![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Romans z byłym
...
Edytowane przez zlosnica89 Czas edycji: 2011-02-09 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Romans z byłym
Cóż, nie jestem więc typową kobietą.
Żal mi twojego aktualnego, zdecydowanie nie zasłużył na dzielenie tej samej waginy z byłym. Dlaczego mam pisać jakieś inwektywny o tobie??? Przecież ty krzywdzisz przede wszystkim sama siebie. Zdobądź się na minimum uczciwości i zostaw aktualnego, seks masz już zapewniony gdzie indziej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie napiszę że nie warto żebyś o niego walczyła. A walcz se do krwi ostatniej bo pasujecie do siebie i jesteście siebie warci jak mało kto.
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dodam: zażarcie niech walczy, pan zniknie na tzw. rynku i żadna inna takiego nie dostanie- na szczęście. Pazurami, cyckami, nogami, gadką - walcz, walcz zawzięcie o takie cudo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do reszty- zerwałaś ze swoim byłym chyba z jakiegoś powodu, prawda? Po co się z nim teraz widujesz na sam seks? Jesteś szczęśliwa z facetem, który traktuje Cię jak dmuchaną lalkę ![]() ![]() ![]() Nie bądź głupia i naiwna- nie daj się wykorzystywać facetowi. Widać, że zależy mu już tylko na seksie z Tobą, a nie na Tobie czy związku z Tobą. I fakt, że ma "ileś cech, za które warto go kochać" tego nie zmienia. Każdy ma jakąś dobrą cechę ![]()
„Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) Edytowane przez Chatul Czas edycji: 2011-02-04 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja cię nie skrytykuję jesteś w trudnej sytuacji zrobisz i tak sama jak bedziesz chciała.
Ale Nie dawaj sobie wmawiać takich rzeczy: 1. Że on jest teraz z obecną kobietą ze względów materialnych/dla seksu/obiadu/mieszkania bo to najgłupsza i najpopularniejsza ściema jaką faceci mówią swoim kochankom!!! Jak niechce jej rzucić dla ciebie to widocznie ona dla niego znaczy więcej niż seks bo seks także ma z tobą, a z tobą nie jest. 2. Łzy w oczach gdzy mówi, że z tobą nie bedzie. Co z tego że ma łzy czy wydaje ci się że ma jak mówi ci po seksie prosto w twarz, że nie. On nie chce być z tobą, ty go tylko pociągasz seksualnie. Robisz sobie krzywdę tym związkiem, długo tak nie pociągniesz bo to cholernie boli. A jak zdradzasz swojego obecnego partnera i cię nie pociąga seksualnie jak tamten to rzuć też tego i znajdz sobie faceta który spełni wszystkie twoje potrzeby. I głowa do góry ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
.
|
miej odrobinę serca i zerwij ze swoim obecnym facetem. nie zasługuje na to, żeby być zdradzanym i okłamywanym. później dopiero "bierz" się za swojego eksa... chociaż nie wiem, czy jest tego warty. zastanów się tylko czy to nie jest głupi sentyment,a nie jakieś głębsze uczucia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wiem tylko tyle, ze ja nie chcialabym (yyyy...nie przelklabym) samo to, ze moze 24 godzin wstecz, "on babral" sie miedzy nogami z inna, a na nastepny dzien przychodzil "babrac" sie miedzy moje. Podkreslam ze ja bym nie mogla byc w takim zwiazku, ale wiele innych jest i moze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze określcie się -czego chcecie. Jesli być razem ,to w czym problem? Jesli facetowi tak wygodnie (i ty i aktualna dziewczyna) to wyslij go na drzewo i nie wierz w łzawe tłumaczenia "bo znowu mnie zranisz" .Gdyby był taki wrazliwy to na sam seks z tobą tez by sie nie zdecydował. Nie rozumiem dlaczego Ty nie zakonczysz obecnego zwiazku, skoro nadal wzdychasz do byłego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bo tu jest jak w "Modzie na sukces": dziewczyna ma do dyspozycji 2 penisy (a jakie możliwości porównań!), chłopak dwie chętne pochwy. Żyć nie umierać. Ot, problemy typowej kobiety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem, czy za malo czasu na wyleczenie sie z milosci, ale z przywiazania i pozadania chyba na pewno. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A byly rzeczywiscie niezle sie ustawil ![]() Cytat:
![]() Na wlasne zyczenie komplikujesz sobie zycie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. Zastanow sie nad soba i nad tym, czego chcesz. 3. Walcz o tego swojego bylego/zajmij sie czyms konstruktywnym. Edytowane przez szmyrk Czas edycji: 2011-02-04 o 18:34 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Predzej czy pozniej Twoj romans sie wyda. Nie mozesz zapomniec o bylym, to chociaz zerwij z obecnym i nie traktuj go jak smiecia, nie zasluzyl na to.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
a ja powiem ci tylko jedną rzecz.Ten koleś nie chce być z tobą.Chce pobzykać i nie dopatruj się niewiadomo czego.Chce bo MOŻE i tyle.
