|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ból... co to może być? :(
.....
![]() Edytowane przez 00karolina00 Czas edycji: 2011-07-14 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: ból... co to może być? :(
Cytat:
![]() Ja miałam od tego nawet kłocie z przodu i bałam się,że to serce,a tu się okazało,że od kręgosłupa może boleć praktycznie wszystko. To rwanie budziło mnie nawet w nocy. Głowa też moze cię od tego boleć.
"Nie narzekaj,że masz pod górę,skoro wspinasz się na szczyt" Edytowane przez Zaczarowana18 Czas edycji: 2011-01-02 o 22:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ale co Ty chcesz od nas innego usłyszeć, przecież nikt Ci diagnozy przez internet nie postawi
![]() Musisz iść do lekarza, za długo już to odwlekałaś. Zamiast sobie wkręcać, że to coś poważnego, lepiej pomyśl jaką ulgę poczujesz kiedy okaże się że wszystko w porządku. To może być wszystko i nic. Nosisz okulary? Może masz źle dobrane, dlatego Cię boli głowa? Bo co do ramienia to też podejrzewałabym torbę, i chyba Cię nie boli tak strasznie skoro od dwóch lat nie wybrałaś się z tym do lekarza... Czemu wadę wzroku łączysz od razu z kręgosłupem? Edytowane przez lipcowa87 Czas edycji: 2011-01-02 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Boisz się iść do lekarza? ja bardziej bałabym się nie iść. Bez sensu się męczyć i zamartwiać tym, co to może być.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
.....
![]() Edytowane przez 00karolina00 Czas edycji: 2011-07-14 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wiesz, ja bym obstawiała, że wszystkie objawy są ze sobą niezwiązane, może oprócz bólu ramienia i głowy
![]() (Przypomniał mi się dialog z moją przyjaciółką: - Boli mnie lewa ręka i lewa noga... Kurcze, myślisz że coś mi jest? - Myślę, że za dużo oglądałaś House'a leżąc na lewej stronie ![]() Też mam wadę wzroku, od początku lewe oko miałam słabsze (a wadę odkryto u mnie mniej więcej jak byłam w Twoim wieku i na podobnym poziomie) i niezależnie od tego czy noszę okulary czy nie (na początku też mi nie kazali nosić, więc po roku miałam już -1,5 i ciągłe bóle i zawroty głowy od wytężania wzorku), w tym lewym oku wada pogłębia mi się bardziej. Może być też tak, że to oko Ci się szybciej męczy, dlatego boli Cię głowa. A może to od kręgosłupa? Jest mnóstwo możliwości, a to że tajemnicza choroba Cię dopadła i wysiada Ci cała lewa strona ciała to tylko jedna z wielu opcji, chyba najmniej prawdopodobna ![]() Nie ma co zwlekać, nie rozumiem myślenia "boję się iść bo jeśli to coś poważnego?". Lepiej czekać aż będzie za późno, niż iść i zrobić z tym porządek? Nie ma co się bać, idź do tego lekarza, im szybciej tym lepiej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Oczywiście, że musisz iść do lekarza, a ten powinien cię skierować do poradni neurologicznej.
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Piszesz, że wiesz o lekarzu i żeby nie pisać Ci, że masz do niego iść. Przykro mi ale innego wyjścia z tej sytuacji nie widzę. Uwierz mi, wkręcisz sobie jeszcze coś i dostaniesz jakiejś obsesji. Najlepiej iść do lekarza, opowiedzieć na spokojnie jakie masz objawy. Lekarz da Ci skierowanie, specjalista porobi badania, dowiecie się co może być przyczyną tego bólu i dalej już tylko leczenie.
Im szybciej pójdziesz do lekarza tym szybciej będziesz miała problem z głowy. Nie przejmuj się ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ooKarolinaoo, w ciele masz tylko dwie strony, prawą i lewą, wiec to akurat moze być przypadek, że Ci szwankuje wszystko z lewej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie tylko LEWE oko Ci słabnie, też PRAWE! gdzie tu jednostronność przypadłości, skądinąd wyjątkowo popularnej? 0,25 różnicy to prawie tyle co nic! gdzie tu problem lewej strony? Przesadzasz. ![]() i jeszcze... Cytat:
![]() ![]() no, mam nadzieję, że potrząsnęłam dziewczęciem odrobinę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Zaburzenia wzroku mogą być, ale nie muszą, efektami zaburzeń neurologicznych. Nie gdybać tylko do lekarza iść.
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Do lekarza biegiem, marsz!!! I to szybko, bo z kręgosłupem nie ma żartow!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
.....
![]() Edytowane przez 00karolina00 Czas edycji: 2011-07-14 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.