|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Perfumy
NIEAKTUALNY
Witam serdecznie Mam do wymiany: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Próbki: 1. Davidoff Cool Water-ok. 1,5 ml- r 2. Midnight Poison Elixir- ok.2 ml- r- nie ma 3. Rouge Christian Lacroix-f, nowe 2x1 ml 4. Tiramisu Demeter-ok. 0,5 ml-r 5. Sensi Armani-odrobina na 3-4 psiki- f 6. Bvlgari-0,5 ml- f 7. Elvie Oriflame-0,8 ml- f 8. Iceberg Fragrance-1,5 ml-f 9. Diamond Musk Oriflame- 0,7 ml-f 10. Ange ou Demon Givenchy- f, 3x 1ml nowe 11. Very Irresistible Givenchy-f, 1 ml 12. Myrurgia-0,6 ml-f 13. YSL Paris- f(nie mam pojęcia ile, jest nieprzezroczysta) 14. Freya Oriflame- f, 2x0,5 ml 15. Perceive Avon-f, -0,5 ml 16. Bond Girl 007 Avon-f- o,3 ml 17. Iris Noir YR- f, chusteczka nasączana 18. Ode au reve YR-f, chusteczka nasączana Próbki najchętniej wymieniłabym wszystkie naraz Wzamian szukam innych zapachów (odlewek), chętnie przejrzę wasze wątki. ZAPRASZAM
Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2010-11-28 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy
coś u mnie za któryś
![]() Mam do wymiany: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Próbki: 1. Davidoff Cool Water-ok. 1,5 ml- r 2. Midnight Poison Elixir- ok.2 ml- r 3. Rouge Christian Lacroix-f, nowe 3x1 ml 4. Tiramisu Demeter-ok. 0,5 ml-r 5. Sensi Armani-odrobina na 3-4 psiki- f 6. Bvlgari-0,5 ml- f 7. Elvie Oriflame-0,8 ml- f 8. Iceberg Fragrance-1,5 ml-f 9. Diamond Musk Oriflame- 0,7 ml-f 10. Ange ou Demon Givenchy- f, 3x 1ml nowe 11. Very Irresistible Givenchy-f, 1 ml 12. Myrurgia-0,6 ml-f 13. YSL Paris- f(nie mam pojęcia ile, jest nieprzezroczysta) 14. Freya Oriflame- f, 2x0,5 ml 15. Perceive Avon-f, -0,5 ml 16. Bond Girl 007 Avon-f- o,3 ml 17. Iris Noir YR- f, chusteczka nasączana 18. Ode au reve YR-f, chusteczka nasączana [/QUOTE] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Guerlain- Aqua Allegoria Tutti Kiwi- 10 ml odlewka(w atomizerku, bez 2 psików) lub Guerlain- Aqua Allegoria Cherry Blossom- 10 ml odlewka (w atomizerku, bez 2 psików) lub YSL -Baby Doll- ok. 8 ml (odlewka) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cacharel- Amor Amor- 100 ml bez 2-3 psików, niestety nieoryginalne
czego szukasz? poza watkiem moge zrobic odlewke dkny be delicious, armani diamonds..
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Muciu w jakiej pojemności odlewki obu zapachów mogłabyś mi w zamian zaoferowac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hmm
powiedz mi czy ta podorbka amor amor to podobna do oryginału chociaz jest? bo mój amorek sie konczy a niemam kaski narazie na nowego ![]() czy masz jakies atomizerki? moge dac powiedzmy 20ml dkny i 5ml diamonds
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie? najlepiej wszystkie próbki na raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Muciu a co byś powiedziała na 10 ml dkny i 10 ml diamonds? Ogólnie Tobie wyszłoby mniej, a mi na diamonds zależy o wiele bardziej ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Szukam zapachów, u Ciebie w wątku nie widzę niestety żadnego. Wszystkie próbki chętnie wymieniłabym na jakieś inne próbki, bądź też kilkumililitrową konkretną odlewkę. Masz coś poza wątkiem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos za zapach ktorys, jestem w stanie oddac duzo i wymienic duzo na raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Fajnie, cieszę się, że odpowiada Ci wymianka. A pojemniki? Sama nie wiem, cokolwiek, butelczyny jakieś, z zapachów oczyszczone dokładnie, byle doszło w stanie nienaruszonym
![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Interesowałyby mnie : C. Klein- Euphoria- 9/10 ml (odlewka w atomizerku) Ange ou Demon Givenchy- f, 3x 1ml nowe Very Irresistible Givenchy-f, 1 ml Napisz tylko proszę czy to są EDT czy EDP i czy wpatrzyłabyś coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Verry Irresistible- EDT Euphoria- już niestety praktycznie wymieniona ![]() Tylko, że od razu lojalnie uprzedzam, że oba zapachy "próbeczkowe", które sobie wybrałaś nie są w tradycyjnych fiolkach, ale w saszetkach (z tym, że nie są to żadne chusteczki nasączane, tylko normalne perfumy). Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2010-11-09 o 23:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Oj, to ja podziękuję, bo mi na Euphorii najbardziej zależało...i to na EDT (AoD też chciałam EDT). No nic, może innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a moge prosic foto?
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- a dorzuciłabys Ange ou Demon Givenchy- f, 3x 1ml nowe ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Ok niech bedzie amor za ungaro
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.