Jeśli tak by mu zależało to by zerwał, to by tez chciał być z tobą. Mój kolega miał laskę-mężatkę.Odchodziła od męża 4 lata.Ja od początku mówiłam-jakby chciała to by odeszła.Ostatnio rzuciła kolegę, a z mężem jest nadal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Oboje jestescie siebie warci. Badz chociaz na tyle "dobra" i zostaw swojego obecnego faceta. Po co z nim jestes jesli wolisz ex?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Postaw wszystko na jedną kartę, albo wracacie do siebie, albo koniec romansu, kontaktu itp. jak kocha to wróci a jak nie to Cię tylko wykorzystywał, tak to widzę. Wydaje mi się, że Ty czekasz na to, że ktoś Ci tu powie, że tak on Ciebie kocha i jak się będziesz starac to do Ciebie wróci, ale po co on ma wracac, jak i tak ma to co chce. Po za tym jak, ktoś kocha i szanuje to nie robi sobie zabawki z życia tej drugiej osoby, czyli jak wie, że nie stac go na związek z Tobą , a także to ,ile Ciebie kosztuje taka sytuacja jaka jest między wami teraz, to powinien zniknąc z Twojego życia. Czy Ty myślisz, że on nie zdaje sobie sprawy, że chcesz go sexem oddzyskac? wykorzystuje Ciebie i tyle. A z tamtą dziewczyną jest bo chce, może w sexie średnio się układa więc zaspokaja się u Ciebie i tyle w temacie. I co z tego, że byłaś jego pierwszą miłością, pierwsza miłośc bardzo rzadko bywa też ostatnią i to nie jest argument do tego, żeby krzywdzic dwie niewinne osoby, jego dziewczynę i Twojego faceta. Tak czy owak powinnaś się rozstac ze swoim obecnym chłopakiem, bo zasługuje , jak każdy na kogoś kto go pokocha, a nie na dziewczynę co sama nie wie co ma zrobic z wlasnym tyłkiem, za przeproszeniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dodatkowo autorko jak ty rozstaniesz się z obecnym to były i tak z Tobą nie będzie, bo w końcu jego kobieta jest lepsza od Ciebie z jednego ważnego względu- NIE ZDRADZA
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wmawiaj sobie, ze jestes typowa kobieta, popelniajaca typowe bledy, bo to takie same usprawiedliwianie sie, jak pisanie o jego rzekomej slabosci do Ciebie ![]() Co juz z tym zrobisz, to Twoja brocha, tylko powinnas swojemu obecnemu dac spokoj, moze sobie znajdzie dziewczyne, ktora nie bedzie sie tak zachowywala.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Do pewnego stopnia Twoja historia bardzo przypomina moją, sprzed kilku lat. Też rozstałam się z moja pierwszą miłością po 2,5 roku, też przez rok cos tam próbował zrobić, a potem, gdy się znowu spotkaliśmy ciągnęło nas ku sobie. Ale się nie posunęłam dalej bo zadając sobie pytanie czego naprawdę chce przypomniałam sobie dlaczego właściwie się rozstaliśmy. On się nie zmienił więc po co pakowac sie w te same problemy?
Jak już dziewczyny pisały, nawet jeśli będziesz o niego walczyć prawdopodobnie nic z tego nie będzie, bo on już się wygodnie "ustawił". No i zastanów się, po co właściwie jesteś z obecnym, skoro kochasz byłego? Krzywdzisz chłopaka, i siebie przy okazji. Zerwij z nim, po byłym już wiesz, jak to się robi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jeżeli seks z obecnym jest słaby to odejdź, co za problem?
