![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ZAPRASZAM!!!!! (xs/s- kosmetyki -dodatki -różne)NIEAKTUALNY!!!!!
Moja wish ![]() Buty rozmiar 35 (22 - 22,5cm długość wkładki wewnętrznej Sukieneczki różne xs tak na 155cm (przed kolano) sweterków rozpinanych (przeróżne) xs spodni xxs ( góra 32cm w pasie- nawet jeśli obniżony stan, w biodrach do 41cm)- przeróżne Żele pod prysznic żele do kąpieli mydła szampony kostki musujące do kąpieli sól do kąpieli rzeczy do domu: wszystko w kolorze ecrue, czekolada lub szary jasny zasłony, narzuty na łóżko, obrusy(bez ściegu wszystko) chętnie lniane waga łazienkowa aparat cyfrowy w idealnym stanie chętnie z kartą i wszystkim co ma ![]() Nie mam wiele czasu na wizaż ale będę się starała odpisywać w miarę możliwości szybko. Odpisuję zawsze u mnie i u Ciebie. Jeśli nie odpiszę u Ciebie proszę upomnij się- może to być zwykłe przeoczenie postu. Dziękuję Noszę rozmiar xxs/xs czasem s więc proszę nie proponować mi większych ciuszków. W poście nr 10 rzeczy koleżanki- zamienię na rozmiar ciuszków 38 , buty długość wkładki 26cm
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-03-21 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAPRASZAM!!!!! (xs/s- kosmetyki -dodatki -różne)
Zapachy:
1 E Arden Splendor 100ml - ubytek kilka psiknięć (będę wybredna)- jest możliwość zrobienia odlewek do wcześniej przysłanych atomizerów- wielkość odlewki do uzgodnienia Kremy do twarzy 2 CLINIQUE redness solutions daily relief carem 15ml NOWY dotika nie ma 3 Estee Lauder Time Zone do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY Kremy pod oczy 1 Guerlain Orchidee Imperiale pod oczy 7ml- będę bardzo wybredna 15ml kosztuje 700zł SHISEIDO pod oczy 2ml SHISEIDO maska matująca 7ml Dior podkład NUDE kolor 020 2 sztuki po 2ml SHISEIDO MEN krem 4ml
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-03-15 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ciało:
1 Clarins lift-minceur body lift 30ml NOWY 1CHANEL balsam do ciała body exdellence 200ml (tester)- będę wybredna NOWE 2Beckham Signature Story balsam 150ml (zostało ok. 80ml) 3Avon balsam migdał i mleko tylko testowany 200ml kod Z040210 4Sephora kremowy zel super kojący do twarzy i ciała 200ml (zostało ok. 120ml) 1L’oreal brązujący podkład w sprayu do nóg 150ml (zostało ok. pół) Włosy: 1 Furterer Volumea szampon dodający objętości 15mldotika nie ma 2 Furterer Naturia szampon do codziennego użytku 15ml Makijaż: 1Clinique paleta 4 cieni nie maAnnabel89 11Art. Deco lakier 6ml 17 ceramic NOWY SHISEIDO krem pod oczy 3ml Chanel vitalumiere podkład 40 2,5ml
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-03-21 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Akcesoria: Nowy aplikator Clinique Serum: Dior one essenciale 10ml capture totale SHISEIDO compakt hydro-liquid kolor O40 0,5g SHISEIDO krem na noc 4ml SHISEIDO MEN po goleniu 7ml Chanel sublimage serum nie ma 2sztuki po 5ml SHISEIDO na noc 7ml SHISEIDO krem na dzień 7ml - 2sztuki SHISEIDO serum pod oczy 2ml SHISEIDO serum 2ml
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-03-21 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nowa kopertówka Sean John - bardzo elegancka- pudrowy róż. Zapinana na magnes. Obicie materiałem podobnym do skórki, na nim gruba wstążka. Bardzo elegancka i kobieca. Postaram się zrobić jeszcze zdjęcie w dziennym świetle. Polecam.
