|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
gadu-gadu
gg
Edytowane przez asiab2221 Czas edycji: 2011-01-05 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gadu-gadu
To zielone przy kontakcie to nie sluchawka tylko "chmurka" ktora oznacza "Pogadaj ze mna" Tak jest to GG9 oraz GG10, mozna pobrac na stronie Gadu-Gadu najnowsza wersje.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
wiem ze taki status mozna sobie ustawic "pogadaj ze mna"wiem ze jest to chmurka mam najnowsze gg10. Ale mi chodzi konkretnie o tą zielona słuchawke widac wtedy gdy osoba siedzi na niewidocznym wiem ze cos takiego jest:P
Edytowane przez asiab2221 Czas edycji: 2011-01-06 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziwne, chyba cos ci sie pomylilo - po to jest opcja "niewidoczny" aby nie mozna bylo widziec ze ta osoba sobie nawet siedzi na tym gg..a słuchawka kojarzy mi sie bardziej ze skype i rozmowa a nie stukaniem w klawiature |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
moze dziwne... ale osoba z mojej listy kontaktow zawsze wie kiedy jestem na "niewidocznym". Poszperalam troche na forum i niby chodzi o ta zielona słuchaweczke wiec jest taka mozliwosc. Po prostu nie zawsze chce wchodzi na gg kiedy ta osoba jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdy masz wylaczany program gg , sluchawki nie ma, gdy wlaczasz sie na niewidocznym jest - to znaczy ze gg jest podlaczone, jest mozliwosc rozmowy itp. przeciez mozesz rozmawiac glosowo przez gg jak jestes niewidoczna ( chyba... nigdy nie rozmawialam ale tak mi sie wydaje)
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
tak nie do konca nie chce miec kontaktu z ta osoba... sprawa troche skomplikowana:PP ja mam gg10 ale nie ma u mnie czegos takiego ze sluchawka pojawia przy niewidocznych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
aaa bo to chyba bylo przy starszych wersjach gg - sorry ja nie doczytalam, ze ty masz nowa wersje
![]() przy tych nowych to chyba nikt nie powinien widziec ze jestes dostepna mimo, ze jestes niewidoczna... moze ta osoba widziala Cie , ze jestes gdy uzywalas starszej wersji. Ja pamietam, ze to bylo, bo zawsze tak lapalam moja kolezanke , ktora byla niewidoczna ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Czemu usuwasz swoje wiadomości?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
sciaglam starsza wersje gg7 i zielona sluchawka jest wtedy gdy sie wpisze numer telefonu a takto sie nic nie pojawia
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- poslugiwalam sie tym nowym gg10 i na tej wersji widac ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- stwierdzilam ze chyba mi nikt juz nie pomoze i chcialam caly post usunac ale nie wyszlo.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A czytałaś regulamin? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
juz tak..wiec wiem ze nie mozna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.