|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() by maartuuss92.
Witajcie dziewczyny !
![]() Mam dla Was kilka perełek z mojej szafy. Trochę mi się znudziły i z chęcią się ich pozbędę, ale nie wymieniam się na siłę. . odpisuj w moim wątku to nie boli, a zdecydowanie ułatwi nam wymianę ; ) . pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek, jeśli mamy tyle samo wysyłamy jednocześnie . nie lubię być oszukiwana więc nie zatajaj faktycznego stanu rzeczy ! . jeśli jednak tak się stanie, odsyłam twoje rzeczy na twój koszt i oczekuję zwrotu moich . pytaj o wszystko co chcesz, na pewno odpowiem ;] . rzeczy w trakcie wymianki zaznaczam na szaro, wymienione usuwam . po wymianie adresów na PW nie przyjmuję rezygnacji ;p To byłoby na tyle, zapraszam do wymianki ; )
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-02-05 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: by maartuuss92.
na początek torebki:
1. Sportowa, bardzo pakowna - 30x13,5x14 cm 2. Śliczna mała czarna - 22x10x15 cm - nie oddam łatwo! 3. Czarna z delikatnym połyskiem - a4 4. Piękna kwiatowa - a5 -nie oddam łatwo !
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
resztę wrzucę jak podładuję akumulatorki aparatu ;]
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
miejsce na dokładkę 1!
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
miejsce na dokładkę 2!
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1296915778 torba w kwiaty? ![]() Zerknij również na dokładki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.