Nowe etui Dior na pomadkę i kredkę d ust Zapinane na suwak z lusterkiem w środku Estee Lauder Nowa kosmetyczka Porządna lniana chyba - śliczna Dior nowa czarna kosmetyczka/kopertówka ślicznie się prezentuje Dior nowa kosmetyczka
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-03-05 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-03-05 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
LEGGINSY a la jeans XS grafit
Rozmiar z metki s/l ale będą odpowiednie na xs/s (dla mnie ciut luźne w pasie). Kupiłam na allegro- są nowiutkie. wymiary: WYMIARY NIENACIĄGNIĘTE: SZER. W PASIE 33cm SZER. W BIODRACH 39cm Dł. NOGAWKI ZEW. 97cm DŁ. NOGAWKI WEW. 73cm MANKIET NOGAWKI 10,5cm ROZCIĄGAJĄ SIĘ: W PASIE DO 92cm W BIODRACH DO 105cm zdjęcie zapożyczone ale wyglądają identycznie. Sukienka panterkowa xs/s nowa z metkami SUKIENKA rozmiar 8 pasuje na XS stan idealny- za coś ciekawego- chętnie za inną sukienkę bądź buty 35
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-03-05 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-03-05 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Rzeczy koleżanki:
Nosi rozmiar 38 buty rozmiar 40-41 (26cm wkładka) wzrost 182cm szuka w zamian: tunik, sukieneczek na lato, topów ewentualnie butów. ZAPACHY: 1. 20ml Maki Kenzo (limitowana wersja) MINIATURY 4ml maki kenzo DKNY Pure 7mlmucia18 Estee Lauder Sumptuos 5ml DKNy rozowe jabłuszko 7mlmucia18 F by Ferragamo 5ml Van Cleef Orients 2 sztuki po 7ml YSL Parisienne 7 ml Ralph Lauren niebieski 7mlmucia18 Guerlain Idylla 2 sztuki po 5ml Van Cleef Orients 7ml Givenchy Ange eau Demon Secret 5ml- wywa nie ma Cacharel Noa Perle 5ml Givenchy Play 5ml Armani Idole 5ml - wywa nie ma Versace Vanitas 5 ml Givenchy Eaudemoiselle 5ml PRÓBKI: 5 sztuk Chanel Mademoiselle po 2ml edt BALSAMY PERFUMOWANE DO CIAŁA: D&G Ligot Blue każdy 100ml - 2sztuki Lacoste Touch of Pink 50 ml Dior Addict 2 50ml Perfumowany żel pod prysznic Chloe 200ml KREMY: Ester Lauder Day Wear Advanced Anti-Oxydant Creme skóra mieszana na dzień kartonik 50ml Clinique Superdefence skora mieszana na dzień 50ml Day Wear do skory mieszanej 7 ml - 3sztuki Ester Lauder Time Zone skora mieszana na dzień 7 ml Clinique Superdefence skora mieszana 7 ml Ester Lauder Hydrationist skora mieszana na dzien 7 ml Clinique Youth Surge skora mieszana 15 ml Lancom Genifique krem dzienno nocny do każdej skory 15ml Capture Totalne Dior krem dzienno nocny 15ml Shiseido Bio Performance krem pod oczy 3 razy po 2 ml Shiseido The Skincare Moisture Night 7ml Shiseido Puryfing maska maska oczyszczajaca 7ml Clarins Multi Activ Jour krem na dzien 15 ml Clarins Maseczka Baume Beaute Éclair rozswietlajaca 15ml Chanel serum Hydra Max 5ml Estee Lauder Perfectionist serum 7ml Dior One Essential Serum 10 ml Estee auder Advanced Night Repair 7ml serum twarz Strivectin pod oczy 7ml MAKIJAŻ: Lancome tusz Oscillation kolor 02 ciemny szary Estee Lauder czarna kredka Guerlain baza pod podkład L`or 5ml YSL Gloss Volupte nr 8 błyszczyk w sztyfcie fiolet transparentny Clinique błyszczyk Superbalm Moistuizing nr 10 7ml Clinique błyszczyk Superbalm Moistuizing nr 01 7ml Cinique High Impact tusz czarny 4g Cienie Estee Lauder nr 13 fiolet Estee Lauder błyszczyk High Gloss nr 13 Berry 7 ml POMADKI Dior tester nr Dior Addict 296 bez zakrętki oryginalnej z białą zakrętką Estee Lauder Pure Colour nr 118 Estee Lauder Signature nr 17 róż złote opakowanie Lancome pomadka nr6 róż miniatura Clinique pomadka kolor Paprica Long Last Clinique cienie w miniaturze z lusterkiem fiolet brąz bez Zestaw Dior miniatura Dior Nude podklad nr 030 10 ml oraz Dior Iconic 4ml czarny tusz w uroczej kosmetyczce czarnej
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-03-17 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Czego szukasz za perfumy DKNY i błyszczyk Clinique?
