![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowa wymianka- uporządkowany wątek!
Witajcie!
Ostatnio nie mam szczęscia do zakładania wątków i ich prowadzenia- po czasie robi się jeden wielki chaos! Tak więc postanowiłam poświęcić chwilę czasu i założyć nowy. Dodaktowo wrzucam świeżutką, bo dzisiejszą dokładkę! Mały regulamin: - wysyłam zawsze poleconym priorytetem i tego samego wymagam od innych! - jestem początkującą wizażanką, więc z reguły wysyłam jako pierwsza, jednak jeśli trafi się osoba z negatywem lub neutralem to ona jest zobowiązana do wcześniejszego wysłania - ubranka wysyłam w kopercie bąbelkowej, oczywiście wyprane - proszę o podawanie linków - po podaniu adresu na PW nie uznaję wycofywania się Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-26 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa wymianka- uporządkowany wątek!
1. Spodnie jeansowe,
getry, rurki, doskonałej jakosci, firmy KappAhl, rozmiaru z metki 40. W pasie na gumie 80% bawełna , 2% elastyn- materiał rozciągliwy Z przodu gładkie z tyłu dwie kieszenie. Na nogawkach na dole ozdobne guziki. Wymiary bez rozciągania: - długość całkowita - 103 cm - szerokość w pasie - 37-47 cm x2 - długość nogawki od kroku - 75 cm Spokojnie pasuje na rozmiar 42. Założone kilka razy, jednak na mnie stanowczo za duże. Chętnie wymienię je na mniejszy rozmiar 36/38 lub na inne leginsy a'la jeansowe. STAN: UŻYWANE, cena z metki 119 zł. (zdjęcie wzięte z Allegro) 2. Sukienka Japan Style, ubrana 2 razy. Idealna na studniówkę czy wesele; doskonale podkreśla figurę. Kolor czarny. Podszyta halką, która kończy się delikatną koronką. Zapinana na zamek po prawej stronie. Świetnie wygląda na osobach noszących rozmiar 36/małe 38. UWAGA! WYMIENIAM TYLKO SUKIENKĘ! BOLERKO PRZEDSTAWIONE NA REAL FOTO NIE PODLEGA WYMIANIE! Kosztowała sporo więc wymienię na inną sukienkę w rozmiarze 38 lub na szpilki rozmiar 40. 3. Tunika Japan Style w panterkę. Świetna do legginsów! Rozmiar z metki to 36/38 i dzięki temu, że jest wykonana z rozciągliwej bawełny idealnie wygląda na obu rozmiarach. Wspaniale podkreśla figurę, a do tego jest najmodniejszym wzorem tego sezonu! Ubrana zaledwie raz (euforia przy zakupie jakoś szybko minęła...). Kosztowała ponad 70zł więc oddam za coś super! 4. Buty firmy Lasocki rozmiar 40. Używane. Posiadają dwa paseczki z przodu, z czego jeden jest do regulacji. Zapinane w kostce. Rodzaj obcasa: szpilka. Stan dobry! Idealne na studniówkę! Wymienię na inne buty lub rzeczy z wish. Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-27 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
5. Paski:
1)pasek w szkocką kratę New Yorker- dłg. 75cm 2)brązowy skórzany- dłg. 100cm 3)czrny z dużą klamrą, stan dobry, dłg 95cm 4)czarny, nabijany wiekami, Cropp (był naprawdę drogi!), stan dobry-, dłg. 100cm 5)czarny, z wyciętym kwiatowym wzorem (kosztował 50zł), nieużywany! stan idealny! dłg. 110cm 6)różowy pasek na gumce, nówka, nie używany, stan idealny! na talie 6. Mnóstwo przypinek, m.in.: My Chemical Romance Bullet For My Valentine I <3 Kraków (x2) Muzyka przeciwko rasizmowi- nie ma Fioletowa z Crp'a Różowo-pomarańczowa "w bańki" 7. Naszywka Green Day, kwadratowa Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-26 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
8. Koszulka 30 Seconds To Mars. Na metce rozmiar S.
Nienoszona, ponieważ została zakupiona przez internet i okazała się za mała. Stan idealny. 9. Koszulka Reserved. Na metce rozmiar L, jednak jest to typowa M-ka. 10. Tunika Amisu. O dziwo jest to niby XS-ka, lecz na mnie za duża (nosze M-ke). Myślę, że na osoby z dużym biustem będzie OK ![]() 11. Koszulka Butik. Swietna, bawełniana koszulka, w rozmiarze M. 12. Różowy top no-name. Rozmiar M. Nieużywany! 13. Oliwkowa koszulka Butik rozmiar 38. 14. Biała koszulka no-name rozmiar 36/38. Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-26 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
15. Bransoletki:
- brązowa - kawowa - pomarańczowa - zielona 16. Koraliki różowe 17. Koraliki brązowe 18. Naszyjnik z zegarkiem w kształcie klucza. Świetny dodatek do tuniki! Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-26 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
19. Płyta Kelly Clarkson My December.
20. Fall Out Boy- Infinity on high. Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-26 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
21. Odlewki perfum:
- Dolce Gabbana Light Blue - Lacoste pour Famme - Gucci Envy Me Zamienniki: - Chanel No.5 - Naomi Campbell Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-27 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!!!
Sukienka, marynarski pasiak! Zdjęcia real wkrótce. Rozmiar uni- dopasowuje się do sylwetki dzięki rozciągliwemu materiałowi. Dół w kształcie tulipana, wiązana w pasie, posiada dwie kieszenie, góra- proste, krótkie rekawki ozdobione guziczkami. Kolory: biało-granatowa Stan: IDEALNY- założona dwa razy Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-27 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ddd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
fff
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1293381293 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cos za tunike japan style w panterke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Może tym razem cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1293381293 ?
![]() |
#14 |
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
coś za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1293381293 ? oddam cokolwiek chcesz!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
witaj
cos u mnie za 3. Tunika Japan Style w panterkę ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
a moge prosić jeszcze wymiary ?
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- dł wkładki: 25,5 wys. obcasa: 7 cm ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- to jest naturalna skora. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sukienke japan style?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
niestety ale nic więcej nie widzę
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- niestety nie podoba mi sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za sukienke i tunike japan style?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Gucci Envy Me
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- ok. no to odlewka i tunika za moje buciki pasuje ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- tylko koniecznie prosze real zdjęcie. najlepiej na osobie. ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- ciężko bo na poczcie o ile będę to z rana od razu a najpierw muszę zobaczyć zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
2. Sukienka Japan Style, ubrana 2 razy.
Idealna na studniówkę czy wesele; doskonale podkreśla figurę. Kolor czarny. Podszyta halką, która kończy się delikatną koronką. Zapinana na zamek po prawej stronie. Świetnie wygląda na osobach noszących rozmiar 36/małe 38. UWAGA! WYMIENIAM TYLKO SUKIENKĘ! BOLERKO PRZEDSTAWIONE NA REAL FOTO NIE PODLEGA WYMIANIE! Kosztowała sporo więc wymienię na inną sukienkę w rozmiarze 38 lub na szpilki rozmiar 40. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
niestety mam prawie 180 wiec na mnie tez bedzie za mała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Granatowa trochę wygnieciona bo źle przechowałam:P Obie dopasowują się do ciała.
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
ale mi długość nie odpowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Spodnie to rozmiar z metki 26, ale szybko się rozciągają i pasują na większe, wchodzą na moją siostre która nosi 38
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- okej, ale napisze Ci troszke później
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.