|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
### MSS LADY ### kosmetyczna wymianka tylko markowe produkty!
Cześć
![]() wymieniam się za konkrety i tego wymagam od proponujących wymianę! MOJA WISH: -perfumy Lady Milion ewentualnie Miss Dior (lub inne markowe słodkie lub kwiatowe) -kremy do cery mieszanej dla młodej skóry -podkłady, pudry (najlepiej mineralne) odcienie raczej ciemniejsze, mam ciemniejszą karnację. Najlepiej kryjące i matujące. ![]() -cienie : sypkie (kolory: srebrny, czarny) -eyelainery wszelkiego rodzaju (tylko czarne!) -lakiery do paznokci (nude, zółty, czerwony, ciemny różowy, miętowy, najlepiej metaliczne, unikam perowych!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ### MSS LADY ### kosmetyczna wymianka tylko markowe produkty!
1. Nivea Summer Beauty - brązująco ujędrniający balsam do ciała do ciemnej karnacji, użyty 2 razy.
2. Błyszczyk AVON użyty może 3 razy, duo - pomadka i błyszczyk w jednym. 3. Veet Rasera, pianka do depilacji, mnie uczula, tylko wytestowana. 4. Pomadka ASTOR Soft Sensation Vitamin & Collagen, nowa 5. Pigment sypki odcień zielony, nowy 6. Bojours puder w kamieniu PASTEL TEIT ROSE 3,5g nowy 7. Loreal kuracja wygładzając0-prostująca, nowa Edytowane przez MssLady Czas edycji: 2011-02-12 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bojours puder w kamieniu PASTEL TEIT ROSE 3,5g nowy
cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie pare rzeczy miże znajdziesxz coś u mnie z perfum kwiatowych mam Splendor oraz Beauty E.Arden
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.