koleś jest świetny, pytasz się czy wrócicie do siebie on mówi NIE bo mnie skrzywdziłaś odrzucając, ale to jakoś mu nie przeszkadza na seks z Tobą? koleś się Tobą bawi, a Ty tylko ranisz swojego faceta, więc pakuj swoje rzeczy i wyprowadź się od niego nawet dzisiaj bo po co masz być z kimś kogo nie kochasz i nie szanujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze wspólna cecha kobiet, które są kochankami. Myślą, że są dla męzczyzn wyjątkowe, "lepsze" od zdradzanych partnerek, to im mężczyzna patrzy głęboko w oczy, to do nich mówi inaczej niż do kobiety z którą jest. Mężczyzna wg kochanki w oczach ma łzy w oczach jak jej mówi, że nie może z nią być, męczy się z tym spać nie może po nocach, cierpi z obecną dziewczyną. A rzeczywistość jest zupełnie inna tylko mnie zastanawia jak dziewczyny potrafią takie rzeczy nawkręcać ![]() I mam wrażenie że im gorzej mężczyzna traktuje kochankę tym ona bardziej poetyczne komentarze pisze jak on ją kocha i jak on na nią patrzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie..zupełnie nie rozumiem- skoro cierpi się po zerwaniu z jedną osobą nie jest się gotowym na kolejny związek, to oczywiste. Nie rozumiem tego biedaka, któremu doprawiasz rogi. Czemu on toleruje, że "szybko nie zapomnisz"? Niejasne. Ja nie mogłabym być z partnerem, który myśli o byłej. Po co jesteś ze swoim chłopakiem? Zostaw go i bądź sobie dalej kochanką. Niech ma szansę na szczęśliwy związek bez oszustw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Niejeden nie myje rąk po toalecie i co z tego? To wcale Cię nie usprawiedliwia. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba że ona jest bardziej nadziana... Odziedziczy po niej kawał ziemi? Kamienicę w centrum Krakowa? Dostanie od teścia samochód na urodziny, a wakacje na Bahamach pod choinkę? Cytat:
Jak on się dowie o romansie i Cię rzuci, to zostaniesz sama, a tamten wcale nie zerwie ze swoją dziewczyną. Cytat:
Uwielbiam tę bzdurną teorię! Byłam z pierwszym chłopakiem 2,5 roku i zostawiłam to daleko za sobą, nie myślę o nim, nie czuję nic do niego, czasem nawet nie poznaję na ulicy. Cytat:
Do niej też ma słabość, też uginają mu się nogi przy niej, a w dodatku chce z nią dzielić codzienność... Cytat:
To rób! Wpadnij do nich z niespodziewaną wizytą i powiedz jej o romansie. A potem popatrz na niego jak się tłumaczy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i koniecznie tu na watku napisz jak sie zachowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Wogóle może mi ktoś powie bo ja nie rozumiem jednej rzeczy.
Myślę że każda kobieta chce mieć faceta tylko dla siebie i wieść na temat zdrady powoduje, że wali jej się świat na głowę, czuje do niego obrzydzenie itd. Wtedy gdy dowiaduje się że partner spał z inną traci do niego zaufanie itd. A jak kobieta nie jest partnerką tylko tą drugą to toleruje to, że facet wraca do domu i bawi się w łóżku ze swoją kobietą i jeszcze później napisze "bo tylko mi on tak patrzy w oczy". I trwa tak to miesiącami niekiedy latami jak kochanek wraca do domu do ciepłego łóżeczka, a kochanka z wytęsknieniem czeka na kolejny raz... To kochanka nie czuje zazdrości? ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=zlosnica89;24854299]Witam,
zanim mnie zjecie i wyzwiecie od zdzir,proszę o wyrozumiałość. Nie jedna kobieta popełnia podobne błędy. Otóż jestem głupią,naiwną kobietą,która spotyka się na seks ze swoim byłym. Rozstaliśmy się po 2,5 roku związku. Byłam jego pierwszą dziewczyną i pierwszą miłością. Przez jakiś czas prosił mnie,bym do niego wróciła,ale ja nie chciałam. Uznałam,że tak będzie lepiej. Oboje znaleźliśmy sobie nowych partnerów. Naszym błędem było to,że za szybko znaleźliśmy... I minęło chyba za mało czasu,by się wyleczyć z miłości. Wiesz, znam osobę, która miała tak samo jak Ty. Postanowili się rozstać. Była ogromna awantura. Płacze, żale. Później przyjaźń....seks, taki przyjacielski, jak mawiali. Początkowo, kiedy rozmawiałam z nimi (osobno, jako przyjaciółka jednego i drugiego, co było trudne) tłumaczyli się, że poprostu dobrze im w łóżku. Mieli innych partnerów. Dostali dobrą lekcję życia. I Ona i On. Efekt tego spotykania był taki, że spowrotem są razem. Od dwóch lat szczęśliwym małżeństwem, od 2 tyg rodzicami ślicznej córeczki. Jeśli coś do niego czujesz, porozmawiaj. Podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody, ale jak sama wiem, czasami warto. Znacie się dobrze, dogadzacie w łóżku i jest ok. Trzymam kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.