![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
♥ lato '1o u lillymy ♥nieosiągalna w dniach 1o.o8-13.o8.
wszelkie wymiany uzgodnię po powrocie. proszę o pisanie numerku rzeczy, a nie wstawianie linków. na wiadomości z linkami nie będę odpowiadać. witam. zasady jak u każdego. nie muszę oddawać tych rzeczy, dlatego mogę marudzić. ♥ wishlista ♥ - długa bluza (powyżej 62cm długości) - szare rurki rozmiar 28/30 (RURKI! skinny najlepiej) - jegginsy, tregginsy czy inaczej po prostu legginsy jeansowe - szare legginsy, najlepiej z zapiętkami - szara torba - czarny/szary grubszy szal - płaszczyk wiosna-lato-jesień - nie za gruby - kardigany w kolorach malinowym, karmelowym, fioletowym, zielonym - czarny krawat śledzik - nike capri 38,5 - szare/kolorowe trampki - ciemna jeansowa kamizelka - ekotorba z Adidasa - ogólnie oldschoolowe oryginalne torby - t-shirty ze śmiesznymi kolorami - malinowy/czarny/fioletowy - małe, różnokolorowe torebki - sweterkowe, dzianinowe tuniki/sukienki - biała bluzka/tunika z dekoltem w łódkę - odsłaniającym ramiona - szare getry (nie mylić z legginsami!) do każdej wymiany gratis (nierzadko ciuszek, dodatek, kosmetyk, bo mam sporo) zapraszam ![]()
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2010-08-09 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ lato '1o u lillymy ♥
1. sukienka reserved etno dress, zakupiona za 129zł. śliczna, w kobaltowym kolorze i w idealnym stanie. oddaję, bo nie mam już do czego założyć ![]() na zdjęciu sukienka na osobie o wymiarach 83-59-86, wzrost 173cm. 2. sukienka w zeberkę, WYMIANA NIE OBEJMUJE PASKA. można nosić też jako tunikę, super wygląda z legginsami. rozmiar uniwersalny, ma gumki na biuście, miejsce na pasek jak widać i lekko bombkowany dół.
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2010-08-29 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
3. osławiona ; ) czarna cekinowa sukienka Japan Style, czadowa ;p założona tylko raz, na własną osiemnastkę. od tego czasu spoczywa w szafie i czeka zapewne na nową właścicielkę ; ) 4. podobna do poprzedniej - cekinowa, kobaltowa sukienka z New Yorkera. rozmiar niby 36 ale sprawa wygląda tak jak z sukienką Reserved, bo wejdzie też na wyższe rozmiary. pod biustem dłuuuga wstęga której na zdjęciu nie widać, bo jest zasłonięta, ale można wiązać sobie z niej kokardę z tyłu, przodu, lub jakoś inaczej ; ) ani razu w niej nie byłam.
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2010-08-29 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
5. hit! bluza miś Japan Style, beżowa. oddam najchętniej za taką samą tylko grafitową (ten kolor po prostu już mi się znudził ; )) lub inną długą bluzę. 6. bluzka/tunika/top Japan Style, z falbankami w różnych kolorach, i grubymi ramiączkami. super wygląda latem ; ) wymieniona
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2010-08-21 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
7.
koszula - bershka, z nowszych kolekcji, zdjęcie jest prześwietlone - w rzeczywistości coś między takim niebieskim a takim. rozmiar M, długa, odcinana pod biustem, możliwość podpięcia rękawów. 8. tunika Cache Cache, rozmiar L - szara, z wywijanym golfem i dwoma kieszonkami. super wygląda spięta paskiem. : )
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
9. top-tuba Amisu, rozmiar 36, beżowy wpadający w biel. marszczenia super podkreślają figurę. 10. spodenki no name, w biało-zieloną kratkę. oddaję z bólem gdyż zamówiłam i jednak się w nie nie mieszczę. super wyglądają do trampek!
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
11. czarne rurki goodies - rozmiar 28/30, fajne ale w wojnie z haremkami musiały uznać ich wyższość, i od tej pory leżą w szafie ![]() 12.
bluzka Carry w kolorze intensywnej czerwieni, z bardzo modnymi zakładkami na bufkowatych ramionach, rozmiar S/M.
