![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy wątek maviki! Rozmiary i różności wszelakie!!! ZAPRASZAM!
NIEAKTUALNE
Czego szukam w zamian: topów imprezowych Balerinek, botków, koturn lub platform (NIE peep toe!) rozmiar 40 Spódnicy ołówkowej z grubego materiału z wyokim stanem!! strojow na silownie: topow, spodni dlugich, butów torby sportowej sztucznych rzęs rzeczy dla psa Ale kuście rozważę wszystko ![]() Czarna bluzka z Terranovej z odkrytymi ramionami. Czarna zwiewna spódnica z "postrzępionym dołem i paskiem jakby skórkowym z metalowym kółkiem" NOWA z metką oryginalna sukienka do tenisa Reebok. Rozm. s za cos nowego i mega mega! piękne granatowe czółenka. rozm 40 ale chyba zaniżony, bo na mnie są za ciasne. stan bdb, chetnie za inne czółenka idealna na zbliżającego się Sylwestra satynowa spódnca z siatką pod spodem dzięki czemu ładnie się unosi i tasiemką z kwiatuszkiem. Rozmiar 36, stan bdb nieużywany z metką beżowy stanik rozm 70/32 szara bluza na suwak. stan bdb bluza kangurka w paski. fajna, z wymianki, ale na mnie przymała; rozm. s Edytowane przez mavika Czas edycji: 2011-04-06 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek maviki! Rozmiary i różności wszelakie!!! ZAPRASZAM!
Czarny sweter. Dół rękawy i dekolt w kształcie litery V. Stan jest dobry tylko na mnie źle wygląda gdyż jest sporo za duży
![]() Dwupłytowa najnowsza skłądanka Radia Eska "Lato 2008 w rytmie dance" - oryginalna Telefon Siemens C65 z ladowarka i zestawem sluchawkowym oraz sliczna diodka ktora miga gdy nadchodzi polaczenie Okulary przeciwsłoneczne brązowe - much nie ma Rakieta do tenisa marchewkowe polo z białymi wstawkami rozm. M stan idealny marchewkowa apaszka jeansy Crox-X rozm W25 L34. z nich też wyrosłam...są w świetnym sanie, te plamki to wina aparatu ![]() Edytowane przez mavika Czas edycji: 2009-09-27 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Czarna elastyczna bluzeczka z kolorową gwiazdką. Rekawy mają efektowne rozcięcie po całej długości, dół wykończony ściągaczem. Stan bardzo dobry - założona może ze 2 razy
Świetne jeansy z haftami na nogawkach - czarno-czerwone kwiaty i niebieski tygrys a takze metalowymi dzetami. Maja fajny kolor, są przecierane, wytarcia na dole nogawek sa fabryczne, sa to niskie biodrowki. stan bardzo dobry, rozmiar z metki 34 ale mysle ze 36 Spódnica jeansowa cudna koszula strasznie ją lubiłam ale jest na mnie za mała... rozm 36 stan bdb płyta z programem do przymmierzania ubrań FASHION romantyczna bluzeczka z gumkami dzięki czemu ślicznie dopasowuje się do sylwetki. stan db+ bo sporo w niej chodziłam czarne buty eleganckie rozm 39 Edytowane przez mavika Czas edycji: 2009-09-25 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Fajne jeansy z ciekawymi naszywkami na kieszonkach z tyłu, przecierane, lekko rozciągliwe dzięki czemu świetnie dopasowują się do figury podkreślając jej walory firma Dallas, stan bardzo dobry poniewaz zalozylam je zaledwie kilka razy
Pomadka Golden Rose kolor 51 pomalowalam sie nia moze ze 3 razy - jednak nie moj kolor... cudna satynowa bluzka koloru goszkowego. na metce rozm.40 ale to zdecydowanie 36. wymienie raczej na białą elegancką koszulę Nowe szare adidasy Evans rozm.40 Szara apaszka Szaro-czarna chusta-szal w panterke czarna dzianinowa spódnica ołówkowa z rozcięciem z tyłu. Z wymianki, na mnie za duża Edytowane przez mavika Czas edycji: 2010-05-13 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Czarna wieczorowa sukienka z satyny. Zdjęcie zapożyczone z allegro. Moje jest do kolan. Byłam w niej tylko raz na sylwestra. Stan bdb. Najchętniej na inną sukienkę wieczorową koniecznie za kolana! Czarna spódnica tulipan House, rozm S stan bdb Milutka polarkowa bluza z kapturem. Stan bdb różowa bokseka w serduszka. DIVIDED bluzka moro, elastyczna. Dekolt zapinany na duże napy. stan bdb ActivLab Tribuactiv B6 brakuje kilku tabletek czarna bluzka na jedno ramię. stan bdb brązowa bluzka Rinascimento z ciekawym dekolten w karo i rękawem 3/4. stan bdb Edytowane przez mavika Czas edycji: 2010-11-04 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
paski do spodni
płaszczyk Fishbone kolor khaki rozm.S stan bardzo dobry wymiary: długość: 87cm (mierzone z tyłu kołnierzyka) szerkość od pachy do pachy: 49cm szerokosc w talii: 40cm długosc rekawa od pachy: 48cm Ciemozielony gruby cieplutki sweter z wielkim golfem harlequiny ![]() maleńka czarna torebeczka na lancuszku czerwona mocherowa opaska granatowy pasek z dużą klamrą różowa bluzeczka babydoll. stan bdb Edytowane przez mavika Czas edycji: 2010-08-29 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Używaną torbę Pucca w kolorze granatowym. Ślady noszenia głównie wewnątrz ale nie są duże.