![]()
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos za spray do nog jaki to kolor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej widze ze jednak masz kosmetyki ktore mnie interesowaly, mimo ze w starym watku wydawalo sie ze sa wymienione... cos u mnie? podoba mi sie kilka rzeczy. blyszczyk clinique, krem clinique, ewentualnie paletka i czarna kredka
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1296427336
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1296762933 - chciałabym zobaczyć jak się prezentuje z tyłu... Czy możesz zdjęcie zrobić na tym manekinie? i ta bluzeczka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1296764669 - czy to bolerko można ściągać? Jak tak to chciałabym zobaczyć jak wygląda w całości ta bluzeczka pod nim. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1298444578 - pasek środkowy - jaki rozmiar? Ile cm w najciaśniejszym zapięciu??? jeszcze to mi wpadło w oko: Elizabeth Arden - Splendor, żel pod prysznic, nowy Dr Nona - sól do kąpieli, rumianek i yang yang Mac - Studio Fix Fluid, odcień NW20, zostało 35-40%, mam go od września - jaka pojemność wyjściowa? ewentualnie to jeszcze mi się podoba Revlon - Color Stay, skóra normalna/sucha, odcień 250 Fresh Beige, użyty dwa razy Mac - tusz Opulash, zostało myślę około połowy Mac - tusz Zoom, również około połowy UWAGA - mogę zrobić dużą odlewkę nawet 20ml pure poison diora, jeśli będzie mi na czymś bardzo zależało ![]() Może masz ochotę zamienić 10ml na np Hypnotic poison eau sensuelle też 10ml??? http://www.fragrantica.com/perfume/D...elle-9600.html
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-03-06 o 00:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1299364199 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
spodobało mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1295823227 Za paletkę nic nie widzę.... ale chętnie przygarnę jeszcze: 40. (zdjęcie zapożyczone od poprzedniej właścicielki - to ten pierwszy z lewej!) Krem tonujący z podkładem La Roche-Posay, kolor 02 (dosyć ciemny), minimalny ubytek, ważny do marca 2012 Kiedy był otwarty? Bo od otwarcia jest data ważności rok... chyba, że inaczej na opakowaniu jest zaznaczone? I jaka pojemność?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
40 ml. Nie mam pojęcia, kiedy był otwarty, mam go z wymiany. Mogę spytać poprzedniej właścicielki, ale niestety nie do końca opłaca mi się wymiana tych rzeczy na jeden błyszczyk... Nie jest mi on na tyle niezbędny.
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cos za leginsy ?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj, cieszę się, że wpadło Ci w oko kilka rzeczy u mnie, muszę teraz wyjść, ale koło 12 powinnam być w domku już, więc posprawdzam wszystko o co prosiłaś. Już teraz mogę napisać, że bolerko z tej bluzki nie ściąga się
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Cos za połowę kosmetyków?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
azuzu
1990paulinka ldzlejdildz Renatka_2108 Annabel89 Jeanette83 dziewczyny nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
dzięki za info
![]()
![]() |
#27 |
BAN stały
|
witam
![]() cos y mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1299363480 oraz balsam chanel tester ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Okej. Praktycznie wszystkie Twoje kosmetyki moglabym przygarnąć. Hehe
![]() Nowa kredka do oczu DIOR czarna <3 !bardzo mi zalezy! 1Błyszczyk Clinique superbalm 01 apricot 7ml Dior one essenciale 10ml capture totale kosmetyczka czarna Dior 2 CLINIQUE redness solutions daily relief carem 15ml NOWY 1L’oreal brązujący podkład w sprayu do nóg 150ml 1 Furterer Volumea szampon dodający objętości 15ml 1Estee Lauder paleta makijażowa 9cieni Wybierz co byś mogła mi oddać ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
bo wieszak został w starym wątku, a jeszcze nic nie uporządkowałam
![]() zgadzam się jeśli cienie są nowe ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Hej, interesują mnie balsamy do ciała Avon i Clarins, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.