÆ SPRAWNIE WYMIANKÊ.
1.D³uga bluzka z Terranovy, du¿y dekolt, rozmiar M, stan bardzo dobry, wrêcz idealny, poniewa¿ nosi³am tê bluzkê raz, albo dwa. brak -> piosenkarka85 2. Bluzka, nie pamiêtam gdzie j± kupowa³am, bo by³o to bardzo dawno, stan dobry. Rozmiar S. 3. Bluza ró¿owa w serduszka, stan bardzo dobry, zamek w kszta³cie serca (z którego farba zesz³a, ale nie rzuca siê w oko), rozmiar L, tak¿e kupowana w sklepie Terranova. Jest w wyrazistym ró¿owym kolorze, nie widaæ tego na zdjêciu, bo s³aba jako¶æ. 4. Ksi±¿ka, pt. "N@pisz do mnie". Opis: Historia mi³osna Emmi i Leo. Oboje w po³owie trzydziestki. On jest pracownikiem uniwersytetu. Ona projektuje strony graficzne. Pewnego dnia przez b³±d w adresie mail Emmi l±duje w skrzynce Leo. Sytuacja powtarza siê, wreszcie za którym¶ razem Leo reaguje. Wkrótce z tego przypadkowego kontaktu "przez klawiaturê" rozwija siê o¿ywiony, efektowny dialog. Spotkanie w rzeczywistym ¶wiecie wydaje siê nieuchronne, jednak kwestia ta okazuje siê dla obojga trudna. Leo próbuje w³a¶nie stan±æ na nogi po zakoñczonym zwi±zku. Emmi jest szczê¶liw± mê¿atk±... ¦wietna ksi±¿ka, polecam. Nie lubiê czytaæ ksi±¿ek, a ta mnie wci±gnê³a. Do tego jest druga czê¶æ, któr± te¿ mam, ale muszê znale¼æ. brak -> piosenkarka85 5. ¦liczna, ma³a, ró¿owa torebeczka, taka workowata. Ze sklepu kosmetycznego. ![]() Edytowane przez zuuzx3 Czas edycji: 2010-12-05 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
co¶ u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1289579854
?? ZAPRASZAM ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
co¶ za bluzê?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za nr1?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1289562785
Je¶li kopiujê, to tylko w punktach ksero, Gdy kto¶ powiela kogo¶, Uwa¿am go za zero, Mówiê prawdê szczer±, Bo nie lubiê, gdy kto¶ k³amie, S³u¿ê pomoc±, nie na ka¿de zawo³anie, Mam w³asne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezale¿nie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za ksiazke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ze taka jako¶æ, ale jest beznadziejne ¶wiat³o teraz i to dlatego
![]()
Edytowane przez moniq909 Czas edycji: 2010-11-12 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za ksiazki?
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za zó³t± bluzke i ró¿owa bluze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem sama.. boje siê troche, ¿e bêdzie ciasny bo na Tobie fajnie lezy a jestes szczup³a.. Ja niestety niekoniecznie i obawiam siê, ¿e bêdê ¶ci¶nieta jak parówka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja chyba zrezygnuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- a mo¿e masz co¶ poza w±tkiem jeszcze co Ci zbywa? ![]()
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianka u zuuzx3: ubrania, ró¿no¶ci, ksi±¿ki
w pierwszym po¶cie mam wish
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
6. ¦liskie getry, rozmiar L, kupione w sklepie CUBUS.
7. Getry czarne, po boku maj± brylanciki. Trochê na zdjêciu wygl±daj± na rozci±gniête, ale po wypraniu bêd± OK - wiêc proszê siê nie martwiæ. ![]() 8. Spódniczka letnia, bia³a ze wzorkami. Rozmiar M. Kupiona w sklepie CUBUS. Edytowane przez zuuzx3 Czas edycji: 2010-12-03 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
legginsami by³abym zainteresowana
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- legginsy potrzebuje tak na 100 cm ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Zdjêcia robione w nocnym ¶wietle, st±d te¿ s³aba jako¶æ. Ale mogê parê fotek cykn±æ jak kto¶ bêdzie chcia³ dodatkowych.
9. Krótkie letnie spodenki ciemno-ró¿owe we wzorki, rozmiar S, ale spokojnie wejd± na M i na L, rozci±gaj± siê, maj± gumkê. Kupione w h&m, wymieniê na jaki¶ drobiazg, tani± rzecz czy co¶. ![]() 10. Niebieska bluza we wzorki z Cubusa (da³am za ni± oko³o 100 z³otych), stan bdb, jest ¶wie¿o po praniu ![]() 11. Bluza niebieska PUMA, kupi³am j± w Egipcie ;d. Rozmiar trudno powiedzieæ, takie m/l. ![]() 12. D³uga bluza, bardzo fajna. Z Cubusa, rozmiar M. Stan db+ 13. ¯ó³ta bluza z napisem, rozmiar L. Chocia¿ na M te¿ dobrze le¿y. Stan idealny 14. ¯ó³ta bluza z nadrukiem z Croppa, rozmiar L, bêdê wybredna. :P Stan idealny Edytowane przez zuuzx3 Czas edycji: 2010-12-03 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
zostawie ja jaki¶ czas dla Ciebie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 563
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
4. Ksi±¿ka, pt. "N@pisz do mnie" t± drug± te¿ by³abym zainteresowana.
Co¶ u mnie w ksi±¿kach lub kosmetykach ?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
co¶ za nr1 ?
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
cos za getry nr 7?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.