Czarna bluzka z elastycznego materiału z fajnym smokiem na jednym rękawie. Rekawy sa rozszerzane. Stan bardzo dobry Czarno-błękitny bardzo długi i szary włochaty szalik Zabawkowy telefon. Brak klapki do baterii w jednej ze słuchawek Torebki: Metaliczna błękitna z ciekawymi kieszonkami Beżowa prosta Czarna prosta Pluszaki (mam też lalki Barbie) biała bluzka z zakładanym dekoltem i lamówką w rastafariańskim kolorze, oraz numerkiem na boku, przy ramionach ozdobne "skrzydełka" ![]() zielony top wiązany na szyję. Edytowane przez mavika Czas edycji: 2010-08-29 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Skórzana czarna spódnica. Ma swoje lata ale nie jest wytarta. Stan dobry-. Rozmiar oceniam na XL
Beżowa spódnica. Bardzo zwiewna, na podszewce. Stan bardzo dobry. Sukienka beżowa w duże róże z delkianymi złotymi przebłyskami. Dół zdobi falbanka. Tył wiązany sznureczkami dzięki czemu można ją dopasować do figury. Stan bardzo dobry. Rozmiar 36. Tunika na napy koloru khaki. Rozmiar S stan bardzo dobry. brązowe rybaczki na mnie już za małe...stan bdb, rozm. s oliwkowy elegancki błyszczący komplet. stan bdb (jest lekko pognieciony ale wyprasuję ![]() czarny elegancki garnitur damski. Bardzo solidny, przytyłam i nie mieszczę się w spodnie. Edytowane przez mavika Czas edycji: 2009-12-25 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bransoletka z niebieskimi oczkami 2 plastikowe niebieskie bransoletki Fissan krem przeciw rozstępom skóry. Zużycie jak na zdjęciu zimowe ocieplane kozaki czarne. Stan db. Jeden obcas miał starty kolor od pedału w samochodzie, ale zamalowałam to czarnym sparyem. czarny satynowy top. z tylu gumka, z boku suwaczek. z wymiany, ale zle sie w im czuje. stan idealny Schwarzkopf - Schauma - Odbudowa i Pielęgnacja - szampon do włosów zmęczonych i zniszczonych nowe Prostownica Technika. Gdzieś powinnam mieć też nakładki karbujące. Używana ale w stanie bdb Cień brązowy inglot i błyszczyk do powiek Czarne satynowe spodnie z efektownymi zdobieniami na kieszeniach. Mam z wymiany ale zrobiły się za ciasne. Brakuje jednego diamencika ale nie rzuca się to w oczy. Edytowane przez mavika Czas edycji: 2010-09-24 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zielono-biała bluza z dużym ściągaczem u dołu i na rękawach oraz fajnym wysokim kołnierzem. Stan bdb rozmiar M Smycz Jeansy ze ślicznymi diamencikami z tyłu. Rozmiar 27. Stan bdb Edytowane przez mavika Czas edycji: 2010-10-06 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Golarka damska Wilkinson ze strojaczkiem na przyssawki. Trzeba dokupić ostrza. 2 pokrowce na telefon buty skate Vision kupione w skate shopie. Były drogie - ponad 300zl ale sa w stanie dost - maja wydarte piety i jeden ma lkko wypchniety czubek. rozm 41 Edytowane przez mavika Czas edycji: 2009-11-01 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dokladka
Edytowane przez mavika Czas edycji: 2009-04-24 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
interesują mnie te golfy z dużymi kołnierzami i fioletowa chusta.
Znajdziesz coś u mnie chociaż za jedna z tych rzeczy? odpisz proszę u mnie!
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1221761427
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1221761418
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za nauszniki ?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
za rybaczki chce tylko jakies inne spodnie, moglabym poprosic wymiary tych z tygrysem????
co do koszuli to raczej za nia nic nie widze bo chce TYLKO JAKAS INNA KOSZULE:d
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to beda mi za duze a szkoda
![]() moje pas 34-36 cm x 2 biodra 42-44 cm x 2 dł całkowita 69 cm
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1221761710
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1221760894 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1221761242
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
No to trochę za dużo za nauszniki
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
hej, moze cos u mnie za nauszniki?
![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Hej znajdziesz cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1221761235 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za: 2. Fioletowa chusta z mięciutkiego materiału wykończona frędzelkami ze złotym paskiem ?
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za plaszczyk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.