|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Proszę o radę
nie mam doświadczenia w relacjach damsko meskich chce się Was spytać czy dobrze podeszłam do sprawy. Jestem w samorządzie studenckim i spotakłam tam chłopaka któremu bardzo sie spodobałam. Może i by coś z tego było. Bardzo mnie to kepowało że tak zuchwale się na mnie patrzył i przez to trochę mu uciekałam. Jakoś tak za bardzo się starał i zbyt dobtrze widziałam o co mu chodzi. Jedno co mi sie bardzo w nim nie spodobało że na mój widok witał się z koleżankami jak dla mnie zbyt czule odstawiał taką pokazówkę trochę 'jakie to ja mam powodzenie'. (przesadzam trochę?) Teraz się do mnie raczej nie odzywa i bywa nawet trochę wrednawy, generalnie jednak obojętny też w ten pokazówkowy sposób, a z racji tego że działamy razem w samorzadzie i będziemy się widywać i nie wiem co zrobić zeby nasze relacje się polepszy na stopie koleżeńskiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o radę
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
patrzył się ciągle na mnie, bez przerwy za mną chodził zagadywał i powiedział to mojemu koledze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Przesadzasz. Za dużo rzeczy bierzesz do siebie i analizujesz kochana.
![]() |
#5 | |
.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się że to wyniosłe powitanie z koleżaneczkami (skoro mu sie podobasz) jest po to żebyś była zazdrosna, albo nie myślała że jesteś jedyna, albo Ty albo inna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Skoro sama wiesz dobrze o co jemu chodziło, to chyba dobrze zrobiłaś, prawda? Ja bym się tutaj nie zastanawiała
![]() Jakbyś mu się na prawdę bardzo podobała i to w inny sposób niż panienka na raz to by walczył i zabiegał o Twoje względy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Co powiedzial Twojemu koledze? Bo reszta nic nie znaczy.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ja bym podeszła do niego i powiedziała z uśmiechem tak:
Witam mojego najgorętszego wielbiciela (cóż, zawsze może to być aluzja ironiczna do jego chłodnego traktowania Ciebie). To kiedy pooddaje mi kolega odrobinę czci? Może wieczorem/jutro/etc. przy kawie? Pamiętać o szczerym uśmiechu! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.