![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mini-wątek, szybka wymiana MAC i Guerlain :) itd.z powodu sporych braków, NIEAKTUALNE ![]() Witam po raz kolejny ![]() Propozycje w poście nr 2 ![]()
Jeśli zaczynamy rozmowę u mnie, to tu ją kontynuujmy. Proszę, nie przekierowuj mnie z odpowiedzią do siebie. POSZUKIWANE Rzeczy do wymiany - czarne.![]() już prawie wszystko mam ![]() Zarezerwowane - czerwone. Wymienione - szare. Dokładka - zielone.
Edytowane przez Priyaa Czas edycji: 2011-03-30 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mini-wątek, szybka wymiana MAC i Guerlain :) itd.
KOLORÓWKA:
- Błyszczyk i pomadka w jednym ![]() - zestaw Benefit Valley of the stars - nowy - zestaw Benefit 10 - raz muśnięty brązer, reszta nówka ![]() - podkład Guerlain - Parure Pearly White - #33 Ambre Naturel - połowa buteleczki (czyli 15ml)dla tych, dla których 03 jest za ciemny i za różowy ![]() - paletka cieni Clinique - 06 blushing nude - NOWA ( nie jestem pewna, czy chcę oddać - za coś super ) - puder prasowany E. Lauder - Double Wear (3W1 Tawny 17) (zużycie niewielkie ok. 2-3% z małą ryską, gąbeczka raz użyta i wyprana, z kartonikiem) WŁOSY: - szampon Tigi Rockaholic (pierwotna pojemność: 750ml, zużycie zaznaczone na fotce około połowa - znudził mi się już ![]() - odżywka Tigi Rockaholic (pierwotna pojemność: 750ml, zużycie zaznaczone na fotce około 2/3) - odmieniający puder Benefit - Thrrrob - zużycie minimalne, użyłam 2-krotnie - asia3000 - Róż MAC limitowany odcień Blush of youth - zużycie niewielkie, użyłam max 5 razy, faktura kwiatka ciągle widoczna, nie posiada kartonika - asia3000 - Davidoff - Cool Water Woman - pojemność wyjściowa 30ml, brak kilku psików (4-5), bez kartonika -- fairlight - Cienie Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner kolor nr 340 L'Heure Brune - zużucie niewielkie, cienie użyłam z 4 razy, linera 1 raz, z kartonikiem - paleta 3 pudrów prasowanych do konturowania rysów twarzy - Stila - Contouring Trio (Dark, Flash, Light) - nowe w kartoniku -
Edytowane przez Priyaa Czas edycji: 2011-03-30 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
- Róż MAC limitowany odcień Blush of youth - zużycie niewielkie, użyłam max 5 razy, faktura kwiatka ciągle widoczna, nie posiada kartonika - Błyszczyk i pomadka w jednym Stila Lip Polish odcień Sheen - NOWY w kartoniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1284393698
i cienie guerlina znajdz cos u mnie ![]() albo napisz czego szukasz to poszukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22036416
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
🦄
|
Ach, może coś u mnie za blusherek MAC'a?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja tez po roz Maca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kici kici miau miau
|
masz jaks wish? zalezy mi na MACzku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się u Ciebie * Paco Rabbane - One Million /męskie/ - 45/50 ml jednak to raczej za dużo za ten różyk ![]() eyelinerek w słoiczku ![]() przykro mi, ale nic
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
- Cienie Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner kolor nr 340 L'Heure Brune - zużucie niewielkie, cienie użyłam z 4 razy, linera 1 raz, z kartonikiem - Róż MAC limitowany odcień Blush of youth - zużycie niewielkie, użyłam max 5 razy, faktura kwiatka ciągle widoczna, nie posiada kartonika
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie niczego szczególnego, najchętniej eyeliner w słoiczku żelowy czarny ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Kici kici miau miau
|
ale szukasz czarnego? bo brazowy bym miala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
witam, znajdziesz coś u mnie za:
- Róż MAC limitowany odcień Blush of youth - zużycie niewielkie, użyłam max 5 razy, faktura kwiatka ciągle widoczna, nie posiada kartonika - zestaw Benefit Valley of the stars - nowy - zestaw Benefit 10 - raz muśnięty brązer, reszta nówka ![]() - odmieniający puder Benefit - Thrrrob - zużycie minimalne, użyłam ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
tak, czarny, bo brązowy też mam
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
a to raczej nie pomoge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie tez cienie Guerlain - moge wiedziec skad pochodza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
clinique lub mac
![]() te cienie dostałam w prezencie od kuzynki z UK, nie pytałam gdzie je dorwała ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() roz i cienie to za duzo za PR? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mam do wymiany Meteorki 01 lub 02 (nowa wersja), granatowy eyeliner w słoiczku MACa, puder sypki Clinoque, róże Bourjois 33, 15, 03, pomadke MACa Viva Glam Gaga, puder prasowany Guerlain 02, trochę pielęgnacji Clinoque, prasowane Meteorki 01.
Może znalazlabys coś za Blush MACa albo Thrroba? Masz może coś poza wątkiem? (interesują mnie bardzo lakiery do paznokci) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak Ci się wątek zaktualizuje to wpadnę ![]() Cytat:
Cytat:
w jakim stanie jest ten eyeliner? masz może jakieś fotki? ![]() bo wątku swojego rozumiem, że nie masz?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.