|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wymianka ...
Witam was serdecznie.
Z chęcią wymienię się za ciuchy tj. swetry, sweterki, bluzki, bokserki, kamizelki. Poszukuję rozmiarów S/M. Mogę się wymienić również za kosmetyki, buty, torebki. Jeżeli komuś coś się spodoba to proszę pisać. 1. zielona bluzeczka zapinana na guziczki rozmiar M 2. biała bluzeczka z różową panterą z cekinów rozmiar M 3. sweterek z kapturem w paski czerwono białe rozmiar M/L 4. bluza z kapturem mocny fiolet rozmiar M 5. sweterek rękaw 3/4 w kolorze bladego żółtego rozmiar M 6. sweterkowa kamizelka w paski pomarańczowe rozmiar M 7. sweterek biały rozmiar M 8. bokserka w paski żółto zielone rozmiar M 9. szara bokserka rozmiar M 10. sweterek z krótkim rękawem w paski czerwono białe rozmiar M/L ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam do wymiany. Edytowane przez maci001 Czas edycji: 2011-01-23 o 10:21 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymianka ...
Coś u mnie za nr 1 i 2? jaka jest długość tych bluzeczek?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za 1 i 2?
zajrzyj tez do watku nieaktualnego.
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
sweterek biały rozmiar M
jake ma wymiarki > pachy i długość |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam chyba ze masz cos poza watkiem z mojej wish?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

zajrzyj czy cos u mnie Ci sie podoba