|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
wymianka NYX BARRY M I WIECEJ ...
na wymiane mam ;
TBS krem marchewkowy ok 30% LA FEMME lakier rozowy. TEA TREE olejek z drzewa herbacianego YR serum vegetal wrinkles and radiance krem pod oczy NAILS INC lakier wawrick avenue pink JOKO lakier do paznokci nr 74 plum VIPERA lakier nr 468 ciemny roz BARRY M lakier ciemny filolet z drobinkami BECKHAM SIGNATURE FOR WOMAN edp 30 ml zuzycie ok. 10% BYS cienie 5 kolorow trzy malo uzywane dwa bardziej BARRY M DAZLLE DUST pigment kolor 14 moge zrobic odsypke swiecacy ciemno zielony BARRY M shimering body cream male pudeleczko NYX GLLITER MANIA JUMBO PENCIL kolor ceramic 16 BARRY M shimering eye pencil kolor perlowy rozowy MAYBELLINE VOLUM EXPRESS LIFT UP mascara czarna BARRY M GLOSSY TUBE SPECIAL EDITION blyszczyk perlowo rozowo koralowy RIMMEL EXTRA SUPER LASH mascara czarna COLLECTION 2000 NATURAL MATT FUNDATION kolor 3 natural beige podklad DR HARNIK DARK CIRCLE CORRECTOR korektor pod oczy dwa kolory CALVIN KLEIN cien 109 darkened green HUGO BOSS WOMAN miniaturka 5ml zuzycie ok 2ml SALLY HANSEN SALON intensive callus remover GILLETTE dezodorant meski cool wave HUGO BOSS deep blue woda perfumowana meska ALBERTO BALSAM styling wax YR balsam agave 50% SOLAIT INSTANT BRONZER zel brazujacy zmywalny do twarzy i ciala ALBERTO BALSAM zel do wlosow mocny BATISTE DRY SHAMPOO suchy szampon do wlosow zapach orginal TRESEMME RICH odzywka i szampon 500 ml moge zrobic odlewki jeszcze pewnie cos tam mam ale teraz akurat nie wiem ![]() nie szukam niczego konkretnego ale nic z kolorowki , jedynie pielegnacja OCZYWISCIE WYSYLAM PIERWSZA BO TO MOJ 1-SZY POST NA TARGOWISKU Edytowane przez sikorka1408 Czas edycji: 2011-02-05 o 00:08 |
|
|
|
|
#4 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: szukam cieni -wymianka NYX BARRY M I WIECEJ ...
Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Ja mialabym ale jasniejszy 3 razy uzyty opalizujacy z drobinkami cien Deborah ,cos podobnego w tonacji ( u kazdego inaczej na oku) mam z cieni Revlona jesli chodzi o braz,granat ,fiolet ciemny ale wszystko to zestawy mieszane,sama ocen ,zdjecie przeklamalo kolory na jasniejsze a niektore odcienie dopiero po roztarciu beda widoczne i zmiena sie na skorze Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2011-01-10 o 22:16 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Moze ktos ma sypkie cienie z Inglota bo maja podobny efekt kolorystyczny
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2011-01-10 o 22:18 |
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Ten moj cien Deborach rozo-bez jest wlasnie swiecacy erlowy i dodatkowo z drobinami ,czasem musialabys pomieszac rozne cienie na powiece aby uzyskac poszukiwany odcien
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2011-01-11 o 21:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.