![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Peonies wraca na targowisko :). Kosmetyki, szpilki, botki i odrobinę biżu srebrnej.
nieaktualny.
Edytowane przez peonies Czas edycji: 2011-03-06 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Peonies wraca na targowisko :). Kosmetyki, szpilki, botki i odrobinę biżu srebr
można prosić o zdjęcie bransoletki kruka? dalej mam tresora i dalej chciałabym meteoryty
![]() z mojej kolekcji mogłabym zaproponować odsypkę meteorytów pszczół lub 03. mam też 50ml wody micelarnej z la roche posay. mam też pare kosmetyków z vichy do pozbycia ![]() dogadamy się jakoś? ![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Peonies wraca na targowisko :). Kosmetyki, szpilki, botki i odrobinę biżu srebr
pozostałe zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
pozostałe zdjęcia
![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-12-15 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za Guerlain Aqua Allegoria Tutti Kiwi ok. 70/75 ml albo imperiale?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() może wypatrzysz coś w zamian ? te z tej fotki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1292361502 Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-12-15 o 10:14 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
Idealist 2x7ml w szklanych buteleczkach Gosh cover me up makeup mousse fond de teint 02 sheer 2oml - tylko teścik (widoczne na zdjęciu) Guerlain: Perles Imperiales - puder w kulkach, zużycie max. 5%, bez kartonika cos u mnie w watackh?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
Elle Macperson The body: fresh&smooth body scrub, tylko test The Body Shop: brazil nut define&no frizz smoothes and defines curls 100ml, tylko test ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta chwilowo musze wstrzymać się z wymianką imperiali ponieważ negocjowane są z Lolka_L
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie One Summer lub Ocean Lounge. Zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,302,rose.html&next=1 Poczytaj recenzje na KWC, można przetestować zapach w superpharmie.
Ja odbieram zapach jako ciepły różano- drzewny. Zdecydowanie kwiatowy, ale nie duszący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Orlane?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
taaa
okej wiec podoba mi sie ![]() Thierry Mugler Innocent Rock ok. 48/50ml lub Guerlain Aqua Allegoria Tutti Kiwi ok. 70/75 ml i Idealist 2x7ml w szklanych buteleczkach Gosh cover me up makeup mousse fond de teint 02 sheer 2oml - tylko teścik (widoczne na zdjęciu)
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-12-15 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ale szpile
![]() ![]() Może coś u mnie za Kruk lub Pandora (jaka to długość łańcuszka?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do rzeczy..Max Factor uwierz, to tylo z nazwy wydaje się ciemny, dla mnie za jasny! Też bledzioch jestem! ps. a te kamyki są plastikowe i jest próba ?Podoba mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
podkład gosh kosztuje 60zł a 30ml idealista ok. 200zł zatem nie kalkuluje mi się oddać jeszcze zapach za używane srebro. droga jesteś niesamowicie ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() muszę Ci przyznać, że ja też bardzo bałam się kąpać córeczke (1,5 roczku) mimo iż miałam wcześniej doświadczenie z synem (dziś 9 lat) ![]() tak jak napisałam nie znam źródła pochodzenia bransoletki w każdym razie jest próba na zapięciu 925 i napis Pandora, miałam do niej jeszcze pudełeczko ale moja Diablica je zjadła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a to ja chciałabym sam zapach moze?+ ew jeden idealsicik?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nikusia]
Cytat:
|
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;bardzo fajny ten post powyżej
![]() ![]() Kochana: pierścionek czeka na Ciebie;jakkolwiek musiałabyś coś jeszcze sobie dobrać oczywiście. Jeśli chodzi o moje chore maleństwo,to jest w miarę dobrze (na ile dobrze może być u człowieka z poważną wadą serca,po pięciu operacjach) - dodam tylko,że w marcu skończy on 15 lat i jest już mojego wzrostu maleństwem ![]() Zdjęcie w moim avatarze ![]() P.S. Niektórzy myślą,że to ja ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-12-16 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do postu powyżej - negocjacje prowadzone były pozawątkowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() Najchętniej wymieniłabym tą paskudę za 1 flaszkę perfum ![]() Nie musi być nawet pełna, ale coś co poszukuję ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie u ciebie kilka rzeczy ale odpisze jutro dokładniej bo dzis padam na twarz
![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej Peonies,
podobaja mi sie przede wszystkim u Ciebie: [B]Guerlain: Perles Imperiales - puder w kulkach, zużycie max. 5%, bez kartonika oraz The Body Shop: vitamin E hydrating toner 60ml JEDNAK MUSIAŁABUS COS SOBIE DOBRAC DO SERUM ESTEE LAUDER, DASZ RADE?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Peonies zostaw mi choć te dwie, bo ja mam bzika na punkcie bransoletek( i moja 4ro latka tez zaczyna mieć).. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide teraz szukać kurteczek - może coś wygrzebię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.