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2010-08-21 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
13.
szary kardigan h&m divided, rozmiar 36. retroo! te białe plamki to nie zmechacenia a subtelny wzorek na nim. 14. koszula h&m divided, w niebiesko-biało-srebrną kratkę. rozmiar 36.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
15.
bluza Reserved fitness, rozmiar S/M. idealna do biegania czy spodni dresowych, ale nie tylko. nówka. 16. bluza Reebok, strasznie wygodna, S-ka ; )
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
17.
legginsy marmurkowe - legginsy, nie tregginsy i inne z zameczkami. 18. portfel floral - intensywna czerwień a niej wybrukowane jakby kwiaty, super wygląda, jedyną wada jest zepsuty zamek w przegródce na monety wymieniony 19. mała czarna torebeczka na długim pasku - mam identyczną, tylko bez kokardki - zwykłą, czarną muszelkę. 20. kolczyki Silverado - mam do nich etui, więc mogą być idealne na prezent. nigdy ich nie nosiłam, dostałam jako prezent, wolę wkrętki. : )
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2010-08-09 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
21.
i na koniec polówka z koszulowymi wstawkami Clockhouse dla naszych TŻ ; ). nówka, siostra nie trafiła chłopakowi z wymiarami : ) rozmiar L, długość całkowita 73cm.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za koszulę bershki, bluzę z uszami i legginsy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
7,17,21 coś za?
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- to podasz mi w takim razie wymiary niebieskiej koszuli cgodzi mi o biust ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- a jaki rozm leginsów? ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- to chyba jeans. juz ci podaje wymiarki: na wysokosci biustu 48*2 ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- na metce pisze ![]() cotton, boumwolle, katoen, algodon, chyba, że to jeden skład w kilku językach :P ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- tak po zapięciu, powiem Ci tak jesli masz spory biust to bedzie ok, jesli mniejszy, musisz się dobrze pomierzyc ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- czy się da czy nie to nie mam pojęcia ale powiem ci tyle, że jak 6 cm z kazej strony zwęzisz to, szew będzie szedł ok 1 cm przed kieszonkami na biuście, na mnie tez jest własnie za duża, ale nie mam nikogo kto posługiwałby sie sprawnie maszyną ;P Moze podam ci szerokość rękawa w najszerszym miejscu zeby twojej mamie było wiadomo, czy da sie to zwęzic, bo jak będziesz zwężać bok to też trzeba polecieć po rękawie? nie ?:P Rękaw ma 23 cm no razy dwa ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- podałam ci wymiar zaraz przy paszce, zmierz sobie może obwód ręki zaraz przy paszce, to będziesz wiedziała, ze będzie ok jak sie ją zwęzi ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- w takim razie czekam na ostateczna odpowiedz od Ciebie, pzdr ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a więc kochana, u siebie w domu mam alladynki więc nie mogę ich zmierzyć póki co bo nie jestem u siebie, spodenki wymienione, a przy sobie mam spódniczkę atmosphere póki co, ale będę mogła ją zmierzyć troszeczkę później
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
podoba mi sie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1281334487 za co jestes w stanie ja oddac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
alladynki są długie, tweedowe, ściągane gumkami na dole, ale niestety na mnie za małe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
za nr 5 oddam wiele
![]() a poza tym 7, 11, 17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
Hej :=)
znajdziesz coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1281335007 jaki to rozm? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1281335275 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1281335573 ciuszki są u mnie na 2 pierwszych stronach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ok. Portfel mnie nie interesuje bo ma zbyt jaskrawy kolor jak dla mnie
![]() hm.. mogłabyś podrzucić zdjęcia tych rzeczy dodatkowych? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za bluzę misia?
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
3 10 19 coś w zamian? oddam sporo
![]() ![]() a i jakie to rozmiary?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a luźniejsza to znaczy jaka? tzn jaki rozmiar?
![]() ok. to tak wstępnie jestem na pewno zainteresowana spodniami i naszyjnikiem ![]() a i jeszcze chciałam wiedzieć ile spodnie mają w pasie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za marmurkowe leginsy?
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
kolczyki Silverado - mam do nich etui, więc mogą być idealne na prezent. nigdy ich nie nosiłam, dostałam jako prezent, wolę wkrętki. : )
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
cos za 4.10.19. ?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ok. Będą dobre
![]() to tak: spodnie + koszulka + naszyjnik za kardigan i bombkę mysle że będzie ok ps. do tej bombki mam jeszcze pasek biały to Ci dorzucę tylko on już jest w stanie db od noszenia. a może dorzuciłabyś mi jeszcze apaszkę różowa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.