|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Spodnie KappAhl i sukienka Japan Style1. Do wymiany mam spodnie jeansowe,
getry, rurki, doskonałej jakosci, firmy KappAhl, rozmiaru z metki 40. W pasie na gumie 80% bawełna , 2% elastyn- materiał rozciągliwy Z przodu gładkie z tyłu dwie kieszenie. Na nogawkach na dole ozdobne guziki. Wymiary bez rozciągania: - długość całkowita - 103 cm - szerokość w pasie - 37-47 cm x2 - długość nogawki od kroku - 75 cm Spokojnie pasuje na rozmiar 42. Założone kilka razy, jednak na mnie stanowczo za duże. Wymienię je na mniejszy rozmiar 36/38 lub na inne leginsy a'la jeansowe. STAN: UŻYWANE, cena z metki 119 zł. (zdjęcie wzięte z Allegro) 2. Sukienka Japan Style, ubrana 2 razy. Idealna na studniówkę czy wesele; doskonale podkreśla figurę. ![]() Kolor czarny. Podszyta halką, która kończy się delikatną koronką. Zapinana na zamek po prawej stronie. Świetnie wygląda na osobach noszących rozmiar 36/małe 38. UWAGA! WYMIENIAM TYLKO SUKIENKĘ! BOLERKO PRZEDSTAWIONE NA REAL FOTO NIE PODLEGA WYMIANIE! Kosztowała sporo więc wymienię na inną sukienkę w rozmiarze 38 lub na szpilki rozmiar 40. Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-25 o 23:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spodnie KappAhl i sukienka Japan Style
nie ma napisu to chyba juz można
cos za KappAhl'y? ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- a czego szukasz?
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
cos za spodnie?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos za spodnie?
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- szerokosc pod pachami 53cm długosc 61,5cm rekaw jest 3/4
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za legi?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.