|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
OPI, Orly, Essie, ChG, Catrice, MAC, Clinique i inne
Witajcie, mam na wymianę:
LAKIERY: Orly Pixy Stix- wyprobowany Orly Candy Cane Lane-użyty 2 razy ChG High Maintenance- użyty 2-3 razy ChG Fifth Avenue- jak wyżej Essie Garnet-jak wyzej Essie Swept Off My Feet- jak wyżej OPI Siberian Nights- użyty może 3 razy OPI Party In My Cabana- daje mu 5-6 uzyc CC High Society- wyprobowany CC Best Dressed List- wyprobowany Inglot 973 (podobny do OTT OPI)- użyty raz Rimmel Instyle Coral- wyprobowany Bell GW 409- użyty raz Catrice I sea you- użyty może 3 razy Catrice From Dusk To Dawn- zużycie ok. 40%, chętnie dorzucę do jakiejś wymiany KOLORÓWKA: Clinique róż kolor 102 Innocent Peach- użyty kilka razy Bourjois Delice de Poudre kolor 52- wyprobowany MAC róże. Wkłady w kolorach Tenderling i Melba Catrice róż w kolorze 110 Coral Sand- kilka razy uzyty bedą dokladki ![]() zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: OPI, Orly, Essie, ChG, Catrice, MAC, Clinique i inne
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Helou
![]() ![]() Dawaj jakis różyk maca ![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-12-28 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Coś za któryś z lakierów albo wszystkie :P
Essie Garnet-jak wyżej Essie Swept Off My Feet- jak wyżej Orly Candy Cane Lane-użyty 2 razy ChG High Maintenance- użyty 2-3 razy
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za 2 OPI?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
MAC róże. Wkłady w kolorach Tenderling
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-12-28 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() ![]() ![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Essie Garnet-jak wyzej
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ChG High Maintenance- użyty 2-3 razy
OPI Siberian Nights- użyty może 3 razy cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
MAC róże. Wkłady w kolorach Tenderling i Melba Catrice róż w kolorze 110 Coral Sand- kilka razy uzyty ChG Fifth Avenue- jak wyżej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie OPI Siberian Nights.
![]() |
#14 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A jaką pojemność ma ta Misha?:P |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
20 ml
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, ja bym chętnie Melbę jeszcze wzięła, ale musiałabyś coś dobrać
![]() Jeśli szukasz czegoś konkretnego lakierowo to daj znać ![]() A tej mojej próbki Misshy nie chcesz? Dla mnie i tak za ciemna, więc jeśli masz ochotę to Ci ją wrzucę do przesyłki.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Corii, przepraszam, przeoczylam- tym razem chyba nam się nie uda wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Z Lusha jeszcze mam po pół opakowania Angels On Bare Skin i Dark Angels, ale w opakowaniach zastępczych
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- A może chciałabyś na wypróbowanie kawałeczek CoalFace albo Fresh Farmacy? ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Nie ma sprawy ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Już mi nic nie dorzucaj, dobrze jest ![]() ![]() Adres mam, spróbuję posłać paczuszkę jutro. Potrzebujesz mój na PW? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.