![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szybkowątek, wszystko razem XS /S/ M :)
Nieaktualny !!
Zapraszam do nowego uporzadkowanego https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post26714919 Edytowane przez latte114 Czas edycji: 2011-05-04 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szybkowątek, wszystko razem XS /S/ M :)
1. Pudrowy sweterek h&m S wymieniony
2. Ażurowe bolerko 3. Sweterek terranova XS lub S ( nie pamietam) 4. Kurtka wiosenna Cropp M 5. Sweetrek h&m XS 6. Kamizelka stradivarius M 7. Biały sweterek reserved dziecieśy wg mnie XS-S 8. Body koronkowe 38, wg mnie to 34 9. Tank top orsay S wycofuję zostawiam sobie 10. Czarny sweterek Zara S Edytowane przez latte114 Czas edycji: 2011-04-25 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1. marynarka z pudrowa podszewką 38 sprzedana na all
2. Pasek z ćwiekami house 3. Jeansowa mini h&m 36 4. sweterek w kiwatki wymieniony 5. swetrek h&m dzieciecy wg mnie XS-S 6. Tunika z kamieniami M wymieniona 7. Marynarka lekka lniana h&m 34 wg mnie 36 wymieniona 8 czarna szyfonowa tunika japan style mam ja z wymianki jednak na mnie nie pasuje, jest bardzo ładna z żalem musze oddać tylko za cos super! Edytowane przez latte114 Czas edycji: 2011-04-11 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1. spodnie, kolor jak na zdjeciu pudrowy najmodniejsze tej wiosny !! camaeiu 38
2. Marynarska marynarka 40 3. koszula łososiowa, firmówka, nmie pameitam jaka 36 4. zakiet ff dzieciecy - wymieniony 5. Spodnie rurki czarne z metki niby 40 ale wymiary jak 36-38 6. Marmurkowa sukeinka nowa z metkami blend 38, sprzedana na all 7. spodenki na jesień/zimę w jodełkę f&f dziecięce wg mnie XS 8. Koszulka z nadrukowaną koronką, dziecięca wg. mnie xS Edytowane przez latte114 Czas edycji: 2011-03-31 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. Kamizelka z ćwiekami rozmiar M raz założona
2. Sukeinak z falbanskami Zara S, za coś super 3. Spodnie ciemne jeansy za coś extra jak nowe, pare razy założone rozmiar 27 4. Sweterek Elen Kay rozmiar S siwy 5. fioletowa koszula veromoda rozmiar M nowa bez metek 6. pudrowa bluzeczka z szarfą terranova rozmiar S słodka wymieniona 7. koszula? długa z wiazanym dekoltem 8. sweterek Dorothy Perkins rozmiar M( 38) bardzo milutki materiał wymieniony 9.denim co top w zebrę idealny stan rozmia S 10. malinowy kardigan 100% organic cotton dość cienki wiosenny jak nowy - tylko za coś fajnego S wymieniony Edytowane przez latte114 Czas edycji: 2011-04-27 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1. Dodatki
*okulary przeciwsloneczne czarne muchy nowe * okulary zerówki w panterke (brazowe) nowe wymienione *portfel różowy w panterkę * kolczyki h&m perełki kółka * kolczyki długie wiszące w kolorze złotym *kolczyki tylko przymeirzane atmosphere motylki z kamyczkami *kolczyki żłote grube kółka chyba new yorker 2, sweterek atmo 36 wymieniony 3. Jeansy 36 nowe, leża w szafie raz założone i wyprane. wymienione 4. Sweterkowa sukienka z cekinami chyba S/M ale polecam na M/L 5. Sweterek S stan dobry 6. Musztardowa bluzeczka z żabotem S, stan dobry Edytowane przez latte114 Czas edycji: 2011-04-11 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1. Spódnica jeansowa 36/38
2. Sukeinka swetrowa S/M 3. sweterek tunika rozmiar uni ale S/M 4. Bluzeczka al'a versace S 5. Koszula w kratkę 38 6. Koszula L 7. koszula M/L 8. Sweterek ażurowy uni 9. Tunika różowo czarna nowa uni ale S/M 10. Tunika w kwiatki uni, ale S/M stan dobry Edytowane przez latte114 Czas edycji: 2011-02-04 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
dokładka 17.03
1. Bluzka, półgolfik z falbankami przy dekolcie, kolor cappucino 2. sweterek, seledynowy, naprawdę śliczny cropp XS 3. krótkie spodenki 14-15 lat z metki, cherokee, wg mnie M 4. Zielona bluzeczka w paski S 5. Mini floral, naprawdę mini, S-M, polecam na niższą osobe 6. Tunika atmosphere żółta 36-38 7. Tunika czarna f&F nowa, z metką, rozmiar 38, na dole falbanka 8. Spodnie lniane, długie, błękitne atmo 38 9. Miętowa tunika z ćwiekami na ramionach uni, S-M wg mnie. rozciągliwa wymieniona Edytowane przez latte114 Czas edycji: 2011-04-03 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za pasek z ćwiekami?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za spodenki f&f?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
cos za body ?
![]() |
#15 |
BAN stały
|
4. Sweterek atmo w kwiatuszki 38 na 36 też
*okulary przeciwsloneczne czarne muchy nowe *portfel nowy różowy w panterkę oddam dużo, mogę nawet znaleźć coś poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dokładka butów !! oddam najchętniej za inne buty rozmiar 38 lub 37 najlepiej platformy ale może spodoba mi się cos innego !!
1, lakierowane ccc 39 z kokardka bardzo bardzo wygodne fleki wymienione na metalowe mozna jeszcze dłuugo nosić 2.chabrowe platformy z ćwiekami rozmiar 39 śliczne te zabrudzenia na pewno mozna sprac, bardzo wygodne niewiele chodzone wymienione 3.białe klapki na korku 40 jak nowe 4.Śliczne platformy z czerwona podeszwa, rozmiar 39 ubrane raz na wesele ( mokre troszkę na zdjęciu bo myłam) lekko zdarta czerwona podeszwa 5.torebka z ćwiekami siwa jak nowa Edytowane przez latte114 Czas edycji: 2011-04-23 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
coś za czarne rurki lub kamizelkę z ćwiekami?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
torbę oddam za body, kamizelkę i to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1296821675
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kardigan malinowy,zakiet z podszewka i sweterek w kwiatki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
cos u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1296821797 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1296821505 ? oddam wiele !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
sajkolidżist
|
Coś za : malinowy kardigan 100% organic cotton dość cienki wiosenny jak nowy - tylko za coś fajnego S ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
10. malinowy kardigan 100% organic cotton dość cienki wiosenny jak nowy - tylko za coś fajnego S coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
COŚ ZA CZARNA TUNIKĘ Z KAMIENIAMI?
wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501626 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.