|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki na stok :)
Dziewczyny czego używacie? Ja do rąk i twarzy neutrogena, ale zawsze mam problem z włosami, bo wyłażą spod kasku i się niszczą. W zeszłym roku zabezpieczyłam je raz olejem kokosowym (to nie był dobry pomysł, kask tłusty) a potem spreyem do termoochrony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Podróżniczka
|
Dot.: Kosmetyki na stok :)
Końcówki włosów zawsze staram się chować pod komin, ale i tak wyłażą. Najlepsza byłaby kominiarka
![]() A do twarzy i rąk używam krem Winter Care Flos Lek, taki w białym plastikowym słoiczku z niebieską nakrętką - o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ny-zimowy.html . Dla mnie jest rewelacyjny za przystępną cenę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja podobnie do włosów jedwab, a do twarzy krem Iwostin z filtrem 50
![]()
#4 |
Raczkowanie
|
Ja używam takiego sprayu ochronnego do włosów. Sprawdza się idealnie... dodatkowo na końcówki nakładam odrobinę olejku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja zawsze włosy zaplatam w warkocz i na to kominiarka. Kosmyki z przodu też wkładam pod kominiarkę.
W zeszłym roku używałam kremu z avene chyba cold crem się nazywał. Jak nie mam kremu simowego, używam jakiegoś innego tłustego. Najważniejsze żeby był to tłusty krem a nie nawilżający. |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.